djuramc
Aktivan član
- Poruka
- 1.249
Apsolutno se slazem sa tobom!Nego samo kazem da imate vise strpljenja i tolerancije?
Мислим да је месец дана стрпљења сасвим довољно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno se slazem sa tobom!Nego samo kazem da imate vise strpljenja i tolerancije?
@djuramc ovo je na moj racun a?
Na kraju ipak bi uspesna raz\mena a priznaj da si sumnjao???
A i ja sam posle tebe dugo cekao!!
Pozdrav za Djuramc!!!![]()
Onda hajde da organizujemo za sve ljude koje je anya_misic prevarila, jedan ili dva autobusa pa da odemo do nje u Mladenovac![]()
Колико сам ја провалио, она се мења на још пар форума, па вероватно не може све да постигне.
Ok, a sad molim vas prekinite da je ogovarate
Ovo stvarno nije u redu
Људи су похлепни, желе да имају све серије, филмове, игре, али не могу да постигну то све. Зато се и дешавају овакве ствари, једноставно треба радити једну по једну размену и неће бити никаквих проблема.
Madonna ako ne mozete Vi da resite ovo onda dopustite da mi sami to resavamo. Nemoj da pomislim da ti ovo odobravas (prevare)![]()
Људи су похлепни, желе да имају све серије, филмове, игре, али не могу да постигну то све. QUOTE]
a najgore je sto ne stizu ni pola od toga da odgledaju..... tj. da odgledamo hehehe:grin:
Ma sigurno da odobravam
A vi se samo igrate Šerlok Holmsa u pokušaju
Ovakve stvari ne mogu da se reše, osim izbegavanjem osoba sa kojima su drugi imali loša iskustva
Mislim da je vreme da prebolite nekoliko diskova i krenete dalje![]()
Ma sigurno da odobravam
A vi se samo igrate Šerlok Holmsa u pokušaju
Ovakve stvari ne mogu da se reše, osim izbegavanjem osoba sa kojima su drugi imali loša iskustva
Mislim da je vreme da prebolite nekoliko diskova i krenete dalje![]()