gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
UBISTVO COVEKA!
TI GOSPOJA, DA SHVATIS: LJUDSKI ZIVOT NE POCINJE OD ZACECA VEC OD RODJENJA!
ZAPAMTI TO!
ti, "gospone da shvatis" upravo si mi dao za pravo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
UBISTVO COVEKA!
TI GOSPOJA, DA SHVATIS: LJUDSKI ZIVOT NE POCINJE OD ZACECA VEC OD RODJENJA!
ZAPAMTI TO!

Govoimo o normalnim trudnocama ne vanmatriicnim.
Vec posle 48 sati srce deteta pocinje da kuca.
nema razlike u ovom konkretnom slucaju, plod je sasvim normalno razvijen...
sto se srca tice: ono pocinje kucati tek sa ukrajme trece nedelje od zaceca - oko 21 dana...
http://en.wikipedia.org/wiki/Heart_development
ps zalosno je koliko nemas pojma o vlastitom tijelu/razvitku...![]()
То није одговр на питање шта мајка да ради са дететом које не жели? Шта држава да ради са њим? Шта ти предлажеш?
Шта ћемо са иглама за плетење и умирањем од сепсе?
Шта ћеш ако сутра твоја ћерка у 14. години остане трудна?
Шта ћемо са децом оних мајки које буду на робији због абортуса?
Абортуса је било и биће, увек! Никаве забране неће их спречити. Питање је само ко ће и како га спороводити.

I?
Znaci da je OPRAVDAN abortus do 90 dana? (Tri nedelje je 21 dan)
Sad si dokazala bas oni sto nisi htela.

KONTRACEPCIJA NIJE SAMO ZASTITA OD TRUDNOCE VEC I POLNO PRENOSIVIH BOLESTI,TAKO DA ABORTUS NE MOZE DA BUDE VID KONTRACEPCIJE
Mislim da ovom coveku nikakvi argumenti ne mogu dokazati da nije u pravu.

a gde sam ja napisala da je vid?
ja sam rekla da kontracepcija nije samo zastita od trudnoce,uopsate pojam kontracepcija,ne znam kako da objasnim,tako da abortus prema tome(sto kontracepcija NIJE samo zastita od trunoce)ne moze biti vid pomenutog...
A za celni mis rekoh neka pita roditelje kad su je zaceli,pa nek tada slavi rodj,i ode u opstinu da joj isprave podatke

potpisujem.Као алтернативу забрани абортуса ја бих увела обавезно сексуално вапитање (не мора то да буде посебан предмет, али може да се одради и у виду курса уз сарадњу лекара, гинеколога, психолога...)...
У склопу тога би био обавезан одлазак у апотеку у куповина кондома. Значи да млади савладају стид и страх!
Увела бих обавезно упознавање са средствима за контрацепцију, одвела бих девојчице код гинеколога у ординацију, да виде како све то изгледа, објаснила како тече преглед, шта им је потребно за преглед, где могу да се обрате...
И што је најважније - вежбала би их да кажу НЕ сексу без кондома...а не ''тако ме лепо молио, па ми било жаоооо''...
И да: показала бих им на сликама како изгледа ембрион и фетус, нека им се уреже у памћење сваки пут кад помисле ''неће ваљда баш сад''!
Као алтернативу забрани абортуса ја бих увела обавезно сексуално вапитање (не мора то да буде посебан предмет, али може да се одради и у виду курса уз сарадњу лекара, гинеколога, психолога...)...
У склопу тога би био обавезан одлазак у апотеку у куповина кондома. Значи да млади савладају стид и страх!
Увела бих обавезно упознавање са средствима за контрацепцију, одвела бих девојчице код гинеколога у ординацију, да виде како све то изгледа, објаснила како тече преглед, шта им је потребно за преглед, где могу да се обрате...
И што је најважније - вежбала би их да кажу НЕ сексу без кондома...а не ''тако ме лепо молио, па ми било жаоооо''...
И да: показала бих им на сликама како изгледа ембрион и фетус, нека им се уреже у памћење сваки пут кад помисле ''неће ваљда баш сад''!

Као алтернативу забрани абортуса ја бих увела обавезно сексуално вапитање (не мора то да буде посебан предмет, али може да се одради и у виду курса уз сарадњу лекара, гинеколога, психолога...)...