DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
uh uh...ćuti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je sve zbog PETKA (Iand
PETAK)

to je sve zbog PETKA (Iand
PETAK)

E ovako, drugari. Odem juce nakon sljake u prodavnicu da kupim Red BulJ. Uzmem limenku i stanem u red da platim (5-6 ljudi ispred mene). Na kasi radilo neko fino celjade, i gleda ona mene, merka me, a ja kao mulac zverim levo-desno. Dodjem konacno na red. "Dobar dan", "dobar dan". Kaze ona toliko i toliko, ja izvadim pare i dam joj, kad ce ona s´osmehom na licu "A da li imate nasu karticu?" (skupljas neke poene, sta ti ja znam, imam to, ali mislim se "kakvi crni poeni, kupio sam jednu jedinu stvar"). I kazem ja zbunjen sav "Aaaaa...mmmm....aaaaa...nemam nemam". Ali ona ne odustaje "Pa mogu to odmah da vam napravim, ako zelite". Reko´ "Aaa...eeee...ustvari, imam, ali mi je na bankomat kartici od moje zene".![]()
![]()
Jel cenite moju iskrenost (tj. to da sam ispao iz fazona muvanja itd.) ili imate zelju da me ispljujete za medalju sto sam ispao smotan?
Narocito cenim misljenje muskaraca koji su duze u vezi tj. misljenje zena. Da vas cujem.![]()

ne dirajte Milicu
![]()

Necu ja da je diram bb ..samo moj @////////D lol
sa njim je sigurna ...i podmirena haha

pa nije te muvala srićo ..![]()

Jebbac, ajde zaobidji moju temu, molim te.
Znamo svi vec da si jebbac, da nikako nisi GAY, i da volEs mnogo englesku rec damn.
Hvala na razumevanju.![]()
pa nije te muvala srićo ..![]()

A dobro, i da te muvala .. što tebe brine jesi li ispa iz fazona .. ?![]()
Samo nisam bio svesan toga izgleda. To je meni zanimljivo, nikako zabrinjavajuce. 
Al zaista .. zar se žena više ne smije ni nasmijat ?![]()
Gde sam napisao da me brine?Samo nisam bio svesan toga izgleda. To je meni zanimljivo, nikako zabrinjavajuce.
Nema dinara u Austriji, a i siling su ukinuli i uveli j*beni evro.![]()

Gubo, da si procitala sve postove, a ne samo uvodni, mozda bi videla da nije bio samo ljubazni osmeh u igri. Osim toga, i to vec napisah, nije to uopste ono sto je bitno u celoj prici.![]()
:/Al zaista .. zar se žena više ne smije ni nasmijat ?![]()