gost 42348
Poznat
- Poruka
- 7.267
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam nikada cula za te Meracat granule,ali vidim da ih ti spominjes,pokusacu bas da ih nadjem u nekom petshopu...sada si i mene bacila u razmisljanje oko tih sosica i pastetica i konzervirane hrane :s...ja to gashi dajem u malim kolicinama jer ih jako voli,ali mu uglavnom mesam sa mesom i povrcem...ne znam je li i ta konzervirana hrana moze da bude toliko stetna kao nekvalitetne granule :S
Zdravo,
Pročitala sam sve što je napisano o ishrani ovde...ali nisam pametna što se tiče tih vitamina i minerala.
Imam malu kucu (4meseca) i hranim je raznovrsno, a u prilog mi ide još to što voli sve da jede (šargarepe, brokoli, jabuke...).
Zanima me da li joj moram davati kalcijum tabletice i veštačke minerale (moj je pas za pratnju). A ako da koje mi preporučujete i gde ih mogu nabaviti.
Pročitala sam ovde negde da se kucama mogu davati AD kapi predviđene za decu. Al drugarica, koja sada ima bebu je opet čula da nisu nešto dobre te kapi pa je ona prestala da ih daje malome i prešla na nešto drugo.
Ne bi da cimam svog veterinara za svaku "glupost"....pa ako neko nešto o tome (vitamini i minerali) zna biću zahvalna!!
A da... i spominjao se neki Pikovit sirup? Šta je to?