november child
Elita
- Poruka
- 18.222
mozda napravite jos jedno detepa ces za godinu, dve da se setis kako ti je u stvari ovo u cemu si sada bilo super, samo to tada nisi znala
![]()
..shto mene citira ovde..?

..ne prave se deca u terapeutske svrhe..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda napravite jos jedno detepa ces za godinu, dve da se setis kako ti je u stvari ovo u cemu si sada bilo super, samo to tada nisi znala
![]()

Zašto moram da budem dobra u svemu? I majka i supruga i ćerka i sestra i prijatelj i kolega?
Možda sam preozbiljno shvatila celu priču?
Ne moraš da budeš dobra u svemu i jesi preozbiljno shvatila priču. Čim tako pucaš po šavovima znači da si natovarila više nego što možeš da nosiš. Počni da zabušavaš, onoliko koliko možeš u okviru svojih prilično ozbiljnih obaveza. Svaki put kad pomisliš 'moram da...' a ti reci 'e, neću'... naravno da ćeš ipak morati da uradiš većinu toga, ali sigurno ćeš naći bar nekih 20% gde može malo da se uhvati krivina.
(da ne govorimo što 'e, neću', čak i ako se posle izjalovi, ima magičnu moć - to ponavljaš nedelju dana, i osmi dan sama od sebe smisliš neku varijantu u kojoj to uradi neko drugi umesto tebe).
..shto mene citira ovde..?
..ne prave se deca u terapeutske svrhe..
ono prestane da se kupa i pocne da urlice na poslu i otvara pivo okom

sudbina coveka je u rukama coveka...u tome i jeste sav uzas
a sad ozbiljno - svi mi zelimo da nas drugi ljudi vole i trudimo se da ispunimo njihova ocekivanja ali i u tome treba imati meru...egoizam, shvacen kao borba za sebe, za svoju dobrobit, za svoje interese, osobina je svih zivih bica...u tome nema niceg za osudu i sramnog...niko ne moze biti dugo dvolican i imati jedno lice za sebe a drugo za svet
..spusti sve na minimum odrzavanja..
..kazi necu/ne mogu/sutra cu, nece svet propasti..
..delegiraj sve shto je izvodljivo..
..spavaj..!

Pa vidiš da mi je cela tema patetična - jadna mala domaćica se preforsirala.a je l mogu ja jos nesto da dodam
naslov ti je uzasno patetican,to je ko ono kad pevacice u leksikonu iz sabora upisu pod mana "previse sam iskrena"
iskrenost je breme za one koji mogu da ga nose,ko ne moze on i nije za iskrenost![]()

Pa vidiš da mi je cela tema patetična - jadna mala domaćica se preforsirala.
E, a večeras je klinja zaspao na vreme i ja odooo na aerobik koji će da me podmladi bar večeras.![]()
) da i on sizne 

izdigni se eli iznad situacije...to meni mama i tata stalno govore... koliko se izdizem na nebu cu zavrsiti![]()
mozda si radoholicar u stvari i nisu ti oni krivi ili si opsesivna

ti meni sve crno prorices![]()