Iskustva sa Bogom (Svedočanstva jednoga poslanstva)

Da si citao Bibliju, znao bi da su jedan dobar deo Biblije Jevandjelja. Jevandjelja su Biblija. Sto znaci da nisi citao. Mozda si citao nesto drugo misleci da je to Biblija ili si citao mali deo, prelistao.
Biblija kao delo bez njene sile koju ima kada neko iskreno cita, ne moze da menja coveka, pa tako ni da se manipulise njime.
Osim toga, zar je ne ubi ne kradi budi dobar manipulacija ljudima???

Ne ubij, ne kradi.......pa zar ti za to treba biblija ?
Kao, dok je nisi citao ti si ubijao, krao, vrsio preljube itd a kad si procitao onda si stavio prst na celo i rekao "e necu vise", ma daj prijatelju......
Nije u bibliji izmisljena topla voda niti tamo nesto pise sto vec ne znamo. Valjda je normalno da ne ubijas i ne krades bez obzira bio vernik ili ne.

Bibliju sam citao 91-92 god ali najiskrenije, nisam do kraja jer nisam hteo da se smaram, nista mi nije bilo spektakularno da mi digne adrenalin, da razmisljam o tome sta pise. Sta vise, procitao sam toliko nebuloza [ne mogu ni ja sad da se svega setim] i to nebuloza koje ne idu u korist nego na stetu coveku

Ne ubij, ne kradi.......pa zar ti za to treba biblija ?
Kao, dok je nisi citao ti si ubijao, krao, vrsio preljube itd a kad si procitao onda si stavio prst na celo i rekao "e necu vise", ma daj prijatelju......
Nije u bibliji izmisljena topla voda niti tamo nesto pise sto vec ne znamo. Valjda je normalno da ne ubijas i ne krades bez obzira bio vernik ili ne.

Bibliju sam citao 91-92 god ali najiskrenije, nisam do kraja jer nisam hteo da se smaram, nista mi nije bilo spektakularno da mi digne adrenalin, da razmisljam o tome sta pise. Sta vise, procitao sam toliko nebuloza [ne mogu ni ja sad da se svega setim] i to nebuloza koje ne idu u korist nego na stetu coveku

1. Videli smo da ju nisi citao vec samo pogledao ovde onde.
Pitanje je i da li si uopste.
Jer ko nezna da su jevandjelja Biblija, kako je uopste citao?
A kako tek moze da diskutuje o tome.
Pa ne moze.

2. Ne kradi ne ubij ne lazi i ostale zapovesti nisu date da bi ti to kao trebalo da pocnes da to ne cinis.
Vec su date da niko ne bi imao izgovora.
Jer takve postenjacine kao ti, bi onda rekle: a odakle ti to da ce me Bog kazniti za to kada on to nigde nije dao.

Zasto drzava inäma zakon ne kradi be ubij itd?
Pa jer zbog toga jer ti to kao neznas da ne treba?
Ne.
Vec kad neka slicna postenjacina ukrade,
Da ne moze da ima izgovora da nema zakona ili da nije znao.
A da li si drzavu pitao zasto ima pisani zakon?
Zasto ih nisi javno usmejao ta to?
Nisi jer ti glupo?
Ali ovde ti nije glupo da se glupieas?
Ali ispao si to.

3. Ovaj tvoj zadnji primer nam pokazuje kako iskriveno, nepromisljeno i neposteno tumacis Bibliju.
Pa tako i sve ostalo sto si navodno citao.
I u vezi toga nisi rekao celu istinu.
A znas da ne treba da se laze?

Kakvu istinu prijatelju, o cemu govoris majke ti ?

Ne treba krasti, lagati i raditi bilo sta sto nije normalno i za to ti ne treba biblija nego zdrav razum.

To je tako normalno za normalnog coveka, stvar kako su te roditelji vaspitali i ne treba nikakva biblija niti nega druga knjiga da ti mudruje.

A vec sam rekao da nema potrebe gubiti vreme citajuci bibliju celu i u detalje. Dovoljno sam inteligentan da shvatim da je to mlacenje prazne slame

Za sada nista ne bih menjao, super mi je :D

Moralni zakon i za jedne i za druge:

12 Poštuj oca svog i mater svoju, da ti se produže dani na zemlji, koju ti da Gospod Bog tvoj.

13 Ne ubij.

14 Ne čini preljube.

15 Ne kradi.

16 Ne svedoči lažno na bližnjeg svog.

17 Ne poželi kuću bližnjeg svog, ne poželi ženu bližnjeg svog, ni slugu njegovog, ni sluškinju njegovu, ni vola njegovog, ni magarca njegovog, niti išta što je bližnjeg tvog.

Inteligentan?
Neiskren i izvrces svaku istinu.
Karakter skroz dole.
Trebao bi mnogo da poradis na sebi.
Ali ne verujem.
Sta ce te pokrenuti na to?
Sto covek dublje pada sve dublje tone...
Bog je jedno od resenja...
Ali ko nece ne mora.
Koga tera?

