mika_hakkinen
Primećen član
- Poruka
- 770
Ako sve bbude OK, odnosno ne traze nista dodatno, viza ce biti izdata odmah.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao Mika,
da dodam da sam ostala duze ,nesto manje od god dana,tacno 11 meseci I 20 dana,sto znaci ako imam overstay da li se on brise u oktobru 2013,kada ce biti proci 3 godine?I kako oni zanaju kada sam ja izasla,kad mi u US niko osim obezbedjenja nije pogledao pasos,a u Srbiji mi cak nisu stavili ni pecat?pozz
Cao Mika,
da dodam da sam ostala duze ,nesto manje od god dana,tacno 11 meseci I 20 dana,sto znaci ako imam overstay da li se on brise u oktobru 2013,kada ce biti proci 3 godine?I kako oni zanaju kada sam ja izasla,kad mi u US niko osim obezbedjenja nije pogledao pasos,a u Srbiji mi cak nisu stavili ni pecat?pozz
hahahah,e Vrhunski slatko si me nasmejao,ja sam ti samo takav kriminalacMislim da se taj i-601 podnosi ako te odbiju,u svakom slicaju pokusavam da stupim u kontakt sa nekim nasim advokatom u Chikagu,da vidim sta mi je ciniti.Vise me interesuje da li je neko imao slicno iskustvo,sa bilo kojom drugom vizom,jer sam cula da su se neki tako vracali bez problema,cak je jedan momak ostao par godina preko,i dobio green card na lutriji,vratio se ovde ,uzeo je,vratio se u US.U svakom slucaju hvala ti na odgovoru,javicu se ako dodjem do nekih informacija.Pozz
Razumela sam ja to vrhunski,ali "AKO'' imam,a ja nemam nikakvu zabranu,cak i da je imam ona ce proci u oktobru ove godine,znaci prvo treba da me odbiju pa onda da popunim taj I-601,ja to tako kapiram,a mozda i gresim,najbolje je ipak da pitam advokata.
Hvala mika!
Malocas sam zvala ambasadu da se informisem u vezi toga da li cu od njih dobiti e-mail ili pismo (kao sto mi se cini da je ranije bilo) sa daljim uputstvima o tome sta trebam poneti na interviju i adresama med.ustanova...ali,oni mi rekose da nista vise od njih ne ocekujem-to sto sam dobila od NVC-a je sve...taj attachment sadrzi linkove i sve sto mi je potrebno.Tacno je to da sadrzi ,ali to je nekako oskudno objasnjeno ,pise da trebam poneti current police certificate a taj koji sam ja prilozila NVC-u je vazeci jos uvek..da li da vadim novi ili to vazi samo za one kojima ce istici do datuma intervijua...ne znam..Ja sam ocekivala pismo licno meni namenjeno u kome ce sve lepo pisati za moj slucaj"ponesite to i to...."kad ono ..uopsteni e-mail od NVC-a od par stranica od kojih pretposlednja ovako izgleda:
Document Status Description
A = Applicant must acquire this document and present it at the time of the interview.
C = Direct inquiries to your consulate / embassy
D = Certified document received
F = This form is not necessary for this application.
G = I-601A withdrawn by applicant.
H = Photos not required for EP case.
I = The required form is incomplete. Please ensure that a complete form is presented at
the interview.
O = The original document has been received and accepted as meeting post
requirements.
P = The police certificate must be requested by the applicant. If you have already
applied for this document, no further action is required. The issuing police authority
will send the police record directly to the appropriate US Embassy to have on hand
at the time of the interview.
R = The electronic DS-260 form has been submitted and reviewed.
S = Scanned document received. The original document must be presented at the time
of the interview.
T = An acceptable document has been received, but a translation is required as the
submitted document is not in English or the official language of the processing post.
The applicant must present a certified translation at the time of the interview.
U = The applicant has informed the NVC that the required document is unavailable.
X = The required document is unobtainable for this country
a na poslednjoj konkretno za moj slucaj isto u ovim oznakama koje ovde trebam prevoditi sta koja znaci....i to tome ja ne trebam nista nositi(kad to prevedem sve je prilozeno u Nvc-u),osim taj policijski dokument za koji pise uopsteno za sve...ovo stvarno nisam ocekivala...A oni kazu: "Pise vam sve ".
Bojim se da nesto vazno ne izostavim i ne odem nespremna na interviju.
Radi se o CR-1 vizi.Imas li ti ili bio ko odavde savet sta trebam poneti...
Zasto takse?Zar to nije bilo prilozeno u AOS paketu?Nina,Ja sam sve ponovo izvadio orginale i ako mi u pismu isto kao i tebi oznaceno sa slovima sta treba da ponesem,i od svega su mi treazili police certificate,lekarski i takse od keve....
Zasto takse?Zar to nije bilo prilozeno u AOS paketu?Nina,Ja sam sve ponovo izvadio orginale i ako mi u pismu isto kao i tebi oznaceno sa slovima sta treba da ponesem,i od svega su mi treazili police certificate,lekarski i takse od keve....
Mozes li mi reci koliko se unapred treba zakazati i gde si obavio lekarski?Koje si vakcine primio,da li si imao karton o dosadasnjim vakcinacijama i da li ga traze uopste,cene lekarskog i cene vakcina?Bile su mi oznacene da fale ,keva je predala za 2011 i 2010,sad mi traze za 2009 i 2012...to su valjda takse da je platila porez za te godine
Mozes li mi reci koliko se unapred treba zakazati i gde si obavio lekarski?Koje si vakcine primio,da li si imao karton o dosadasnjim vakcinacijama i da li ga traze uopste,cene lekarskog i cene vakcina?
Hvala unapred na odgovorima.
Nina: ponesi ono sto je napisano, za svaki slucaj mozes poneti i originale ostale dokumentacije, ne trosi pare na prevodjenje.
Skeleaca: Poreske prijave tvoje majke traze da bi ustanovili koliki su joj prihodi. To je vazno da bi mogli da odredee da li je ona kvalifikovana da bude sponzor ili ne. Ako joj prihodi nisu dovoljni ne panicari, uvek se moze naci joint sponzor.