2-3 mjesecaPozdrav ljudi, koliko dugo ste cekali da vam nvc pregleda dokumenta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2-3 mjesecaPozdrav ljudi, koliko dugo ste cekali da vam nvc pregleda dokumenta?
2-3 mjeseca
I plus posle 6 meseci se ceka za poziv na intervju?
Pa Trampov proglas kojim je produžio zabranu još u junu. O tome su pisali svi mediji. Mislim da se proglas može naći na internetu. Ja sam ga čitala prije nekoliko mjesici i pisalo je da važi do kraja godine.pozdrav svima .Odakle ta informacija da je zabrana do kraja god.
Pozdrav za sve i srećna nam svima Nova godina, valjda ćemo više sreće imati u ovoj godini. Imam pita je za Miku ili ako neko drugi zna. Da li se ovaj produžetak zabrane odnosi na sve kao i prije ili samo za radne vize? Šta je sa porodičnim?
Hvala Mika na odgovoru.Suspenzija je produzena za sve kategorije na koje se prethodno odnosila. Dobra vest je da je produzena na kraci rok, tri meseca.
Koliko ste vi cekali da vam pregledaju?Pozdrav svima,
Meni je iz nvc poslat mail pre dvadeset dana da je sve ok,sto se tice dokumenata,da je sledeci korak zakazivanje intervjua.
Cekamo da dođe nova god.pa cemo videti hoce li biti zabrana produzena ili ne.
Sve so to oduzilo zbog korone,dobila sam nakon cetiri,pet meseci cekanja.Koliko ste vi cekali da vam pregledaju?
https://www.whitehouse.gov/briefing...-proclamation-on-revoking-proclamation-10014/Pozdrav za sve clanove foruma. Jedno pitanje za Miku ,ili za bilo kojeg clana koji zna odgovor, sta se odnosi na nas sa F vizama to sto je presednik Biden. Stavio van snage ( suspendovao) odluku Tramps o imigraciji do 30 marta?
Pozdrav...Pozdrav za sve forumase,
Jucer sam dobila mail iz nvc da je moj predmet,sto se tice prikupljanja dokumenata,zavrsen pre 60 dana i da sto se njih tice to je to.Sada sve zavisi od ambasade,kojom brzinom se zakazuju intervjui i koliko je sve produzeno zbog korone.Rekli su da ce me kontaktirati za 4 meseca ako nisam dobila termin,cisto da me obaveste da budem strpljiva![]()