Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
E ovako, drugari. Odem juce nakon sljake u prodavnicu da kupim Red BulJ. Uzmem limenku i stanem u red da platim (5-6 ljudi ispred mene). Na kasi radilo neko fino celjade, i gleda ona mene, merka me, a ja kao mulac zverim levo-desno. Dodjem konacno na red. "Dobar dan", "dobar dan". Kaze ona toliko i toliko, ja izvadim pare i dam joj, kad ce ona s´osmehom na licu "A da li imate nasu karticu?" (skupljas neke poene, sta ti ja znam, imam to, ali mislim se "kakvi crni poeni, kupio sam jednu jedinu stvar"). I kazem ja zbunjen sav "Aaaaa...mmmm....aaaaa...nemam nemam". Ali ona ne odustaje "Pa mogu to odmah da vam napravim, ako zelite". Reko´ "Aaa...eeee...ustvari, imam, ali mi je na bankomat kartici od moje zene".

Jel cenite moju iskrenost (tj. to da sam ispao iz fazona muvanja itd.) ili imate zelju da me ispljujete za medalju sto sam ispao smotan?
Narocito cenim misljenje muskaraca koji su duze u vezi tj. misljenje zena. Da vas cujem.

Jel cenite moju iskrenost (tj. to da sam ispao iz fazona muvanja itd.) ili imate zelju da me ispljujete za medalju sto sam ispao smotan?
Narocito cenim misljenje muskaraca koji su duze u vezi tj. misljenje zena. Da vas cujem.