AjdOdatleBre
Aktivan član
- Poruka
- 1.123
Добро зрелији си него сам мислио. Ни клинци из 1999. нису више клинци ......
Ovo nije forum politike, ali me bas interesuje koji su ti koji su po tebi ispravni? Ovim postom ti dokazujes ono sto sam rekao. Da nam niko nikada nije bio dobar. Mozda tebe da izaberemo na nekim izborima?

Што се тиче првог дела твог писма, постоји тест за некога кога примаш да ради нешто. Покажеш му рад претходника и ако пљује - терај га напоље...
Са првим делом твог писма се слажем (које сам рецно, ради прегледности).
Ко мени ваља?
Веровао или не, огромна маса људи!
Сад што смо пред Богом сви грешни - неваљали, али ја нисам Бог и нисам ни близу доброг, на жалост.
...
Па рецимо Немањићи и сви Косовски Јунаци, устаници, Карађорђе, ... небројена маса света пре него смо полудели негде у 19. веку. ... Што се тиче задњих догађаја, издвојио бих Војислава Шешеља, Слободана Милошевића као најјаче примере.
А наравно, на првом месту клинце из 1991-99 који су крвљу и душом платили своју младалачку Праведност тих тешких година.
Душа ме боли гледајући неке од њих како се злопате са претрпљеним страхотама.
Срећом, неки су ме и послушали и отишли да се Крсте, или исповеде пред свештеником, често и да добију Епитимију и да Приме Свето Причешће.
Једино тако се може борити са претешким ранама.
Што се тиче твоје шале да ме бирате на изборима...

Пре бих скупљао ђубре по улицама и качио се на камион него то.
А да будем искрен, раније сам редовно зван да уђем у многе партије (РАНИЈЕ...), а негде и на највиша места (титовци, масони, антититовци, СПС, ЈУЛ, ДС, ...), тако да кад нисам на то пристајао, да вртим милионе у сенци којекаквих Дуче-а, Дуче не бих био НИКАД. Мош да замислиш (нпр), како сам се осећао, када ме као потврђеног антититовца, УДБ-а зове (Слобин део) пре 1989. да нешто радим за Србију?!?
Само могу да кажем да ми је ЖАО, што нисмо 90-тих урадили много више.
Али свеједно, уверен сам да ће о 1999. једног дана цео свет причати, као о СВЕТЛОЈ тачки историје света. Када је жртвом једне мале земље, покренута једна Велика, Моћна, Божја Држава, да сатани стане на пут.