Овааајјј... Гласниче... Мисионару.
Да ли си оваквим приступом икога преобратио? :lol:
Буди искрен макар према себи, мени не мораш одговорити :)

Kada je reč o Božjim otkrivenjima i delovanjima vezanim za Srbiju, imamo izvanrednu priliku da nakon početka izlaganja ove teme ponovo vidimo da On i sada Deluje na isti (te već prepoznatljiv) način, što takođe govori o pravovremenosti ove prezentacije NJegovih otkrivenja široj javnosti, koja, izvesno, neće proći bez reakcija a i ovom prilikom, kao i krajem prethodne sedmice, Upotrebio je (svakako neopravdanu) sklonost mnogih ka takmičenju - kako bi - Pokazavši šta je sve Moćan da Učini za dobro onih koji Mu Se predaju (kada, dakle, ovakve stvari Čini sa onima koji Mu se nikada nisu posvetili) - Zadobio mnoge duše.

Naime, i u novim uspesima srpskih sportista, u sledećim činjenicama (kao što je to prošle sedmice bio slučaj prilikom osvajanja svetskog trona od strane mlade fudbalske reprezentacije) - a skladno Biblijskom brojevnom kodu - možemo videti Božju ruku na delu, i to takođe u sitnicama.

Sam dan takođe istorijske pobede srpskih košarkašica nije obeležen kao dan pomenute pobede mladih fudbalskih reprezentativaca Srbije (što je skladno i značajnoj razlici tih takmičenja, budući da je titula svetskog daleko vrednija od titule evropskog prvaka) ali su naredne činjenice, ukupno uzevši, dovoljno indikativne.

Prva od njih jeste ta da je 28.06. (dakle, dan kada su srpske košarkašice postale prvakinje Evrope) 179. dan godine, a stoga što datira na jednak broj dana do mog rođendana, odnosno do 24.12, kojeg (zahvaljujući, kao što smo više puta napominjali, činjenici da datira na 7 dana do kraja godine) čine sva tri broja Biblijskog brojevnog koda:

01.01 - 28.06 = 31 + 28 + 31 + 30 + 31 + 28 = 179

28.06 - 24.12 = 02 + 31 + 31 + 30 + 31 + 30 + 24 = 179

U skladu sa ovim kodom, kao i u slučaju istorijske pobede mladih fudbalera (koju smo uz predstavu Božjeg vođstva do samih sitnica opisali u jednom od prethodnih javljanja), indikativna je činjenica da je ženska košarkaška reprezentacija u finalnu susretu savladala Francusku sa 76 : 68, gde izraz ovog Biblijskog koda nalazimo u ukupnom zbiru poena, i to stoga što se on dobija puninom broja 12 (12 x 12), kao i stoga što je deljiv na 24 i 48 (potonji je obeležio pomenutu pobedu fudbalera, na - dakle - nedavno opisan i vrlo upečatljiv način):

76 + 68 = 144 = 12 x 12

144 : 24 = 6

144 : 48 = 3

Uz ove, indikativni su i sledeći podaci:

28.06. datira na 35 dana do Ilindana (02.08, o čijem značaju vezanim za moj rad je takođe bilo reči u prethodnim porukama na ovu temu), deljivih na 7:

28.06 - 02.08 = 02 + 31 + 02 = 35 : 7 = 5 (gde nalazimo i lepu simetrijsku strukturu: 02 + 31 + 02);

...kao i na 56 dana do godišnjice početka mog javnog rada za probuđenje i reformu Crkve ASD (o toj godišnjici je takođe bilo puno reči u prethodnim opisima sličnih otkrivenja), što je značajno zbog deljivosti i tog perioda na sedmične odseke:

28.06 - 23.08 = 02 + 31 + 23 = 56 : 7 = 56.

http://www.pressonline.rs/sport/kosarka/358380/srpske-kosarkasice-osvojile-titulu-prvaka-evrope.html

To je, uglavnom (ima ih još ali ona zasad nisu značajna, ako će uopšte biti), sve što se tiče dokazne postavke, dok je naročito zanimljiv naredni tekst (evidentno nadahnutog novinara):

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/274929/Kako-se-osvaja-zlato-Ovo-je-TAJNI-RECEPT-nasih-fenomenalnih-sportista

Zanimljivosti ima još:

http://www.telegraf.rs/sport/1634694-da-li-je-srbija-svesna-sta-su-uradile-kosarkasice-sampion-evrope-iz-zemlje-koja-nema-ni-ligu-video-foto

http://hotsport.rs/2015/06/29/ko-to-kaze-ko-to-laze-srbija-je-mala-imamo-najvise-kvalifikovanih-sportista-za-rio/

...a temu, ako Bog Dragi Da, nastavljamo, uskoro, sličnim iskustvima i otkrivenjima - za dobro svih nas i pripravu sveta za poslednji sud i skori susret sa Njim, usled čega i Deluje ovako intenzivno...

