_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace je nemacka hrana
i pakuje se samo u nemackoj
nemaju ono kao za ovo trziste i za ono trziste!!!
Ja dzak15kg placam 2600din i jos mi dostave za dz!!!
Cena moze da zavisi od uzrasta psa tj. koji meradog koristis!!
Imas i manja pakovanja. negde na prethodnoj strani sam ostavila br pet shopa gde ga ja nabavljam i dosta su jeftini!!!! Pri tom je rec o jako kvalitetnoj klopi!!!!
Ako ne nadjes javi se na pp
uzela sam u tom pet shopu mera dog ( u ilije garasanina, jel' to taj?) i dzak 15 kg junior hrane je sada 3480 din. iako je zena koja radi nahvalila hranu, rekla da neki odgajivac rotova hrani sampione samo sa mera dog i na netu sam takodje nasla jos zadovoljnih korisnika, danas mi nas vet kaze da je mera dog sra**... pogotovo u odnosu na royal canin koji smo do sada koristili... bas me briga mom giletu prija promena, rc nije hteo vise da jede, ovo krcka sa malo vise entuzijazma
...
Imas i manja pakovanja. negde na prethodnoj strani sam ostavila br pet shopa gde ga ja nabavljam i dosta su jeftini!!!! Pri tom je rec o jako kvalitetnoj klopi!!!!
Ako ne nadjes javi se na pp
Auuuuuu, pa ja tek sad vidim kolika je moj pas svinja!!!!On jede apsolutno sve sto je jestivo tj. sto je organskog porekla. Kad izadjemo u setnju najveci problem su ljudi sto bace hleb golubovima, a Gipsy to uredno pokupi do poslednje mrvice. Kad naidje na kosku, nema sanse da mu je uzmes, ili je proguta onako celu iz straha da ce mu neko oteti,ili pobegne i ne vraca se dok je ne pojede. Ajde da ga ne hranim, pa da razumem, nego je jos i debeo, treba da smrsa,.
Elem, ja mu od granula dajem BENTO KRONEN,ROYAL KANIN ili CIBAU,od mesa jede teleca srca i mlevenu piletinu koju uzimam na veliko od nekog uzgajivaca, a od kuvanog pilav (meso, pirinac,soja), i svakakvo povrce, tj. sta god mi se nadje u kuci(sem mahunastog, jer posle bude katastrofa)
Koske izbegavam da mu dajem, jer ima problem i cesto se zbog njih ukaki u kuci jer izgleda da onda ne moze da se kontrolise. Slatko toliko obozava da sam mu kupila zalihe cokolade za pse, pa mu dajem po malo
Previse ga volim da bi ga podvrgla mojoj kuhinji!!!!!
Nisam sigurna ni kako su ovi dvonosci preziveli do sad!!!
Nije svinja, dusica mala, labrador koji je setao sa nama godinama (gazda mu je bio kreten-i ostao je i posto je Ari uginuo) je jeo cak i kisele jabuke koje su opadale ili su se deca gadjala-drvo raste iza kontejnera. A sa ovim mojim i kostima je ista prica kao s vama. Skoro 13 godina se mi svadjamo a ponekad bogami i pobijemo (samo kad je narocito bezobrazan pa mi odgovara ili bezi kad ga grdim) zbog glupavih kostiju koje ljudi bbacaju gde stignu. Mada, mozda ih i macke vade iz kontejnera, ne znam, ima ih dosta. Valjda je to taj ulicarski gen koji je nasledio od maminih predaka, ko ce ga znati? A i originalne vlasnike-odgajivace sam mu posle vidjala kako preturaju po kontejnerima a njega su izgleda spremali da im zameni medvede ili tako nesto. Inace, pazi sa tom piletinom, ko zna kakvo je to. Znam ljude koji su uzimali po niskoj ceni one otpatke sa mesarske daske, i to dnevno sveze dok psi nisu poceli da im se razboljevaju.
Sta se bre smejes,ozbiljna sam!!!!!
Mucenik ovaj sto se prevari pa me ozeni usuko se ,ima 100kila!!!!![]()
Ne preterujE da ne idemo off topic vise!!!
Ipak je ovo za kucne ljubimce a ne za kucne muzeve!!!!
Salu na stranu,ja se super snalazim u kuhinji sto se ove homosapiens hrane tice ali za njega nesto se ne usudjujem.........
e a moj sto se zeznuo.... ne samo sto ostade mrsav, nego ga jos teram i da kuva:-D:-D i za mene i za gileta
![]()
mimi's mombicem
salim se nije to bas toliko cesto ali se desava, pogotovo za gileta...
sto se teme tice, ja mislim da cu cim dokrajcimo ovaj mera dog dzak da predjemo na smehovu varijantu skuvas vise pa zamrznes u porcijama... ni ove granule mu vise nisu "zanimljive"... moram da mu ih prelijem sa pedigreovim "sosicima''...