Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Ja ne osecam nikakvu promenu, vi to oče nešto ne radite kako treba !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...bicce posla ...u ispovedaonici...

Oce gresna sam sa gresnim mislima i hocu da zgresim..![]()

sestro Shizika...sachekajte...da vidimo ima li josh greshnih zhena...a onda ide uterivanje dooobroooG![]()

Ja mislim da prednost imaju one koje se nisu ispovedile ni na jednoj od ove 24 str.,a zelele bi i pitaju se da li ima neka ispovedaonica u privatnim odajama![]()
Ti kao kod velikog brata ..u onakvu tapaciranu ispovedaonicu..Ja mislim da prednost imaju one koje se nisu ispovedile ni na jednoj od ove 24 str.,a zelele bi i pitaju se da li ima neka ispovedaonica u privatnim odajama![]()

I na vas sam mislila oce..u odsustvu ..gresno..mozete li mi dati oprost..napokon si dushu otvorila ...rekoh ja...iza tvog nick-a se krijeee...![]()

napokon si dushu otvorila ...rekoh ja...iza tvog nick-a se krijeee...![]()
nego umiljata maca .Necu bre da cekam , prva sam kupila kartu za ovaj cirkus ...

I na vas sam mislila oce..u odsustvu ..gresno..mozete li mi dati oprost..![]()

Nemam , ocu sve dobro za sebe necete da me prevarite![]()

nadam se u dobrom svetlu...u belom svetlu...na sunchvim zracima...![]()

zavisi koliki greh nosite sestro...

Pa vidite moj avatar,sva zadovoljstva mi na usta ulaze,da li je to dovoljno veliki greh da me primite u privatnim odajama![]()
Mislim Oce da bi vi ustvari trebali da se ispovedite ..zbog tih suncevih zraka..mnogo ste zgresili..![]()
...ovo je pomak...
...sutra da budete umiljati...i da komshiluku opeglate vesh...to vam je da zalechite nestrpljenje...
za sad je dovoljno..mladji ispod 18 da ne gledaju (a i Jeka021)...
prva grešnica se javila...da vidimo koliko vas je...grešnica...![]()
Ovo kucam strogo zmureci.Ovako.