ISHRANA

pa možda bi mogli tvoji tvorovi malo na strogi post par dana, da razmisle o stavu "neću royal canin" :evil:

mada, ti si po svoj prilici od onih što im je skroz okej da ih ljubimci zajebavaju :confused:

ma kakvi; prestali su to jesti, sva sreca, sami...odjednom :eek:
i netom nakon toga izbije neka "afera" oko te hrane
od tad ih vise nikad ih ne tjeram da jedu
nesto sto nece

i daleko od toga da su izbirljvi;
kad je gladan Junior bi pojeo masnu krpu, ali ne i svake
granule...ili preradjevinu...to, jok

sad, kad vidim da tvorovi nesto nece
vise to ne kupujem ni nama ;)

Znači Pera i malecka su baš ekipa... Ubuduće daj tvorovima na degustaciju pa tek onda "gluperdama" koje ne umeju da ocene. ;) Znaš sve, rehidriraj ih, zasladi im malo vodicu, ako su i povraćali, daj im prvo da ližu nakvašen peškir... I javi obavezno ishod i oko zdravstvenog stanja i oko rezultata analize granula.

E mona je dobijala od pedigree, friskies vital, do hillsa i nista joj nije sladje od kuvanog obroka, voli da tamani i matijevic salamu, mada je ona meni malo gadna, a ove granule pa i te najskuplje, sto su 3kg -1.100 din, stoje po dva dana, nece da ih jede. A kad je kuvano u pitanju, oblize ciniju za tren oka

Znači Pera i malecka su baš ekipa... Ubuduće daj tvorovima na degustaciju pa tek onda "gluperdama" koje ne umeju da ocene. ;) Znaš sve, rehidriraj ih, zasladi im malo vodicu, ako su i povraćali, daj im prvo da ližu nakvašen peškir... I javi obavezno ishod i oko zdravstvenog stanja i oko rezultata analize granula.

ma, prosla je ..."kriza"
uzrok su granule ili pijaca voda (za svaki slucaj te granule vise ne dajem
+ pijemo flasiranu vodu...)

dijareja je bila laksa i nakon davanja "gline" je stala
zadovoljna sam i tim + vise necu pazariti u Pet Centru (nista...)

hranu nisam bacila
vidjet cu s vetom sta dalje...gdje ih dati na analizu
nisam to odmah uradila jer sam otputovala u nedjelju i tek se danas vratila...;)

E mona je dobijala od pedigree, friskies vital, do hillsa i nista joj nije sladje od kuvanog obroka, voli da tamani i matijevic salamu, mada je ona meni malo gadna, a ove granule pa i te najskuplje, sto su 3kg -1.100 din, stoje po dva dana, nece da ih jede. A kad je kuvano u pitanju, oblize ciniju za tren oka

i moji psi. Kuvano je zakon. Pa ako je još na tihoj vatri laganeze kuvano...+ poveća koska =z:dm5:z:dm5:z:dm5:z:dm5:

i moji psi. Kuvano je zakon. Pa ako je još na tihoj vatri laganeze kuvano...+ poveća koska =z:dm5:z:dm5:z:dm5:z:dm5:

problem je u tome sto ona nije "moj" pas
znaci, ne smijem dopustiti da se navikne na samo jednu vrstu klope
jer ne znam sta ce joj buduci vlasnici davati : (((

moji jedu kombinaciju; kuhano, superpremium granule (Tottaly Ferret, Hills...), kesice...

znam priču o njoj pratim još od trenutka kada si napisala da su je kola udarila, divim ti se na plemenitosti.
Ima li nekog da se javlja da je usvoji

nema jos nikog, ali polako...
ni sine joj joj nisu izvadjene
ove nedjelje ce konacno moci dobiti prvu vakcinu...pa revakcina...

jedino je problem sto se s tvorovima ne slaze bas dobro
pa ih moram drzati razdvojene
jedini nacin da to uradim je da malci budu na svojoj terasi, a oni na to bas i nisu navikli...
al ok, snalazimo se...

sto se granula tice; ok je davati im ponekad...
ja ih drzim stalno "posluzene", ali glavni obrok bude nesto drugo...;)

Pa ja sam se zaprepastila kad sam videla da Mona radije jede suv hleb nego granule, ali dobro, meni je u principu svejedno, nije mi tesko kad kuvam za nas da odvojim i njoj malo necega i skuvam. Evo bas sam joj sasula pre dva dana kesicu HILLs piletine granule, i stajale su dva dana, mrljavi ih onako u prolazu

Back