Raspucin
Domaćin
- Poruka
- 4.081
Da li mislite da ovo treba proglasiti bolescu i nazvati je bezkurrica i uvesti doktora za tu oblast kao i adekvatnu terapiju za lecenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li mislite da ovo treba proglasiti bolescu i nazvati je bezkurrica i uvesti doktora za tu oblast kao i adekvatnu terapiju za lecenje?
gdje si ti primjetio tu pojavu?
zivim na svetoj gori i bas nemam gde da primetim nego sam tek onako otvorio temu
zivim na svetoj gori i bas nemam gde da primetim nego sam tek onako otvorio temu
to si ti nesto pomjesao sa emancipacijom...
ijuuuu oces ti da nas lecis![]()
ijuuuu oces ti da nas lecis![]()
pa sama se pronasla sta cu![]()
jesu se svi nehebani jadnici skupili na forumu krstarice, da se zale na zene?![]()
Jbga, ja sam isfrustrirana sto ovaj moj stalno 'oce seks, a ja sam hronicno umorna i neispavana Pogledajte prilog 252580
Muka je to, muka velika![]()
jesu se svi nehebani jadnici skupili na forumu krstarice, da se zale na zene?![]()
definisi isfrustriranost.