kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 60.910
KoještarijeŠta kažeš za rezultate najnovijeg istraživanja javnog mnenja po koje je 48 % opredeljenih za SNS ? Ja sam konsterniran tim rezultatima.
Sad bi moj đed da oprostiš reko
48 ku.r.aca...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KoještarijeŠta kažeš za rezultate najnovijeg istraživanja javnog mnenja po koje je 48 % opredeljenih za SNS ? Ja sam konsterniran tim rezultatima.
Kažu da ga otplaćuje još uvek pa zato ne može da plati alimentaciju.
pitaj tamo na religiji da li iko osim satanistickih sekti ima zaklinjanje na krvi kao sto av kaze da se zaklinju lojalisti, verovatno njegovom andrejuчетници силна ће борба да буде
Idi u q, smejem se na glas. Lage mi izmamila odmeh ali ti si pobednik.![]()
Neka ih, nemam ja problem s tim. Ko beži, verovatno mora.
pa u redu, samo jel svi oni imaju prijatelje sa offshore racunima na devicanskim i ostalim egzoticnim ostrvima kao sinisa mali sto laze da pare nisu njegove, pa da im finansiraju skolovanje dece, nisu to male pare? - o tome se radi, nisi ni procitao tekstNeka ih, nemam ja problem s tim. Ko beži, verovatno mora.
Nemam pojma ko ima gde prijatelje. 10 meseci mi ovde nude sendvič, 50$, razne konstrukcije sam čuo. Meni je dmešno i onda još namerno idem uz dlaku. Uvek manjina, i sada i 2012e.pa u redu, samo jel svi oni imaju prijatelje na devicanskim i ostalim egzoticnim ostrvima kao sinisa mali sto laze, pa da im finansiraju skolovanje dece, nisu to male pare? - o tome se radi, nisi ni procitao tekst
ti si neobavesten kao kostunica, plus te mrzi da ista procitasNemam pojma ko ima gde prijatelje. 10 meseci mi ovde nude sendvič, 50$, razne konstrukcije sam čuo. Meni je dmešno i onda još namerno idem uz dlaku. Uvek manjina, i sada i 2012e.![]()
Наравно, чопор не ваља! Оће демократију и владавину права, али неће да се одрекну партизанштине...нешто ту није у реду...хејтери су посебна прича, за сваки презир!Nemam pojma ko ima gde prijatelje. 10 meseci mi ovde nude sendvič, 50$, razne konstrukcije sam čuo. Meni je dmešno i onda još namerno idem uz dlaku. Uvek manjina, i sada i 2012e.![]()
zato cemo da glasamo samo za studentsku listu i problem resenSamo se plašim da nije potkupljen od vlasi da zabavlja narod i da deo glasaca privuce sebi, nakon cega bi se slizao sa vlascu i spojio te glasove sa režimskim...
Šarović demaskira srbiju cela je takva, blago zaostala i pali na gurkuSto se tice Sarovica...
Pozdravljam sto radi ovo demaskiranje Cacija tj. glasaca SNS-a (mada, to su u stvari
isti tip ljudi koji su glasali za njega tj. radikalnu stranku pa je vrlo interesantno da ih sada ismejava)
E sad..
U zivotu ne bih glasao za Sarovica radikalcinu i ne svidja mi se to sto u poslednje vreme dobija
"fanove" zbog tog njegovog terenskog posla i vrlo promucurno radi sopstvenu kampanju
i stice glasace cak i medju ljudima koji su antisnsovski orjentisani
Jer sigurno sa svojim mandatima nece se prikloniti "svetloj" strani nego ce svom jatu, sns-u
Ako uopste i nije vec unapred sve to dogovoreno
A to za porse mi je toliko smesno, posebno ako znamo da recimo 5 najblizih ljudi oko vucica
su takoreci milijarderi
Nije istina, imaš video na youtube gde je on sedeo kao suvozač u Poršeu njegovog prijatelja.Šarović se opet vratio, ali vidim sad da vlast tvrdi da je porše njegov. Da li je to istina i ko stoji iza njega? Nemoguće da onako provocira, a da ga nisu neutralisali?
Pa valjda se to zna po saobraćajnoj.Nije Šarketov. Ajde lepo nek se neko ovde javi čiji je. Nemoj da pakujete čoveku.
Ушла им вода у уши...стварно мислим да са тим нивоом хејта и озлојеђености ништа добро не може да испадне.
Lepi šarke ,promenio se ,kažu ovi njegovi
Па јесте нервирало ме јер није била истина као што није ни сада...у међувремену сам одустао од било какве поштене расправе овде јер... ако сам ја снс ботина ти си Пицулин сведок и све је супер идемо даље...Сећаш ли се како си се џапао док сам те оптуживао да си СНС ботина?
није пријатно кад те неко подуебава. мада је он нарцис па ни не схвата.Nije istina, imaš video na youtube gde je on sedeo kao suvozač u Poršeu njegovog prijatelja.
Premotaj na 44:45
sirotinja glasa za SnSVidim da se Šarović brani da porše nije njegov, a realno diskreditujuća stvar je da voziš poršea a predstavljaš sirotinju koja glasa za tebe