Poslednja izmena:

A u vezi sa ovim brojem (44) i Mineapoliskom konferencijom, nalaze se sledeće (takođe vrlo indikativne) činjenice:

2008 - na 120 godina (ovaj broj nije samo zaokružen već je i deljiv na 12 i 24: 120 : 12 = 10 i 120 : 24 = 5) od ove značajne Konferencije vođstva Crkve ASD, u SAD-u - zemlji u kojoj je nastao Adventni pokret - na vlast je došao 44. predsednik dok je, istovremeno, radi ispunjenja simbolike smene vrha Crkve ASD, u našoj zemlji, te u krugovima ovdašnje tradicionalne crkve, nastao previr zbog moguće smene "patrijarha" Pavla (zbog bolesti i starosti, od čega je preminuo naredne godine), koji je, pak, bio 44. poglavar SPC.

Ovom značajnom simbolikom Bog je Potvrdio vest koju je Objavio mojim posredstvom - da je, naime, upravi Crkve ASD tada (nakon pomenutih 120 godina od Mineapolisa, koliko je bilo dodeljeno i Prepotopnom svetu: 1. Mojsijeva 6,3) isteklo vreme naročite milosti, kada je vođstvo i formalno povereno vesniku poslednjih sudova i samog kraja sveta.

Ono što je, pri svemu tome, naročito upečatljivo, jeste to da je Obama izabran upravo 04.11. (dakle, na dan kada je samim krajem 44. sedmice 44. godine nakon 1844. zaključena pomenuta Konferencija):

"He was elected the 44th President of the United States on November 4, 2008..."

https://www.whitehouse.gov/administration/president-obama
Jedno zanimljivo iskustvo, vezano za ovde pomenuti period (od 120 godina), doživeo sam upravo 2008. godine, kada sam, po nadahnuću primljenom nekoliko godina ranije, odlučio da kupim auto kojeg mi je Gospod tada Pokazao (što se nije odnosilo na određen automobil, već na model).

U periodu kada mi je to Otkrio, bio sam - budući da sam se u misionarski način života otisnuo praznih ruku - bez sredstava, ali sam verom u pouzdanost otkrivenja prihvatio da ću to, kada dođe određen čas, učiniti, te je, dakle, došao 2008, po isteku ovog vremenskog lanca (od 120 godina), kada sam - nakon što sam, konačno, dobio veću donaciju - uvideo da će mi nadalje automobil biti potreban.

Tako sam određenog dana, kada sam ustrojstvom i nadahnućem bio osvedočen da me i Bog Vodi u tom smeru, kupio najtiražniji oglasnik i pregledao sve odgovarajuće oglase, od kojih sam izdvojio tri. Nakon što su dva otpala, u poslednjem telefonskom razgovoru, dok sam razgovarao sa prodavcem, bio sam, pod delovanjem Božanskog nadahnuća, osvedočen da će auto, kada ga budem pogledao, zaista odgovarati te da će biti po Božjoj volji da ga kupim, što sam i učinio, a značenje tog iskustva počiva u činjenicama da sam nakon kupovine (budući da je moj brat, kojeg sam poveo kao stručnijeg u izboru automobila) uvideo da je auto registrovan upravo do mog rođendana iste godine (!), što, međutim, nije bilo sve, budući da sam nedugo nakon toga uvideo i simboliku brojeva same registracije, koji su bili: 141-29.

Naime, po nadahnuću, kojim sam bio vođen, uvideo sam da se sabiranjem osnovnih od ovih dvaju brojeva (100 i 20) dobija broj godina od pomenute Konferencije vođstva ASD, a sabiranjem njihovih ostataka (41 i 9) broj dana od godišnjice zaključenja iste (Konferencije) do upravo mog rođendana (do kada je, dakle, bio registrovan i sam automobil):

1888 - 2008 = 120

04.11 - 24.12 = 26 + 24 = 50

Kao dokaz prilažem sliku saobraćajne knjižice, gde se, na levoj strani, kao drugi u vrhu, vidi odgovarajući pečat sa datumom registracije, dok se registracioni broj nalazi na desnoj a budući da je slika umanjena, klikom na nju je možete uvećati:

Saobraćajna.jpg

Početak Adventnog doba:

http://www.adventist.org/utility/search/?q=1844+movement

Mineapoliska konferencija 1888:

"Prior to the actual General Conference session, a Bible Institute was convened beginning on Wednesday Oct. 10, 1888. The General Conference session began on Oct. 18 and ran through more than two full weeks, ending on Sunday Nov. 4, 1888."

https://en.wikipedia.org/wiki/1888_Minneapolis_General_Conference_(Adventist)

Značaj vesti koja je iznesena na toj konferenciji Bog je u viziji Otkrio Ellen G. White:

“Videla sam da su Džons i Vagoner imali predsliku u Isusu i Halevu kada su deca Izraela kamenovala uhode uz sarkazam i ismevanje. Videla sam da ste namerno odbacili ono za šta ste znali da je istinito samo stoga što je bilo suviše ponižavajuće za vaše gospodstvo, videla sam neke od vas kako, u vašim šatorima, oponašate i ismevate ovu braću. Takođe sam videla da bismo, da ste prihvatili njihovu poruku, nakon dve godine od tog datuma (1888) bili u Carstvu...” (GCB, 1892, May 7th)

Poslednja izmena:
Jedno zanimljivo iskustvo, vezano za ovde pomenuti period (od 120 godina), doživeo sam upravo 2008. godine, kada sam, po nadahnuću primljenom nekoliko godina ranije, odlučio da kupim auto kojeg mi je Gospod tada Pokazao (što se nije odnosilo na određen automobil, već na model).

