Iseljavanje i život u inozemstvu

генерално ја нисам за одлазак са огњишта, јер где год да одете кренућете са позиције -1..
али пошто ова политичка стока држи народ у обору где им даје лову на кашикицу.. мој савет је идите напоље да радите јер зарадићете кућу или стан у србији за годину дана. чисто да не будете на кајасима званом банка!

Zasto ces biti na -1? Vani su vece mogucnosti u bilo kojoj sferi. Pogledaj samo sportiste i kakve oni opcije imaju vani a kakve u Srbiji.

99% migranata poboljsa svoj socijalni status selidbom u Nemacku

Ima ista prica za Austriju....
Ako odete u Austriju zaradicete za skolarinu u Srbiji ali necete u Austriji, kad ono prc...
Skolarina u Austriji niza nego skolarina u Srbiji.
Prc broj 2 , skolarina u Austriji je cesto besplatna za srbe iz Srbije.

Ja bi iskreno i u Srbiji uveo besplatno školovanje po Švajcarskom sistemu.Ali pitanje za tebe.Čik nateraš nekog da odvoji koji dinar za besplatno školovanje.

генерално ја нисам за одлазак са огњишта, јер где год да одете кренућете са позиције -1..
али пошто ова политичка стока држи народ у обору где им даје лову на кашикицу.. мој савет је идите напоље да радите јер зарадићете кућу или стан у србији за годину дана. чисто да не будете на кајасима званом банка!
realna situacija...na žalost

Ja bi iskreno i u Srbiji uveo besplatno školovanje po Švajcarskom sistemu
могла би швица да се уведе одма.. али има баја који то спречава (та улога се зове председник државе србије, македоније, црне горије, мађарије, румуније, бугарије, босније, хрватије...) јер мора неко да ради и за 300-400е

могла би швица да се уведе одма.. али има баја који то спречава (та улога се зове председник државе србије, македоније, црне горије, мађарије, румуније, бугарије, босније, хрватије...) јер мора неко да ради и за 300-400е

Back