Pozdrav svima,
Totalni sam laik sto se tice prepiske na forumima pa mi nemojte zameriti ako nesto pogresim.
Moj PD je 31.avg 2015. a viza je F11 (Unmarried son or daughter of USC) - u martu 2022. mi je stigao mail da su sva dokumeta odobrena ("documentarily approved") te da je nadlezna US ambasada u Beogradu za dalje procesuitanje. Nekoliko nedelja kasnije sam videla da su dokumenta i dalje (ili mozda ponovo?) u NVC, sa nadlzenim konzularnim odeljenjem u BG (a zaklela bih se da sam u martu videla da su bila poslata u Beograd, no mozda sam "videla" ono sto sam zelela da vidim a ne sta je stvarno pisalo

). Tom prilikom su i preinacili vizu u F11 sa (uopstenije) F1. Danas, skoro 6 meseci kasnije, na sajtu i dalje stoji da su dokumenta u NVC...
Imam nekoliko pitanja, te ako neko zna, molim vas pomozite mi da "razgrnem paucinu u mozgu"
1. Koliko je uopste vremena potrebno da dokumenta iz nadlzenog NVC-a stignu u ambasadu u Bg?
2. Da li neko zna koji PD za F1 vizu je skoro imao intervju u BG i da li klasifikacija vize uopste ima veze sa vremenom cekanja na intervju jednom kad sva dokumenta iz NVC-a stignu u ambasadu u Bg?
Izvinite na poduzem postu, jer sam htela da ne propustim najbitnije informacije i hvala unapred svima koji imaju bilo kakav odgovor na moja pitanja.