U periodu kada mi je to Otkrio, bio sam - budući da sam se u misionarski način života otisnuo praznih ruku - bez sredstava, ali sam verom u pouzdanost otkrivenja prihvatio da ću to, kada dođe određen čas, učiniti, te je, dakle, došao 2008, po isteku ovog vremenskog lanca (od 120 godina), kada sam - nakon što sam, konačno, dobio veću donaciju - uvideo da će mi nadalje automobil biti potreban.

Tako sam određenog dana, kada sam ustrojstvom i nadahnućem bio osvedočen da me i Bog Vodi u tom smeru, kupio najtiražniji oglasnik i pregledao sve odgovarajuće oglase, od kojih sam izdvojio tri. Nakon što su dva otpala, u poslednjem telefonskom razgovoru, dok sam razgovarao sa prodavcem, bio sam, pod delovanjem Božanskog nadahnuća, osvedočen da će auto, kada ga budem pogledao, zaista odgovarati te da će biti po Božjoj volji da ga kupim, što sam i učinio, a značenje tog iskustva počiva u činjenicama da sam nakon kupovine (budući da je moj brat, kojeg sam poveo kao stručnijeg u izboru automobila) uvideo da je auto registrovan upravo do mog rođendana iste godine (!), što, međutim, nije bilo sve, budući da sam nedugo nakon toga uvideo i simboliku brojeva same registracije, koji su bili: 141-29.

Naime, po nadahnuću, kojim sam bio vođen, uvideo sam da se sabiranjem osnovnih od ovih dvaju brojeva (100 i 20) dobija broj godina od pomenute Konferencije vođstva ASD, a sabiranjem njihovih ostataka (41 i 9) broj dana od godišnjice zaključenja iste (Konferencije) do upravo mog rođendana (do kada je, dakle, bio registrovan i sam automobil):
Jel si imao pare za registraciju automobila ili ti je bog registrovao pomocu tih carobnih brojeva :think:

Za crkve koje koriste gregorijanski kalendar (rumunska, bugarska i grčka pravoslavna, katolička, protestantska, ...) ti si rođen na Badnji dan.
Jeste, mada to ne podrazumeva ništa negativno, budući da su nam učenja drastično različita. Štaviše, to može biti plus za zadobijanje istih.

Uzgred da kažem da je, iz nekog razloga, fotografija koju sam priložio u prethodnom javljanju (u ovoj diskusiji) izbrisana te sam je stavio ponovo, ali umanjenu (s' tim da se klikom na nju može uvećati) - ako je to, može biti, bio razlog njenom nestanku.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Uzgred da kažem da je, iz nekog razloga, fotografija koju sam priložio u prethodnom javljanju (u ovoj diskusiji) izbrisana te sam je stavio ponovo, ali umanjenu (s' tim da se klikom na nju može uvećati) - ako je to, može biti, bio razlog njenom nestanku.
Verujem da nestanku fotografije nije uzrok Krstarica, to se dešava zavisno od toga koji sajt koristiš za postavljanje.
Ranije sam koristio jedan sajt koji je bio besplatan. Sada ga naplaćuju pa koristim neke druge (opet besplatne). Kod nekih se dešava da se fotografija izgubi ili se ne može otvoriti - ne samo na Krstarici.

Temu, Božjim ukazom, nastavljamo određenim napomenama i dopunama prethodno opisanih iskustava, kao i novim činjenicama, a budući da su tokom poslednjih dana bila aktuelna iskustva (odnosno otkrivenja) vezana za naše prostore, i naredni podaci će se, uz neophodne digresije, ticati njih.

Tako, kada je reč o iskustvu povezanim sa osvajanjem svetskog prvenstva od strane mlade fudbalske reprezentacije Srbije, koje je Bog Pružio nakon što je ova tema pokrenuta na ovom forumu, određenu simboliku nosi i značenje imena i prezimena igrača koji je u opisanim okolnostima postigao odlučujući pogodak, a on je Nemanja Maksimović, što, dakle, takođe govori da srpskoj reprezentaciji, Božjom voljom (iako On, kao što ranije rekosmo, ne Podržava takmičenja), na tom prvenstvu nije bilo namenjeno ništa manje od maksimuma (Nemanja Maksimović = "ne manje od maksimuma"):

http://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-fudbal/274394/TRENUTAK-ZA-PAMCENJE-Zlatni-Nemanja-Maksimovic

Ovo značajno otkrivenje i njegova duhovna pozadina u celosti su predstavljeni u sledećoj poruci:

http://forum.krstarica.com/showthre...oga-poslanstva)/page2?p=30557076#post30557076

