- Poruka
- 8.155
Ideš u nemačku školu,na nemačkom jeziku?Ni to nisi ubo, nisam čistačica, idem u školu za medicinske sestre. Nemačku školu. Na nemačkom jeziku. Posle svega 7 meseci života u Nemačkoj.
Plaaaačiiii
Ma to nije moguće.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ideš u nemačku školu,na nemačkom jeziku?Ni to nisi ubo, nisam čistačica, idem u školu za medicinske sestre. Nemačku školu. Na nemačkom jeziku. Posle svega 7 meseci života u Nemačkoj.
Plaaaačiiii

Iskreno, nisam planirao da ode u ovom pravcu, ušao sam na temu s namerom da budem islamofob, al etoMomo, sviđaš mi se u ovoj reinkarnaciji
Malo rodbina malo blizina granice.Meni je normalno otiĉi do Trsta ili Beča vikendom.Voziš kombi?![]()
Pa dobro da i ti iz Srbije priznaš ko voli da krade.Ne, nego su bukvalno Srbi iz Srbije sa srpskim krvnim zrnicma. Štaš sad, ode i ti u pećnicu?

Tebi je nezamslivo jer ni maternji nisi savladao. Da, da, superiornost bele dinarske rase na tvom primeru je eklatantna.Ideš u nemačku školu,na nemačkom jeziku?
Ma to nije moguće.![]()
Tačno se vidi da nikada u crkvu nije ušla a kamoli pričala sa sveštenikom na tu temu.Pa mislim, ako mora da ima neki papir da je napustila pravoslavlje, može da ode kod notara, da izjavi šta želi, plati šta košta, a on joj udari pečat. I eto...![]()
Pa kako prljati čistotu duše u okruženju ovih orkaIskreno, nisam planirao da ode u ovom pravcu, ušao sam na temu s namerom da budem islamofob, al eto
Meni nije za sve one koji budućnost vide u briksuMalo rodbina malo blizina granice.Meni je normalno otiĉi do Trsta ili Beča vikendom.
Srce odaću ti tajnu.Ja sam već 20 godina medicinski tehničar.Možda mi dođeš na praksu.Tebi je nezamslivo jer ni maternji nisi savladao. Da, da, superiornost bele dinarske rase na tvom primeru je eklatantna.

Nije bitno! Aktuelni primer: Koliko procenata Palestinaca je bilo za onaj masakr 7-og oktobra?? Zanemarivo malo.. ali se DESILO....Koliko njih zaista to hoće? Daj neke procente
Au. Good luck onima koji kod tebe idu na injekcije i previjanje...Srce odaću ti tajnu.Ja sam već 20 godina medicinski tehničar.Možda mi dođeš na praksu.![]()

To stojiNije bitno! Aktuelni primer: Koliko procenata Palestinaca je bilo za onaj masakr 7-og oktobra?? Zanemarivo malo.. ali se DESILO....
Možda je popu previše pričala o grijehovima,pa je izbacio van iz crkve.Tačno se vidi da nikada u crkvu nije ušla a kamoli pričala sa sveštenikom na tu temu.
Meni EU nikada nije bila strana.To možda ljudi koji nisu izašli dalje iz svoje ulice idealizuju sve pogtovo eu vrednosti ali smeta islamofobija koje zapravo i nema.Totalno si nelogična sestro slatka.Pa i taj Brics ima muslimane u svojim redovima nije da nema.Meni nije za sve one koji budućnost vide u briksu

Tebi bi rado spojio infuziju u mozak,da i on konačno dobije malo Kisika.Au. Good luck onima koji kod tebe idu na injekcije i previjanje...![]()

Crkva vam se plaši svega, čak i toga da jednoj osobi da ispisnicu. Poprilično bedno, if you ask me. I da, naravno da ne idem u crkvu ali sam kao dete krštenaPa mislim, ako mora da ima neki papir da je napustila pravoslavlje, može da ode kod notara, da izjavi šta želi, plati šta košta, a on joj udari pečat. I eto...![]()
jes. Nedavanje ispisnice je ista represivna mera kao obezglavljivanje u islamu.Crkva vam se plaši svega, čak i toga da jednoj osobi da ispisnicu. Poprilično bedno, if you ask me. I da, naravno da ne idem u crkvu ali sam kao dete krštena
Idi u klinac! Od smeha sam ispljuvao tastaruturu.. crkla je !!Možda je popu previše pričala o grijehovima,pa je izbacio van iz crkve.

Nedavanje ispisnica je bednički attitude crkve koja zna da bi izgubila jaaaako mnogo članova kada bi to dozvolila.jes. Nedavanje ispisnice je ista represivna mera kao obezglavljivanje u islamu.
Ja sam svako jutro slušala džamije u pravoslavnoj srbiji.Pa vidi, sam islam želi da se širi. Oni imaju za cilj da bude što više muslimana na nekoj teritoriji da bi mogli da naprave islamsku državu.
Hrišćani su stotinama godina osvajali svoju slobodu, protestanti su da bi slobodno ispovedali svoju veru išli na lomače. Pravoslavni Srbi da bi ostali pravoslavni su mučeni, ko nije hteo da ga muče je prelazio u Islam.
Zašto bi sada evropljani koji su mahom hrišćani hteli da im islam uzme teirtoriju i jednog dana budu u manjini i promeni im se kulturna slika? Da moraju svako jutro da slušaju pojanje iz džamija, burke oko sebe, jedna totalno druga kultura u kojoj se ne osećaš prijatno? Meni je sve to razumljivo. Na kraju, to jeste upitno i za demokratiju, šta će biti ako oni mogu kada budu većina da izglasaju svoje zakone?
I?? Koga briga. JER, niko i ne može da zabrani ISLAMIZACIJU u 'islamskim' državama!!!Meni EU nikada nije bila strana.To možda ljudi koki nisu izašli dalje iz svoje ulice idealizuju sve pogtovo eu vrednosti ali smeta islamofobija koje zapravo i nema.Totalno si nelogična sestro slatka.Pa i taj Brics ima muslimane u svojim redovima nije da nema.![]()
ALI, u 'krštenim' državama!!???Je li tastatura marke Cherry?Idi u klinac! Od smeha sam ispljuvao tastaruturu.. crkla je !!![]()
![]()

Bolja bi ispala nekrštena.Crkva vam se plaši svega, čak i toga da jednoj osobi da ispisnicu. Poprilično bedno, if you ask me. I da, naravno da ne idem u crkvu ali sam kao dete krštena
Kakva ispisnica?To ne postoji
Imaš samo knjigu krštenih ili takozvanu krštenicu.Ako ne želiš da praktikuješ pravoslavlje ne idi na crkvene obrede i završena priča.Niko te ne tjera.Kod katolika mislim da se na pisani zahtjev može dobiti ispisnica.