openbox
Poznat
- Poruka
- 8.447
600 и кусур...Nadji mi kuću za 500.000 hiljada Odmah kupujem.
https://www.comparis.ch/immobilien/marktplatz/details/show/25617402
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
600 и кусур...Nadji mi kuću za 500.000 hiljada Odmah kupujem.
Tačno, ko bude išao u inostranstvo moj savjet mu je da nauči dobro jezik, ljudi te ne poznaju i to im je mjerilo koliko vrijediš.Zasto ces biti na -1? Vani su vece mogucnosti u bilo kojoj sferi. Pogledaj samo sportiste i kakve oni opcije imaju vani a kakve u Srbiji.
99% migranata poboljsa svoj socijalni status selidbom u Nemacku
Tačno, ko bude išao u inostranstvo moj savjet mu je da nauči dobro jezik, ljudi te ne poznaju i to im je mjerilo koliko vrijediš.
немачки (Hochdeutsch), а када дођеш па почнеш да радиш сви говоре швајцарски (личи на немачки),A koj jezik da nauči ako hoće recimo u CH?
немачки (Hochdeutsch), а када дођеш па почнеш да радиш швајцарски,
у француским кантонима француски, у италијанским (тићино и граубунден) талијански..
мада ови староседеоци говоре ретророманш..
.. а да за посао мора енглески да се зна.
јел сада јасније?
Zavisi u koji kanton ideš.A koj jezik da nauči ako hoće recimo u CH?
Zavisi u koji kanton ideš.
A da li imaš neke pozitivne osobineVeć sam u kantonu Cirih.
To je zato što si neradnik. Promeni sebe i život će ti biti kvalitetniji.
Jesi kupio kuću od 495 hiljada 000Slažem se 100%.
сен гален..Već sam u kantonu Cirih.
сен гален..![]()
https://www.homegate.ch/buy/3001164601Ja sam građanin Ciriha i ne psda mi na pamet da idem u Sen Galen.
Ja sam građanin Ciriha i ne psda mi na pamet da idem u Sen Galen.
ко ти је рекао да идеш у сен гален?Ja sam građanin Ciriha i ne psda mi na pamet da idem u Sen Galen.
Trebalo bi da te deportuju, zbog tvojih antizapadnih viđenja.Pa neće tamo niko da te štroji. Čemu takva ksenofobija? Ja baš volim da odem u St. Gallen.
мислим да грешиш ту - тамо сваком дају минимум 3500 месечно то је довољно да не мрзиш никога.Ako se bude skupilo dosta Srba u CH, naebali su...
Zamisli tipa koji ide na Zapad i pljuje po istom zapadu i hvali Ruse , da li postoji uopšte naziv da bi se takav čovjek opisao.nije mi jasno...odeš radiš u inozemstvo i tako četrdeset godina i onda se vrneš u svoj zavičaj s jednom nogom u grobu....mislim se...ako večina srba ode u npr. švicu a dosele se afgani i paki u srbiju hoće li milojko iz berna da se vrne u smedrevo u kojem s minareta hođža zavija a on je manjina koja plaća šerijatski porez.
Pa neće tamo niko da te štroji. Čemu takva ksenofobija? Ja baš volim da odem u St. Gallen.
Lele leleBio sam i ja na sajmu u St.Galenu.U Minhenu takođe ali državljanstvo mi je dato u Cirihu.Švajcarska sadrži dvadeseti kusur Kantona koje su ujedno i države.