Padre
Veoma poznat
- Poruka
- 12.746
OTP je ok ali ima malo ekspozitura. Presao sam u Postansku stedionicu i meni su oni sjajni. A i svuda imam poste 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dakle,kod svih banaka je to 0.50 od nominalne vrednosti,što je veoma veliki procenat.
Societe Generale je po mom iskistvu najgora banka koja posluje u nasoj zemlji...
Ne postuju svoje Opste uslove, ne postuju klijente, osoblje im je suvise drsko i bvezobrazno,...
I sve hvataju na finocu, a potom ti zabiju noz u ledja.
Ne kod svih, i zavisi jesi li pravno ili fizičko lice. I da li banka ima limite za podizanje gotovine jednom transakcijom ili u istom danu.
Hoćeš da kažeš da platiš 0,50% svaki put kad dođeš na šalter da podigneš platu? Nisi pravno lice? I bez obzira koji je iznos u pitanju?
Deru te ko jarca. I to ni u jednoj banci koje postoje ovde gde živim.
Limit za podizanje gotovine, u smislu iznosa koji podižeš, postoji. U mojoj je on 50.000,00 RSD. Ukoliko podižeš odjednom više od toga, obračunava ti se provizija od 0,30%.
Ali ako hoćeš da platiš istu, moš podić i milion. Ako ga imaš.
Bankomat na kojem ja podižem gotovinu ima limit od 60.000,00 RSD kad je u pitanju jedna transakcija.
Службенице су понекад дрске, неуслужне.
Societe Generale je po mom iskistvu najgora banka koja posluje u nasoj zemlji...
Ne postuju svoje Opste uslove, ne postuju klijente, osoblje im je suvise drsko i bvezobrazno,...
I sve hvataju na finocu, a potom ti zabiju noz u ledja.