Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sestro Alal, ti imas mnogo da ispovedis i okajesh, za pocetak iskupi se tako sto ces svog partnera danas napasti i iskoristiti cim udje na vrata :p

imam puno toga na dusi, priznajem, prosto nisam znala odakle da pocnem na ovoj temi :p

ali kaznu ne prihvatam, ja sam svoje vanbracne duznosti za ovaj mesec odradila... nista do sledeceg punog meseca :mrgreen:

Повредила сам неког , а нисам то желела.
И тај неко не жели да чује објашњење.
А ја нисам навикла на такву врсту комуникације.
И ето.

@wanda965

I sad bi i sebe da kazniš tako što ćeš loše da se osećaš!? :(
nemoj to da radiš sebi. Sačekaj da se taj neko konsoliduje, pa ako sam ne shvati da ti nije bila namera, ti pokušaj ponovo da objasniš. Dovoljno je to što nisi imala nameru da povrediš :o

Lave, nema kazne za wandu!

malo sam političarila......i ko mi kriv kad svud volim da zavučem nos.....:tease:

ubiće me znatiželja...a tek ne pravdu što mrzim.....eto oče pa izriči
mere...sve sam priznala.......:think:

10900.gif

@wanda965

I sad bi i sebe da kazniš tako što ćeš loše da se osećaš!? :(
nemoj to da radiš sebi. Sačekaj da se taj neko konsoliduje, pa ako sam ne shvati da ti nije bila namera, ti pokušaj ponovo da objasniš. Dovoljno je to što nisi imala nameru da povrediš :o

Lave, nema kazne za wandu!

Не, не осећам се кривом, само ми је тешко кад неко не уме да комуницира, а је то врло једноставно радим.
Хвала ти на разумевању, просто сам написала искрено, да не буде само да једем и мислим неваљало...:)

...zaboravila na poslu kabl za lap...a baterija prazna...Sad mora da se vratim...
Da l je već počela ta senilnost ili menopauza, bem li ga...
P.S. Ovo je više za žaljenje, ne za kaznu, oče, te imajte (sa)milosti...

...zaboravila na poslu kabl za lap...a baterija prazna...Sad mora da se vratim...
Da l je već počela ta senilnost ili menopauza, bem li ga...
P.S. Ovo je više za žaljenje, ne za kaznu, oče, te imajte (sa)milosti...

Imam. Neka te muz uveze tim kablom i kazni za senilnost.
Posle toga se i ovako nicega neces secati :mrgreen:

Poslednja izmena:
krenuh ja iz agencije na vreme,mislim na kraj radnog vremena i eto baš sam žurila jer sam obećala tamo nekima da ću doći na žurku,naravno u pižami;)
kad oglasi se mobilni i odmah promena plana...
sutra u jednom obdaništu se održava cvetni maskenbal pa me nazvaše ,sa molbom da osmislim neke prigodne maske...eto izvinjavaju se što nisu mogli ranije da me obaveste i tra la la...ja naravno kako da ih odbijem...pa deca su u pitanju,pa odmah prionuh na posao i dadoh mašti na volju...
ali malo malo pa skoknem tamo na žurkicu da vidim jeli glavni akter tamo:roll:
ako niste znali tema na zurezi je hmm... pa sex:rumenko:
eto morala sam da se ispovedim,ovo su grešne misli:dash:

...Greshnice..(mnozhina)...
...Vratio se "Otac sa sluzhbenog puta"...
...Posle zatvaranja u tamnicu...bez hrane, vode i svih ostalih civilizovanih detalja...od strane Ćate od akcije iz Letecceg Krstinog Cirkusa...:mrgreen:...vratih se da nastavim sa sluzhbom...

St. El Muerte II...:)

...Greshnice..(mnozhina)...Vratio se "Otac sa sluzhbenog puta"...Posle zatvaranja u tamnicu...bez hrane, vode i svih ostalih civilizovanih detalja...od strane Ćate od akcije iz Letecceg Krstinog Cirkusa...:mrgreen:...vratih se da nastavim sa sluzhbom...

St. El Muerte II...:)

Nek si se ti nama vratio,ovde je opste rasulo.Lyon odredjuje kazne prema simpatijama,a koliko je uspesan dovoljno govori podatak da neke zele da ga vide u striptiz akciji;):lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back