martta Aktivan član Poruka 1.218 sreda u 19:02 - Šarovićev porše? Istina ili laž? #76 Nikola Tajland: Sarovic je jasno rekao da Porse nije njegov i takodje je rekao cijij je - vlasnika televizije na kojoj radi. Kliknite za proširenje... Vlasnik firme u kojoj radim vozi ferari, bas cu da mu ga trazim da se provozam malo po gradu.
Nikola Tajland: Sarovic je jasno rekao da Porse nije njegov i takodje je rekao cijij je - vlasnika televizije na kojoj radi. Kliknite za proširenje... Vlasnik firme u kojoj radim vozi ferari, bas cu da mu ga trazim da se provozam malo po gradu.
N Nikola Tajland Domaćin Poruka 3.569 juče u 00:33 - Šarovićev porše? Istina ili laž? #77 martta: Vlasnik firme u kojoj radim vozi ferari, bas cu da mu ga trazim da se provozam malo po gradu. Kliknite za proširenje... Nigde ne ksze da je trazio. Ja sam vrlo cesto vozio poslodavcevu Tojotu HI LUX A to sto ti imas GAZDU a neko drugi POSLODAVCA sasvim lepo govori o tebi. Pas ima gazdu. Rob im gazdu. Naprednjak ima gazdu. Slobodan covek nema
martta: Vlasnik firme u kojoj radim vozi ferari, bas cu da mu ga trazim da se provozam malo po gradu. Kliknite za proširenje... Nigde ne ksze da je trazio. Ja sam vrlo cesto vozio poslodavcevu Tojotu HI LUX A to sto ti imas GAZDU a neko drugi POSLODAVCA sasvim lepo govori o tebi. Pas ima gazdu. Rob im gazdu. Naprednjak ima gazdu. Slobodan covek nema