Iseljenička viza za Ameriku I-130

pozdrav za sve clanove foruma.Samilusa hvala na cestitkama.Na samom pregledu ssmo morali da pokazemo obavezne dve doze revakcinacije o kovida 19 pravleni su pregledi. i obavezano snimanje pluca, potom su nam odredili jos dve doze rvakcinacij znam da je jedna za tetanus a druga ? uglavnom je bila revakcinacija.Nista strasno. Nintervijuu prvo je kompletiranje dokumentacije i obavezan list o konfirmaciji DS 260
potom sam interviju kod druge osobe koja je odgovorna za vizu.Uz malu konverzaciju ,koju je uglavno vodila cerka koja perfekto poznaje engleski jezik.cestitano nam je dobijanje vize od strane ovlascene osobe koja je vodila interviju. pasos sa vizom smo podigli posle. 7 dana. eto to je to.
Da li ste dobili još neke papire uz pasoš ili samo pasoš ?

Uvazeni Mika,
Malcu mi u ljeto istice pasoš moram vaditi novi a sve podatke sam predao u NVC a i sestra u USA je promjenila adresu ocekujem interviju sl.godine moj PD je 15 MAY 2007,sta mi je najpametnije i najbrze raditi i kome da se obratim ili ili da cekam interviju pa da u Ambasadi to predocim.Hvala!

Uvazeni Mika,
Malcu mi u ljeto istice pasoš moram vaditi novi a sve podatke sam predao u NVC a i sestra u USA je promjenila adresu ocekujem interviju sl.godine moj PD je 15 MAY 2007,sta mi je najpametnije i najbrze raditi i kome da se obratim ili ili da cekam interviju pa da u Ambasadi to predocim.Hvala!
Za pasos nije problem, promenite ga slobodno.
Adresu promenite koristeci NVC Public Inquiry Form:
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/ask-nvc.html

Dobar dan svima,
Preko eUprave sam od Suda dobio uverenje o (ne)vodjenju krivicnog postupka u pdf fajlu koji je _digitalno_ potpisan. Dakle, vidi se ime referenta Suda i oznaka "Digitally signed by"+ime_referenta. Samog rucnog potpisa, jasno, nema.

Da li neko zna, da li NVC prihvata ovako digitalno potpisane dokumente?

Kako mislite da sluzbenici u NVC utvrde da li je dokumentacija validna i kompletna?

Na zvanicnom NVC sajtu na strani Civil Documents pise:
"Please note that all documents not written in English, or in the official language of the country from which you are applying, must be accompanied by certified translations."

Stavise, na strani Scan Documents ponovo pise:
"Please note that a translation is not required for documents in the language of the country where your visa interview will take place.

Znaci, pitam da proverim da li prevodi zaista ne treba da se rade i prilazu.

Dakle, ako je neko uspesno prosao NVC review bez uploada prevod, molim, samo potvrdite.
Hvala!

Gospodine Mika zanima me vase mislenje dali ce se promenit visa bulletin f2b u 2023god fala unapred
Pogledao sam na par mesta koje se bave procenama kretanja datuma. Nista se ne moze zakljuciti, neki kazu da ce vec u januaru 2023 biti pomaka, dok drugi tvrde da nece. Uglavnom, zastoj ce biti dok se ne rasciste slucajevi koji su se nagomilali tokom epidemije kovida.

Back