Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Црвенкапица је испекла плачинака на тоне, појела 7 комада и сад ни вуку није занимљива, а камоли ловцу!
Кроз прозор нисам могла намамити никог до љубитеље палачинака тако да је остао затворен, и ево ме, једва седим, а кантица еурокрема отишла...
Исповедила сам се, а све ово је што сам јуче била безгрешна...[/QUOTE]

pa nemoze dva dana zaredom znam da ce ti sad biti bolje :lol: a mogla si da dodas i slatko od jagoda ( ima jedna meni mnogo bliska osoba koju nikad necu razumeti kako moze da uopste proba palacinku filovanu sa kremom i slatkom od jagoda odjednom ) :dash:

Цици, ти се то опрашташ?
Неемој... Ја не стављам слатко од јагода, али пијем јогурт са палачинкама које намажем пекмезом од кајсија или еурокремом...
Важи ли се то?

Цици, ти се то опрашташ?
Неемој... Ја не стављам слатко од јагода, али пијем јогурт са палачинкама које намажем пекмезом од кајсија или еурокремом...
Важи ли се то?

vazi se :lol:

nego ne oprastam se vise , rekla sam da me ne cekaju :lol: dosta je za danas

Okacila sam Shakti i Shivu u spavacu sobu. :D To je sa onog Kama Sutra hrama, u eksplicitnoj pozi, ima cak i q (zapravo izgleda kao da ce upravo da joj ga uvali :D).
I uramila u jarko-crveni ram i okacila iznad kreveta.
Muz mi se sokirao kad je usao u sobu, hteo da se izvali i spava pa mu se odjednom nije spavalo.

Preporucujem. :D

Okacila sam Shakti i Shivu u spavacu sobu. :D To je sa onog Kama Sutra hrama, u eksplicitnoj pozi, ima cak i q (zapravo izgleda kao da ce upravo da joj ga uvali :D).
Muz mi se sokirao kad je usao u sobu, hteo da se izvali i spava pa mu se odjednom nije spavalo.

sta ces kad ti latino svekrva dodje u goste :hahaha: ima da ti odradi egzorcizam u najavi.

Poslednja izmena:

Hermana un beso, tos pekados son grandes :mrgreen:
Ceo dan da drzis predavanja izazovno prekrstenih nogu u izazovno kratkoj suknji :p

malo sam političarila......i ko mi kriv kad svud volim da zavučem nos.....:tease:

ubiće me znatiželja...a tek ne pravdu što mrzim.....eto oče pa izriči
mere...sve sam priznala.......:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back