To je, međutim, bio slučaj i prilikom osvajanja svetskog (tačnije Dejvis) teniskog kupa od strane srpske reprezentacije 2010. godine, kada je odlučujuću pobedu odneo Viktor Troicki, gde određenu simboliku takođe nalazimo u značenju imena (Viktor = victory = pobeda) i prezimena (Troicki = Sveta Trojica):

http://novakdjokovic.com/album/davis-cup-finale/f/nole_dctitula_042/#47

Nakon toga je Novak Đoković, tokom 2011. godine, pobednički niz nastavio 41 pobedom (ukupno 43, koliko je, upravo sada, kada prvi put nastupa javno, star vesnik kraja sveta, što je broj koji se dobija i sabiranjem svih triju brojeva Biblijskog numeričkog koda, koje, budući da 24.12. datira na 7 dana do kraja godine, nalazimo i u mom rođendanu: 24 + 12 + 7 = 43):

"Novak je sa dva trijumfa u finalu Dejvis kupa na kraju 2010., imao ukupan pobednički niz od 43 pobede..."

http://novakdjokovic.com/vesti/tenis/osvrt-na-noletovu-2011-godinu/

S' tim u vezi jeste i sledeći podatak:

"Novak se 4. jula prvi put u karijeri popeo na 1. mesto ATP liste."

Ovaj datum je, skladno Biblijskom brojevnom kodu, indikativan iz sledećih razloga:

04.07. jeste 192. dan nakon mog rođendana, deljiv na 12 i 24:

24.12 - 04.07 = 07 + 31 + 28 + 31 + 30 + 31 + 30 + 04 = 192 : 12 = 16 i 192 : 24 = 8.

Od 04.07. do Ilindana (posvećenog Proroku Iliji, koji je, prema Malahiji 4,5.6, predslika vesnika kraja sveta) sežu (isključujući sam Ilindan, 02.08) 28 dana, deljivi na 7:

04.07 - 01.08 = 27 + 1 = 28 : 7 = 4

Isto važi vezano za godišnjicu početka mog javnog rada na duhovnom probuđenju i reformi Crkve (koju smo takođe više puta doticali):

04.07 - 22.08 = (isključujući, dakle, 23.08) 27 + 22 = 49 : 7 = 7

Ovaj Đokovićev niz (od 43 pobede, kojima je osvojio svetski teniski presto) jeste i predslika mog Hrišćanskog iskustva i rada, koji će tokom ove (dakle moje 43), te i sledeće godine, doživeti kulminaciju.

Ono što je još značajno kada je reč o Dejvis kupu, jeste podatak da je prvo takmičenje održano 1900, odnosno na 72 godine do mog rođenja, deljive, takođe, na 12 i 24: 72 : 12 = 6 i 72 : 24 = 3.

Indikativan je i podatak da je Dejvis prvo veće takmičenje organizovao godinu dana ranije (1899), kada je osnovan AC Milan, čiji istorijat, kao što smo videli, takođe ilustruje moju službu:

http://forum.krstarica.com/showthre...oslanstva)?p=30540602&viewfull=1#post30540602

Dejvis kup:

https://sr.wikipedia.org/wiki/Дејвис_куп

Sa ovima u vezi jeste činjenica da je 1899. 72. godina nakon rođenja Ellen White, žene koju je Bog takođe Darovao proroštvom, te čijim je posredstvom Postavio temelj Crkvi ASD (Adventista Sedmog dana, kod nas organizovanih u "Hrišćanskoj adventističkoj crkvi"), dok narednih 72 godine sežu do 1972. (isključujući nju), što jeste i period od 144, odnosno 12 x 12 godina:

1827 + 72 = 1899 + 72 = 1971 (72 + 72 = 144 = 12 x 12)

Ellen G. White:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ellen_G._White

Temu, Božjim ukazom, nastavljamo određenim napomenama i dopunama prethodno opisanih iskustava, kao i novim činjenicama, a budući da su tokom poslednjih dana bila aktuelna iskustva (odnosno otkrivenja) vezana za naše prostore, i naredni podaci će se, uz neophodne digresije, ticati njih.

Tako, kada je reč o iskustvu povezanim sa osvajanjem svetskog prvenstva od strane mlade fudbalske reprezentacije Srbije, koje je Bog Pružio nakon što je ova tema pokrenuta na ovom forumu, određenu simboliku nosi i značenje imena i prezimena igrača koji je u opisanim okolnostima postigao odlučujući pogodak, a on je Nemanja Maksimović, što, dakle, takođe govori da srpskoj reprezentaciji, Božjom voljom (iako On, kao što ranije rekosmo, ne Podržava takmičenja), na tom prvenstvu nije bilo namenjeno ništa manje od maksimuma (Nemanja Maksimović = "ne manje od maksimuma"):

http://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-fudbal/274394/TRENUTAK-ZA-PAMCENJE-Zlatni-Nemanja-Maksimovic

Ovo značajno otkrivenje i njegova duhovna pozadina u celosti su predstavljeni u sledećoj poruci:

http://forum.krstarica.com/showthre...oga-poslanstva)/page2?p=30557076#post30557076

