Malesija
Primećen član
- Poruka
- 938
Da, to je, samo izdvojen dio o Srebrenici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, to je, samo izdvojen dio o Srebrenici.
Nemoj ih zatrpati istinom.Tema je "Istina o Srebrenici", a postovi su cijelo svjedocenje Srbina Miroslava Deronjica, neposrednog svjedoka i ucesnika u dogadjajuma u julu 1993.
Dobro, sada se vidi i namera i ja odustajem dalje, sramota me i je i kad citam samo. Ustvari gadim se duplo, jer em sto nisam volela tu nasu kliku tada na vlasti, em sto citam sada jos i gore stvari a ionako mi ni oni tamo na vlasti nikad nisu bili simpaticni ni bliski, a ova sudjenja nisam pratila.Tema je "Istina o Srebrenici", a postovi su cijelo svjedocenje Srbina Miroslava Deronjica, neposrednog svjedoka i ucesnika u dogadjajuma u julu 1993.
https://incomfis-srebrenica.org/Tema je "Istina o Srebrenici", a postovi su cijelo svjedocenje Srbina Miroslava Deronjica, neposrednog svjedoka i ucesnika u dogadjajuma u julu 1993.
Sud u Hagu je u svojoj presudi Naseru Oriću utvrdio da su se zaista desili zločini za koje se Orić tereti ali nije kao dokazana njegova komandna odgovornost.Necu ovdje prenositi izjavu Nasera Orica na N1. Ko je zeli procitati, evo link:
Naser Orić odgovorio Vučiću i Vulinu
Samo me interesuje, da li se iko pitao, zasto sudovi u Hagu i BiH nisu osudili Orica, kada je nekima vec toliko ocigledno da je kriv za zlocine nad srpskim civilima?
Nista se sustinski, po pitanju Srebrenice, ne bi promjenilo i da je Oric osudjen...
Napominjem da je, proteklih godina, sudstvo, kao i tuzilastvo BiH, bilo pod potpunom kontrolom Milana Tegeltije i Gordane Tadic.
Isto tako, u Hagu bi jedva docekali, da su makar malo krivice, mogli prebaciti na bosnjacku stranu...
Ima li neko racionalan odgovor?
Не али свакако није смјело да се деси да му буде пресуђено као што није смјео да се одради попис становништва у току суђења (200х) јер је Хаг користио једну те исту мантру за оптужбе/пресуде - једноставно је.Necu ovdje prenositi izjavu Nasera Orica na N1. Ko je zeli procitati, evo link:
Naser Orić odgovorio Vučiću i Vulinu
Samo me interesuje, da li se iko pitao, zasto sudovi u Hagu i BiH nisu osudili Orica, kada je nekima vec toliko ocigledno da je kriv za zlocine nad srpskim civilima?
Nista se sustinski, po pitanju Srebrenice, ne bi promjenilo i da je Oric osudjen...
Napominjem da je, proteklih godina, sudstvo, kao i tuzilastvo BiH, bilo pod potpunom kontrolom Milana Tegeltije i Gordane Tadic.
Isto tako, u Hagu bi jedva docekali, da su makar malo krivice, mogli prebaciti na bosnjacku stranu...
Ima li neko racionalan odgovor?
Са том причом упитао бих се прије зашто је снимање обављено у Хагу а не у Холивуду ...Tema je "Istina o Srebrenici", a postovi su cijelo svjedocenje Srbina Miroslava Deronjica, neposrednog svjedoka i ucesnika u dogadjajuma u julu 1993.
Kakve ima veze popis, koji je BTW bio 2013. nakon vecine sudjenja (Oric je oslobodjen 2006.)...Не али свакако није смјело да се деси да му буде пресуђено као што није смјео да се одради попис становништва у току суђења (200х) јер је Хаг користио једну те исту мантру за оптужбе/пресуде - једноставно је.
Нема никакве сад (данас) као што (је)сам и написао.Kakve ima veze popis, koji je BTW bio 2013. nakon vecine sudjenja (Oric je oslobodjen 2006.)...
Od deset clanova komisije, jedan pravnik, dao misljenje, kojim treba odbaciti dvije decenije rada desetina sudija i stotina experata...Grajf: U Srebrenici se desili strašni zločini, ali to nije genocid
...
''Ono što smo pronašli u presudama je da je postojala namera da se počini zločin genocida, ali mi mislimo da nije bilo dovoljno velike namere da se više od 7.000 ljudi ubije, iako Međunarodni krivični sud ima drugačije mišljenje'', rekao je Goldbah, prenosi Tanjug.
experataOd deset clanova komisije, jedan pravnik, dao misljenje, kojim treba odbaciti dvije decenije rada desetina sudija i stotina experata...
Dobro, treba tome dodati i jos koju Seseljevu knjigu...
A ovi, kao, provjereno, nisu?experataplaćeničke snage u službi politike...