Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Десило се свашта, али ТУМАЧЕЊА и ОДАБИР ЧИЊЕНИЦА су чудо.Nemoj tako, ovo što je izneto u tom članku i jesu dogadjaji koji su se desili. **** Vuka Draškovića, ja ga zaista ne cenim uopšte. Upropastio je i izdao svoju stranku i svoje članstvo više nego bilo koji političar. Dogadjaji koje opisao su se desili i vrlo dobro ih se sećam, a moj komentar se odnosio na dogadjaje a ne "friziranja" istih od Draškovića koji je bio tad ministar spoljnih poslova naše drzave. Podseti se ko je bio mandatar i ko ga je postavio u nju. To sigurno nisam bio ja.
Ti ih ne bi zarobljavao i to je ok. Ali ako si ih vec zarobio oni su postali ratni zarobljenici. Mislim "egzekucija na tv"?!?! Pa to ISIS radi danas. Ako si na tom nivou svesti, zaista nemamo o čemu pričati. Postoji ratno pravo ukoliko nisi znao.
Десило се свашта, али ТУМАЧЕЊА и ОДАБИР ЧИЊЕНИЦА су чудо.
...
Што се тиче Драшковића на том месту, то је Слобина глупост (жао ми је да га мртвог кудим...). Хтео је будући ДОС да умилостиви, обмане, ... већ шта...?
По мени тежак грех, јер када крене, онда ЏАБА ОНАЈ КО СЕ ОКРЕЋЕ НАЗАД!
А тада је већ фактички кренуло.
...
Што се тиче заробљеника, баш ме брига за "ратно право".
"Ратно право" је најобичнија жвака за мале и јадне земље.
Али има Божја Правда, Милост, Човечност, Јунаштво, ... е то је ПРВА СТВАР.
Значи ако неког не заробљавамо, то је једно, ако ОСУДИМО, то је друго, ... а мучење и иживљавање је бесконачно далеко од било ког Човека (ако се може тако назвати). Све друго диктира ситуација, или неситуација.
Pogledajte prilog 396673Pogledajte prilog 396674Pogledajte prilog 396675Pogledajte prilog 396676
Prva fotografija je slikana na planini Paštrik, ostale tri su sa tzv. Gorožupskog plato-a.