Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Afrodity:Pa mi i imamo, e da, takodje, nikako ne bi smeli da pokleknete kada vas pas molecivo gleda dok jedete cokoladu...ekstremno nepovoljno parce zalogaja po njih...
Moj ker je obozavao sljive, kajsije, kruskice, jabuke sve sto spada pod voce... :-DMili:Ок, само нигде нисам чула да се псу даје воће! Они нису биљоједи, зар не?
da li ti za rucak jedes uvek istu hranu?Goddess of the far east:Nikada ne bih hranila psa ostatkom od ručka i otpacima.Kao što je Afrodity rekla psu je potrebna raznovrsna ishrana.Na taj način hranim mog psa koji takođe zdrav pas i takođe mu nije potrebna pomoć veterinara.Afrodity je lepo rekla na čemu treba da se zasniva ishrana psa.
sliku ces videti sutra a pod otpacima smatram na primer ostatke starog hleba...Goddess of the far east:Recimo da ne mogu baš svašta da jedem,osim toga za ručak imam ponekad što se mom psu ne sviđa tako da za nju mora da bude posebno pripremljeno.Ovde sam nekoliko puta navela da je moj pas izuzetno razmažen u svakom pogledu.Volela bih da vidim sliku tvog psa i objasni molim te šta ti smatraš pod otpacima.
hvala,dlaka joj se jako sjajila zato sto sam joj davao svaki drugi dan jedno frisko jajeGoddess of the far east:Prelepa je i pomalo se nazire kvalitetna i sjajna dlaka.
Možda ti i jesi u pravu tako je bilo nekad a mi sada imamo razmažene kućne ljubimce pa im titramo, po meni je problem u ostacima od ručka u tome što je taj ručak začinjen raznim začinima između ostalog tu je i so a psi ne bi smeli jesti začinjeno, a ko kaže da se mi opterećujemo, mislim da je večini to zadovoljstvo.okram:A sto se vi opterecujete time sta vam pas jede?najbolje da jede ostatke rucka i otpatke,po mom misljenju psima se ne treba kupovati pseca hrana i ostale gluposti,moji psi nikad nisu jeli takvo sto,ali nikad nisu bili bolesni,imali su zdrave zube,uvek su bili puni snage i razigrani...a obicno veterinara posecuju oni psi koji jedu psecu hranu i ostale gluposti.poslacu vam neku sliku od mog psa pa cete se sami uveriti