Islamofobija u Evropi

Meni nije za sve one koji budućnost vide u briksu
Meni EU nikada nije bila strana.To možda ljudi koji nisu izašli dalje iz svoje ulice idealizuju sve pogtovo eu vrednosti ali smeta islamofobija koje zapravo i nema.Totalno si nelogična sestro slatka.Pa i taj Brics ima muslimane u svojim redovima nije da nema. :lol:

Poslednja izmena:
Pa vidi, sam islam želi da se širi. Oni imaju za cilj da bude što više muslimana na nekoj teritoriji da bi mogli da naprave islamsku državu.

Hrišćani su stotinama godina osvajali svoju slobodu, protestanti su da bi slobodno ispovedali svoju veru išli na lomače. Pravoslavni Srbi da bi ostali pravoslavni su mučeni, ko nije hteo da ga muče je prelazio u Islam.

Zašto bi sada evropljani koji su mahom hrišćani hteli da im islam uzme teirtoriju i jednog dana budu u manjini i promeni im se kulturna slika? Da moraju svako jutro da slušaju pojanje iz džamija, burke oko sebe, jedna totalno druga kultura u kojoj se ne osećaš prijatno? Meni je sve to razumljivo. Na kraju, to jeste upitno i za demokratiju, šta će biti ako oni mogu kada budu većina da izglasaju svoje zakone?

Pa vidi, sam islam želi da se širi. Oni imaju za cilj da bude što više muslimana na nekoj teritoriji da bi mogli da naprave islamsku državu.

Hrišćani su stotinama godina osvajali svoju slobodu, protestanti su da bi slobodno ispovedali svoju veru išli na lomače. Pravoslavni Srbi da bi ostali pravoslavni su mučeni, ko nije hteo da ga muče je prelazio u Islam.

Zašto bi sada evropljani koji su mahom hrišćani hteli da im islam uzme teirtoriju i jednog dana budu u manjini i promeni im se kulturna slika? Da moraju svako jutro da slušaju pojanje iz džamija, burke oko sebe, jedna totalno druga kultura u kojoj se ne osećaš prijatno? Meni je sve to razumljivo. Na kraju, to jeste upitno i za demokratiju, šta će biti ako oni mogu kada budu većina da izglasaju svoje zakone?
Ja sam svako jutro slušala džamije u pravoslavnoj srbiji.
A zaboravila si da je hrišćansko osvajanje slobode uključivalo i lopovisanje u krstaškim ratovima, po tuđim, muslimanskim zemljama

Meni EU nikada nije bila strana.To možda ljudi koki nisu izašli dalje iz svoje ulice idealizuju sve pogtovo eu vrednosti ali smeta islamofobija koje zapravo i nema.Totalno si nelogična sestro slatka.Pa i taj Brics ima muslimane u svojim redovima nije da nema. :lol:
I?? Koga briga. JER, niko i ne može da zabrani ISLAMIZACIJU u 'islamskim' državama!!! :rotf: ALI, u 'krštenim' državama!!???

Kakva ispisnica?To ne postoji
Imaš samo knjigu krštenih ili takozvanu krštenicu.Ako ne želiš da praktikuješ pravoslavlje ne idi na crkvene obrede i završena priča.Niko te ne tjera.Kod katolika mislim da se na pisani zahtjev može dobiti ispisnica.

Не постоји тако нешто. Не постоји процес. За цркву - сваку хришћанску цркву - крштење је онтолошка, а не правна категорија. Тамо где плаћаш црквени порез можеш вероватно да изјавиш да више ниси верник те цркве и да желиш да се та средства каналишу другде, али то је обраћање држави, не цркви.

Прилично шупља прича.

Back