Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1. juce i danas sam prijateljicu ( koja se usput sto bi reko bundeva zove marina) nekoliko puta nazvala marinac i naravno reagovala , nikad je ranije nisam tako nazvala ;

2. muz mi dolazi na cetiri meseca , sad je tu i ja ga danas ladno ostavila u sred kafani , dosadilo mi vise ovih dana , ali mi cudno sto sam dosla kuci i sela da shijem .... dobro li sam ? :lol:

1. juce i danas sam prijateljicu ( koja se usput sto bi reko bundeva zove marina) nekoliko puta nazvala marinac i naravno reagovala , nikad je ranije nisam tako nazvala ;

2. muz mi dolazi na cetiri meseca , sad je tu i ja ga danas ladno ostavila u sred kafani , dosadilo mi vise ovih dana , ali mi cudno sto sam dosla kuci i sela da shijem .... dobro li sam ? :lol:

Eeee, ljubim te!!! Nego, što se mene seti ( dobro- isto ime, to razumem) - al nije li da sam ja od svijeh forumskih ženica-najgrešnija??!:mrgreen:

pa grešan sam..nego, VANDA, je l ti moož profi ..?? mislim, ono čime se bavi, da ne padnu insinuacije i pokfarena mašta...

Мислиш, то што није код куће ноћас, а пушћам га да буде...( свашта нешто?)
Но, нооо, то су други имали покварену машту, ја само одговарала на пост... :)

šta da vam kažem,meni je prosto neobični kada ovu osobu
ne vidim u ispovedaonici...pomislim da nisam možda promašila temu:hahaha:
šalim se naravno
pa evo i ja da se malo ispovedim...danas sam lepo popila jutarnju kafu u svojoj agenciji
gde radim...i razmišljala čitav minut šta da kažam a da nikoga ne pretrpam osećajem odgovornosti,sem sebe...znači posle minut ozbiljnog razmišljanja rekoh im...eh drage moje
moram vas ostavite same da protutnjite kroz današnje radno vreme:)uzela tašnu i okrenula se tek toliko da ih pozdravim i pogled mi pade na trag karmina koji sam ostavila ma rubu
šoljice iz koje sam pila kafu...
stvarno nisam imala srca da im još kažem i da mi dobro operu šoljicu...:roll:

Šta ću , sestro Mistična, ja sam bar iskrena pa i kad zgrešim- odma trčim da okajem grehe.Ne ko neke- trepkaju samo okicama dok im se roje grešne misli u glavi...:mrgreen:
Ja okajem grehe - i sutra ko nova!

Црвенкапица је испекла плачинака на тоне, појела 7 комада и сад ни вуку није занимљива, а камоли ловцу!
Кроз прозор нисам могла намамити никог до љубитеље палачинака тако да је остао затворен, и ево ме, једва седим, а кантица еурокрема отишла...
Исповедила сам се, а све ово је што сам јуче била безгрешна...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back