Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Uopšte se ne sećam kada si me nazvala nezrelom, ja govorim o tvom generalnom pristupu mom pisanju koje je, ruku na srce, dosta manje "guruistično" od lionovog, ali uvek provejava ono "mora biti da je opet odvalila neku glupost". Zapravo, ne pamtim kad si se u nečemu složila sa mnom. OK, tvoje pravo, ali pazi sad začkoljicu.
Apsolutno je TVOJ PROBLEM što imaš utisak da ja nekome branim njegovo mišljenje, jer je to tvoj lični doživljaj, a moj lični doživljaj o tebi jeste da me nisi i nikada nećeš doživeti ozbiljno. Nije smak sveta
ali pišem ovo kao odgovor na tvoj, bez uvrede, ali glup i besmislen post broj 1220.
To isto što si napisala meni mogla si napisati njemu, i sebi samoj. To je Lexin stav i ona ima pravo na njega, i ne mora da znači da je nezrela ili glupa zbog toga, ili da čeka prosvetljenje, ili da će promeniti mišljenje ako rodi dete, ili da je, ako ga i promeni, to obavezno ispravno mišljenje, može biti da samo nije čovek kao mi
Apsolutno je TVOJ PROBLEM što imaš utisak da ja nekome branim njegovo mišljenje, jer je to tvoj lični doživljaj, a moj lični doživljaj o tebi jeste da me nisi i nikada nećeš doživeti ozbiljno. Nije smak sveta
ali pišem ovo kao odgovor na tvoj, bez uvrede, ali glup i besmislen post broj 1220.To isto što si napisala meni mogla si napisati njemu, i sebi samoj. To je Lexin stav i ona ima pravo na njega, i ne mora da znači da je nezrela ili glupa zbog toga, ili da čeka prosvetljenje, ili da će promeniti mišljenje ako rodi dete, ili da je, ako ga i promeni, to obavezno ispravno mišljenje, može biti da samo nije čovek kao mi

tkacio: