Iseljenička viza za Ameriku I-130

Pozdrav za sve i srećna nam svima Nova godina, valjda ćemo više sreće imati u ovoj godini. Imam pita je za Miku ili ako neko drugi zna. Da li se ovaj produžetak zabrane odnosi na sve kao i prije ili samo za radne vize? Šta je sa porodičnim?

Suspenzija je produzena za sve kategorije na koje se prethodno odnosila. Dobra vest je da je produzena na kraci rok, tri meseca.

Pozdrav za sve forumase,
Jucer sam dobila mail iz nvc da je moj predmet,sto se tice prikupljanja dokumenata,zavrsen pre 60 dana i da sto se njih tice to je to.Sada sve zavisi od ambasade,kojom brzinom se zakazuju intervjui i koliko je sve produzeno zbog korone.Rekli su da ce me kontaktirati za 4 meseca ako nisam dobila termin,cisto da me obaveste da budem strpljiva🤪

Pozdrav za sve forumase,
Jucer sam dobila mail iz nvc da je moj predmet,sto se tice prikupljanja dokumenata,zavrsen pre 60 dana i da sto se njih tice to je to.Sada sve zavisi od ambasade,kojom brzinom se zakazuju intervjui i koliko je sve produzeno zbog korone.Rekli su da ce me kontaktirati za 4 meseca ako nisam dobila termin,cisto da me obaveste da budem strpljiva🤪
Pozdrav...
Koji vam je PD i koja ste grupa

Back