gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali ipak da nesto prozborim...
Šta misliš, otkud im takva textura? Jeste da dominiraju braon i da je Gizmo, dok je njih dobijao, samo braon hteo da jede suve ali nekako mi se čini da Tedi nije tako probirljiv...Oko "gline"...U pitanju je verovatno zeolit. Mada može da prođe i bilo koja iz humane medicine tipa Lividina, Smecte... Može čak i aktivni ugalj, onaj iz humane apoteke.
Pomislila sam da Fibi nije slucajno krisom zavukla njuskicu u kesu,grickala granule (iskljucivo joj potapam u vodu da bi bile mekane,savet naseg veterinara dr.Cerica) i polomila zubic
Bili smo na pregledu,Fibini zubici su u redu.Ne smem ni da izgovorim (bolje reci napisem) sta sam pomislila od cega se ta hrana mozda pravi.
Izbacila sam granule.Jede mesce,sitno seckano,ponekad dzigericu,mleveno...I to jede bas sa apetitom.
.Ali sama pomisao na onaj zubic...
Pre Fibi sam imala pekinezera Buca (dobri moj,lepi psic,nikada ga necu zaboraviti
).Hranio se iskljucivo mesom (tada nisu toliko bile popularne granule).Bio je zdrav i ziveo je 14 godina.Nikada nije imao nikakvih zdravstvenih problema i iskljucivo je boravio kod veterinara samo da bi primio vakcinu i tablete protiv glistica.A sto se tice Fibi,veterinar mi je preporucijo da joj polako izbacujem granule iz obroka a svakodnevno ubacujem vise mesa.Ova situacija sa zubicem u kesi je samo ubrzala proces.Fibili se ne buni,obozava mesce
Uostalom,granule su jako jeftine,ne verujem da je to zdrava varijanta za ishranu.Je l' vam vasa Sara nesto prica.. Je l' slusate.. jok..![]()
iz prave domace supe koju ja kuvam tri puta nedeljno
On svaki put kad pojede nešto kuvano ima gadan proliv. Ovo su mu izbalansirali veterinari-nutricionisti i sasvim fino kaki, ni premalo ni previše, ni pretvrdo ni premeko. (Znam jer skupljam.) Ako se i desi da se zatvori, ja mu skuvam palenticu i dodam nešto što voli a ako se prolita (mada od granula neće) onda jede pirinač. I dobija i on rinflajš uz granule i to jako voli, voli i pilav i đuveč i paprikaš ali sve teže podnosi našu hranu. Ipak je on senior.