Puscaj moonjo, baldisavam i ne postizavam....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zoobi mi krvavi...
nisam, bwe, ja....ne bih ja nikad čoeka koji voli noja.....
Kad bi tvoj muz znao kako ga cekas kuci, mozda bi dodao gas..

oprosti mi bože...banovo sam ga na crveno slovo...
...grešna ti duša...
1. juce i danas sam prijateljicu ( koja se usput sto bi reko bundeva zove marina) nekoliko puta nazvala marinac i naravno reagovala , nikad je ranije nisam tako nazvala ;
2. muz mi dolazi na cetiri meseca , sad je tu i ja ga danas ladno ostavila u sred kafani , dosadilo mi vise ovih dana , ali mi cudno sto sam dosla kuci i sela da shijem .... dobro li sam ?![]()

Eeee, ljubim te!!! Nego, što se mene seti ( dobro- isto ime, to razumem) - al nije li da sam ja od svijeh forumskih ženica-najgrešnija??!![]()
pa grešan sam..nego, VANDA, je l ti moož profi ..?? mislim, ono čime se bavi, da ne padnu insinuacije i pokfarena mašta...

Nisi ali pokazujes zavidan potencijal

...
Na koju da se ugledam( po potencijalu, mislim)??!![]()
....a moze i "udzite, svucicu se do pojasa da vas poslusham"
nek se svuce bilo ko bitno je da se led probije 
....a moze i "udzite, svucicu se do pojasa da vas poslusham"
Oče, da ne budem nezahvalna, a el može oba ova dva??! :???:

uzela tašnu i okrenula se tek toliko da ih pozdravim i pogled mi pade na trag karmina koji sam ostavila ma rubu 
Šta ću , sestro Mistična, ja sam bar iskrena pa i kad zgrešim- odma trčim da okajem grehe.Ne ko neke- trepkaju samo okicama dok im se roje grešne misli u glavi...
Ja okajem grehe - i sutra ko nova!

Šta ću , sestro Mistična, ja sam bar iskrena pa i kad zgrešim- odma trčim da okajem grehe.Ne ko neke- trepkaju samo okicama dok im se roje grešne misli u glavi...
Ja okajem grehe - i sutra ko nova!