To je, međutim, bio slučaj i prilikom osvajanja svetskog (tačnije Dejvis) teniskog kupa od strane srpske reprezentacije 2010. godine, kada je odlučujuću pobedu odneo Viktor Troicki, gde određenu simboliku takođe nalazimo u značenju imena (Viktor = victory = pobeda) i prezimena (Troicki = Sveta Trojica):

Nakon toga je Novak Đoković, tokom 2011. godine, pobednički niz nastavio 41 pobedom (ukupno 43, koliko je, upravo sada, kada prvi put nastupa javno, star vesnik kraja sveta, što je broj koji se dobija i sabiranjem svih triju brojeva Biblijskog numeričkog koda, koje, budući da 24.12. datira na 7 dana do kraja godine, nalazimo i u mom rođendanu: 24 + 12 + 7 = 43):

"Novak je sa dva trijumfa u finalu Dejvis kupa na kraju 2010., imao ukupan pobednički niz od 43 pobede..."

Ovaj datum je, skladno Biblijskom brojevnom kodu, indikativan iz sledećih razloga:

24.12 - 04.07 = 07 + 31 + 28 + 31 + 30 + 31 + 30 + 04 = 192 : 12 = 16 i 192 : 24 = 8.

Od 04.07. do Ilindana (posvećenog Proroku Iliji, koji je, prema Malahiji 4,5.6, predslika vesnika kraja sveta) sežu (isključujući sam Ilindan, 02.08) 28 dana, deljivi na 7:

Isto važi vezano za godišnjicu početka mog javnog rada na duhovnom probuđenju i reformi Crkve (koju smo takođe više puta doticali):

Ovaj Đokovićev niz (od 43 pobede, kojima je osvojio svetski teniski presto) jeste i predslika mog Hrišćanskog iskustva i rada, koji će tokom ove (dakle moje 43), te i sledeće godine, doživeti kulminaciju.

Ono što je još značajno kada je reč o Dejvis kupu, jeste podatak da je prvo takmičenje održano 1900, odnosno na 72 godine do mog rođenja, deljive, takođe, na 12 i 24: 72 : 12 = 6 i 72 : 24 = 3.

Indikativan je i podatak da je Dejvis prvo veće takmičenje organizovao godinu dana ranije (1899), kada je osnovan AC Milan, čiji istorijat, kao što smo videli, takođe ilustruje moju službu:

http://forum.krstarica.com/showthre...oslanstva)?p=30540602&viewfull=1#post30540602

Dejvis kup:

https://sr.wikipedia.org/wiki/Дејвис_куп

Sa ovima u vezi jeste činjenica da je 1899. 72. godina nakon rođenja Ellen White, žene koju je Bog takođe Darovao proroštvom, te čijim je posredstvom Postavio temelj Crkvi ASD (Adventista Sedmog dana, kod nas organizovanih u "Hrišćanskoj adventističkoj crkvi"), dok narednih 72 godine sežu do 1972. (isključujući nju), što jeste i period od 144, odnosno 12 x 12 godina:

1827 + 72 = 1899 + 72 = 1971 (72 + 72 = 144 = 12 x 12)

Ellen G. White:

Аууу несрећниче па ти следбеник лажног пророка Елене Вајт. Горећеш у паклу. Зна се шта је Исус рекао о лажним пророцима.

Budući da je danas Teslin rođendan, te budući da tokom poslednjih dana sagledavamo Božja otkrivenja koja se tiču Srbije, u prilici ste, dragi prijatelji Božje Istine, da uživate u novim i takođe predivnim pokazateljima Božje suverene uprave svim što se ikada i igde dešava, i to i pored poštovanja slobodne volje da umesto dobra odaberemo greh, koja se, kao što vidimo, uveliko zloupotrebljava.

Ono što, u uvodu opisa narednih otkrivenja zavređuje naročitu pažnju, jeste Teslin neizmeran doprinos globalnoj elektrifikaciji i razvoju sistema za bežično odašiljanje signala i elektronskih masovnih medija (te i interneta), zahvaljujući kojima će Božje Delo na Zemlji, a za našeg vremena, biti brzo završeno.

Kao što je to bio slučaj sa prethodnim iskustvima i otkrivenjima, i sada ćemo videti da su neke osobe predodređene da, po Božjem naumu, u određenim vremenima sprovedu određena dela, što - kada je reč o Adventnom, kao i Teslinom (delu) - nalazimo u sledećim činjenicama, koje potvrđuju i ispravnost adventističkog tumačenja proročanstava principom "dan za godinu" (4. Mojsijeva 14,34; Jezekilj 4,5.6), kao i primopredaju dužnosti Ellen G. White i ove malenkosti, koje datiraju od 1798, kada je ispunjeno proročanstvo o 1260 godina papske supremacije i tiranije nad Protestantima, o čemu možete čitati ovde:

http://www.svetlostistine.org/Knjige/BiblijaAntic/17.htm

A ono što je nama sada značajno, jesu sledeće činjenice:

29 godina nakon 1798. rođena je Ellen White: 1798 + 29 = 1827;

29 godina kasnije rođen je Nikola Tesla: 1827 + 29 = 1856;

3 x 29 godina kasnije, Tesla je preminuo: 1856 + 29 + 29 + 29 = 1943;

29 godina kasnije rođen je adventni vesnik: 1943 + 29 = 1972;

29 godina kasnije, on je, 23.08, započeo svoj javni rad: 1972 + 29 = 2001.

