- Poruka
- 3.561
Koliko treba biti iskren i otvoren na samom početku dejtinga, tipa prvih nekoliko dejtova?
Šta je možda čudno/nepoželjno pominjati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bivše u negativnom kontekstu-izbegavajte to čak iako ste bili bolja strana(to je uglavnom vaše viđenje, nije objektibno).Šta je možda čudno/nepoželjno pominjati?
Да имаш проблема, поготово менталнихKoliko treba biti iskren i otvoren na samom početku dejtinga, tipa prvih nekoliko dejtova?
Ali šta ako postoji mogućnost za trauma bonding na osnovu toga? Zašto ne iskoristiti priliku?Да имаш проблема, поготово менталних

Pusti nek se razvije priča, ne treba reklamirati odmah u startuAli šta ako postoji mogućnost za trauma bonding na osnovu toga? Zašto ne iskoristiti priliku?![]()
Ono da se najbolje stvari ostave kao iznenađenje za pravi momenat ...Pusti nek se razvije priča, ne treba reklamirati odmah u startu
Šta to zapravo znači? Biti onakav kakav si u svakodnevnici i pred drugim ljudima bez pokušavanja da se drugoj osobi svidiš?Pa... Treba biti prirodan.
meni zena tek kasnije isprica neke horor stvari, za nekog svog pretka... sad se nesto mislim...Да имаш проблема, поготово менталних
Da. Zamisli- predstaviš se osobi koja te zanima samo takav kakav jesi.Šta to zapravo znači? Biti onakav kakav si u svakodnevnici i pred drugim ljudima bez pokušavanja da se drugoj osobi svidiš?
Jeste pošteno, mada i način na koji se to iznosi kontam da može veliku ulogu da odigra, možda čak i više no to naše/lično?Da. Zamisli- predstaviš se osobi koja te zanima samo takav kakav jesi.
Nisam ekspert, ali mi se čini najpoštenije.
Odmah isterati na čistac političko opredeljenje. Pri čemu nije dovoljno samo filtrirati Ćacije, to i nije neki izazov.Pa... Treba biti prirodan.
Bivše u negativnom kontekstu-izbegavajte to čak iako ste bili bolja strana(to je uglavnom vaše viđenje, nije objektibno).
Treba izbegavati sva ogovaranja i političke teme.
Непожељно је да си ћаци првенственоKoliko treba biti iskren i otvoren na samom početku dejtinga, tipa prvih nekoliko dejtova?
: ))))Odmah isterati na čistac političko opredeljenje. Pri čemu nije dovoljno samo filtrirati Ćacije, to i nije neki izazov.
Па што питаш ако ти се не свиђа одговор, мени је то критеријум а питао си шта је непожељно
Ne znam više...Jeste pošteno, mada i način na koji se to iznosi kontam da može veliku ulogu da odigra, možda čak i više no to naše/lično?
E, vala, ako si rešio da serendaš, serendaj, ali to ne bi trebalo da značajno dopre do osobe koju pikiraš da naročito impresioniraš.Odmah isterati na čistac političko opredeljenje. Pri čemu nije dovoljno samo filtrirati Ćacije, to i nije neki izazov.
Ok to, no da ne skrene tema u ćaci ovo ćaci ono jer to smara.Па што питаш ако ти се не свиђа одговор, мени је то критеријум а питао си шта је непожељно

Ja o vuku etcЈедна кратка анегдотица
Пита лик шта пијем
- Лекове
Хахаха, озб, шта пијеш?
- не шалим се
Дакле треба искрено
Ima smisla, mada da li je neko ko je sjeban uopšte svestan koliko je sjeban?Zavisi koliko si sjeban, što si sjebaniji to će ti iskrenost manje ići u prilog