Jovana h
Početnik
- Poruka
- 3
Dobar dan svima, danas sam pokupila pasoš sa odstampanom vizom ali nisam dobila nikakve dodatne papire. Jel to ok ili su nesto zeznuli? U pitanju je cr1 viza. Hvala na odgovoru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste dobili još neke papire uz pasoš ili samo pasoš ?pozdrav za sve clanove foruma.Samilusa hvala na cestitkama.Na samom pregledu ssmo morali da pokazemo obavezne dve doze revakcinacije o kovida 19 pravleni su pregledi. i obavezano snimanje pluca, potom su nam odredili jos dve doze rvakcinacij znam da je jedna za tetanus a druga ? uglavnom je bila revakcinacija.Nista strasno. Nintervijuu prvo je kompletiranje dokumentacije i obavezan list o konfirmaciji DS 260
potom sam interviju kod druge osobe koja je odgovorna za vizu.Uz malu konverzaciju ,koju je uglavno vodila cerka koja perfekto poznaje engleski jezik.cestitano nam je dobijanje vize od strane ovlascene osobe koja je vodila interviju. pasos sa vizom smo podigli posle. 7 dana. eto to je to.
od 2020 se dokumentacija elektronski prosledjuje u Customs and Border Protection. Vise ne postoje zapecacene koverte sa dokumentacijom.Dobar dan svima, danas sam pokupila pasoš sa odstampanom vizom ali nisam dobila nikakve dodatne papire. Jel to ok ili su nesto zeznuli? U pitanju je cr1 viza. Hvala na odgovoru.
Hvala vam puno na odgovoru! Sada mi je lakšeod 2020 se dokumentacija elektronski prosledjuje u Customs and Border Protection. Vise ne postoje zapecacene koverte sa dokumentacijom.
Za pasos nije problem, promenite ga slobodno.Uvazeni Mika,
Malcu mi u ljeto istice pasoš moram vaditi novi a sve podatke sam predao u NVC a i sestra u USA je promjenila adresu ocekujem interviju sl.godine moj PD je 15 MAY 2007,sta mi je najpametnije i najbrze raditi i kome da se obratim ili ili da cekam interviju pa da u Ambasadi to predocim.Hvala!
Dali neko zna zbog cega visa bulletin se ne menja za F2B od avgusta 2021
Hvala unapred,dali znas ima li sanse 2023god da budem u tih 26.000 vizaJedini razlog je taj sto je veliki backlog u toj kategoriji a deli se samo 26.000 viza godisnje. Ali, stvarno je maler da nedostaju svega tri dana da PD bude current.
Neznam dal ima vise smisla ovo,dal ce ikad vise proc ovoHvala unapred,dali znas ima li sanse 2023god da budem u tih 26.000 viza
Proci ce i to brzo. Posle cete biti u panici jer treba da se iselite a niste skroz spremni. Zato vreme cekanja iskoristite da se sto bolje pripremite za dan kada cete imati vizu u rukama.Neznam dal ima vise smisla ovo,dal ce ikad vise proc ovo
Daj boze da bude sto pre je ako ovako nastavi nema smisla neznam jos koliko cu da cekam I dal uopste ima sta od toga...Proci ce i to brzo. Posle cete biti u panici jer treba da se iselite a niste skroz spremni. Zato vreme cekanja iskoristite da se sto bolje pripremite za dan kada cete imati vizu u rukama.
Kako mislite da sluzbenici u NVC utvrde da li je dokumentacija validna i kompletna?Da li, molim Vas, neko moze da potvrdi da prilikom uploada dokumenata na sajt NVC (CEAC) nije potrebno prethodno prevesti dokumenta? Intervju cu, nadam se, obaviti u US ambasadi u Beogradu, a moja dokumenta su na srpskoj cirilici.
Hvala
Kako mislite da sluzbenici u NVC utvrde da li je dokumentacija validna i kompletna?
Pogledao sam na par mesta koje se bave procenama kretanja datuma. Nista se ne moze zakljuciti, neki kazu da ce vec u januaru 2023 biti pomaka, dok drugi tvrde da nece. Uglavnom, zastoj ce biti dok se ne rasciste slucajevi koji su se nagomilali tokom epidemije kovida.Gospodine Mika zanima me vase mislenje dali ce se promenit visa bulletin f2b u 2023god fala unapred
10-13 meseciPozdrav svima,
Sin je dobio američko državljanstvo pre 10 dana.Predaje za mene za zeleni karton.Da li neko zna koliko se čeka za vizu
Hvala, da li je neophodna kovid vakcina?10-13 meseci
Sledece vakcine su potrebne (u zavisnosti od zivotne dobi):Hvala, da li je neophodna kovid vakcina?