Nikola Tesla:

https://sh.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla

Ellen White:

Od značaja su i sledeće, takođe vrlo indikativne, činjenice:

Godina Teslinog rođenja jeste i 12. nakon početka Adventnog doba: 1844 + 12 = 1856;

Nakon nje (1856), do kraja 19. veka preostaju 44 godine, upravo kao što nakon 1844, kao početka Adventnog doba, do kraja veka preostaju 56 godina;
U znaku 44 jeste i sam Teslin rođendan, 10.07, jer nastupa 44 dana pre godišnjice početka mog javnog rada: 10.07 - 23.08 = 21 + 23 = 44;

Između naših rođendana (uključujući 10.07) pružaju se 168 dana, deljivih sa 7, 12 i 24, odnosno svim brojevima koji čine Biblijski kod, te koje, kao što smo zapažali (a budući da 24.12. datira na 7 dana do kraja godine), nalazimo i u mom rođendanu:

10.07 - 24.12 = (uključujući, ponovimo, 10.07) 22 + 31 + 30 + 31 + 30 + 24 = 168 : 7 = 24; 168 : 12 = 14; 168 : 24 = 7, a koje, množeći 24 dana decembra sa preostalih 7 do kraja godine, takođe nalazimo u mom rođendanu: 24 x 7 = 168;

Dan Tesline smrti jeste 7. dan kalendarske godine (07.01, koji, simbolično, jeste i pravoslavni Božić), koliko ih, do kraja godine, preostaje nakon mog rođendana - 24.12;

Godišnjice njegove smrti, samim tim, nastupaju na jednakih 2 x 7 dana nakon mog rođendana: 24.12 - 07.01 = 07 + 07;

Raspon između istih (ali, sada, počevši od 07.01, te isključujući njega i 24.12) iznosi savršenih 350 dana (365 - 07 - 07 = 351, no, uz isključenje 24.12 = 350), deljivih, takođe, sa 7: 350 : 7 = 50;

Između smrti Ellen White i smrti Nikole Tesle protekle su 28 godina, deljivih sa 7, a jednak broj godina protekao je i do godine rođenja njenog naslednika: 1915 + 28 = 1943 + 28 = 1971, što, opet, znači da raspon između godine smrti prvog i godine rođenja drugog adventnog vesnika spaja (isključujući 1915. i 1972) niz od viđenih 56 godina (godina Nojevog rođenja jeste 1056. nakon Stvaranja, godina Potopa 1656, Teslina godina rođenja 1856, itd), deljivih sa 7 (56 : 7 = 8), dok 28, kao što smo i ranije zapažali, jeste i lični broj potonjeg vesnika, koji nastaje zbirom svih brojeva datuma njegovog rođenja, a jeste i zbir datuma Eleninog rođenja:

2 + 4 + 1 + 2 + 1 + 9 + 7 + 2 = 28

2 + 6 + 1 + 1 + 1 + 8 + 2 + 7 = 28

Isti broj nalazimo i u nizu dana između naših rođendana:

26.11 - 24.12 = 04 + 24 = 28

Za kraj, skladno tematskoj osnovi ove poruke, ostavljamo možda najmarkantniji podatak - da 10.07. (dakle: Teslin rođendan) ima i odgovarajući Biblijski ekvivalent, budući da je Starozavetni (te i simbolični) jevrejski praznik, takozvani Dan očišćenja, bio upravo 10.07, a naročito stoga što je ispunjen upravo početkom Adventnog doba:

''Još Reče Gospod Mojsiju Govoreći: a deseti je dan toga meseca sedmoga Dan očišćenja; Sabor sveti da vam je...'' (3. Mojsijeva 23,26.27)

http://elenvajt.info/knjige/serija_velika_borba/velika-borba/22-ispunjena-prorocanstva/

Samo tri dana nakon što je objavljena ova poruka, Bog nam je Pružio i treće iskustvo tog tipa nakon pokretanja ove teme (na ovom forumu), a to je, kao što se, odnosno citatu, može pretpostaviti, Đokovićeva nova vimbldonska titula, na kojoj, iz određenih (te i pominjanih) razloga, takođe počiva pečat Neba, no, budući da je reč o oblasti koju (kao što se, uostalom, lako može zaključiti) Bog, u Svojim prvostepenim namerama, nikako ne Podržava, ponovimo da viših razloga za to ima više, a to su, uz pomenuti (da se vidi do koje mere, i pored toga što nam Se vidljivo ne Otkriva, Upravlja svim događajima), predočavanje činjenice da je naše prostore Izabrao da budu epicentar duhovnog probuđenja i reforme svih naroda pred NJegovim Drugim (i sada već veoma skorim) dolaskom, što će, s' obzirom na brojnost i silu ovih otkrivenja, svakako predstavljati materiju koja će i svetu biti od neizmernog značaja, a, kada je reč o samom sportu, izvesno je da će nebrojena masa sportista i navijača širom sveta (svakako, najviše naših) biti dirnuta NJegovom silom i brižnošću, kojima Učestvuje u svim zbivanjima na Zemlji.

Što se, pak, tiče ove Đokovićeve pobede, indikativni su sledeći podaci:

Ona je ostvarena 200. dana nakon mog rođendana, što je značajno stoga što je ona i njegova 200. pobeda na Grend-slem turnirima:

24.12 - 12.07 = 07 + 31 + 28 + 31 + 30 + 31 + 30 + 12 = 200

http://www.kurir.rs/sport/tenis/novakov-jubilej-ostvario-200-gren-slem-pobedu-ostavio-iza-sebe-konorsa-lendla-i-agasija-clanak-1856575

Ovaj jubilej uvećan je činjenicom da je trijumfom na ovom turniru (koji slovi kao nezvanično prvenstvo sveta u tenisu) srpski teniser ušao među 7 najboljih u tom segmentu ove sportske igre, što je skladno Biblijskom numeričkom kodu:

http://www.vesti-online.com/Sport/Tenis/505220/Nole-u-grupi-7-velicanstvenih

Sledeći značajan podatak jeste taj da mu je ova pobeda 48. ove kalendarske godine na ATP turnirima (isključeni su pobeda na egzibicionom turniru početkom godine, kao i pobeda u Dejvis kupu, jer su to, dakle, posebna takmičenja), što je značajno zbog deljivosti tog broja na 12 i 24: 48 : 12 = 4 i 48 : 24 = 2, što je broj koji je obeležio i osvajanje svetskog trona od strane mlade fudbalske reprezentacije Srbije, o čemu
je bilo reči tokom razvoja teme.

"Bila je ovo šesta titula, odnosno 48. pobeda u 2015. godini Novaka Đokovića, a ostvario je samo tri poraza (procenat uspešnosti 94.12 %)."

http://vesti-online.com/Sport/Tenis/505227/Koliko-je-Novak-zaradio-u-2015-a-koliko-u-karijeri

http://novakdjokovic.com/en/results/

Sledeći indikativni podaci, kao u većini prethodnih slučajeva, jesu ti da je raspon između 12.07. i Ilindana sa jedne, te potonjeg (Ilindana) i godišnjice početka mog javnog rada za duhovno probuđenje i reformu Crkve sa druge strane, jednak, te deljiv na 7:

12.07 - 02.08 = 21

02.08 - 23.08 = 21

21 : 7 = 3

Ono što je najupečatljivije, jeste ništavost verovatnoće da Đoković svoju 200. pobedu na Grend-slem turnirima ostvari upravo 200. dana nakon 24.12, što je već začuđujuće a težinu ispunjenja tog poduhvata znatno povećavaju sledeće činjenice:

Pobeda koja je ostvarena već tako obeleženog dana nakon 24.12. jeste i 48. ove kalendarske godine, što je vrlo složeno, a zbog činjenice da je taj broj, u skladu sa početnim datumom 200-dnevnog lanca (24.12), deljiv na iste (12 i 24);

Turnir je morao da bude Grend-slem (kojih je tek četiri);

Sledeća činjenica koja je trebala da se uklopi jeste ta da je taj dan (budući da se finala, po pravilu, igraju tada) morao da bude nedelja;

Da bi sve bilo savršeno, 2015. je morala da bude prosta (neprestupna) godina (u suprotnom bi 12.07. bio 201. dan nakon 24.12).

Pri svemu je zanimljivo da su početni i završni datum sačinjeni isključivo od triju brojeva Biblijskog koda (7, 12 i 24): 24.12 - 12.07.

Dakle, zakon verovatnoće evidentno isključuje mogućnost slučajnog podudaranja ovakvih (teško spojivih) činjenica, naročito kada smo svesni toga da ih je vezano za iste osobe bilo više (kako, ovom prilikom, za Đokovića, tako i za autora ovih tekstova) a verujem da svako ko je pročitao makar jedno iskustvo ima jasan uvid u Božju moć da, kada Mu je to po volji, i našim umovima Upravlja do najmanjih sitnica, te neka nam, dragi prijatelji, i ovo - (zasad) poslednje u nizu, bude na blagoslov - da doživimo duhovno novorođenje predajom grešne prošlosti Bogu, Koji je uvek Voljan da iskrenim pokajnicima trenutno Oprosti sve grehove, te da ih, vremenom, od grešnih sklonosti Oslobodi i Sačuva za Svoje divno i Večno carstvo, koje će nastati pri NJegovom skorom dolasku, u slavi NJegovog Božanskog Veličanstva, a temu nastavljamo daljim opisima sličnih iskustava i otkrivenja (kojih, međutim, neće biti još puno, budući da ovde izlažemo samo najznačajnija).

Back