Strasno.
Ovo je najbolja tema ikad koja otvara oci nama mladjima u kakvom se drustvu zivelo.
gospodin Vucic je izgleda Taj koji prvi postavlja drzavu, drustvo i ekonomiju na realne osnove.
Ne, ova tema ti otvara oci u kakvom drustvu sad zivis...
Ne primecujes vaznost detalja..
Oni sto su pljackali sad su najposteniji clanovi drustva, to je ono sto je novi age moral....
Jos uvek imamo i pse rata, tj one koji su se obogatili pljackanjem ratista i ubijajuci.
Ali to je pri kraju, vec ih polako menjaju menadzeri i deca...
Ali dok su na vodjstvu kompanija, dotle vlada atmosfera opasne prisile...kad se okrvis posle si malo pusten sa lanca...ebiga vec si sve probao , ubijao pljackao , decu ubijao , jedino sto nisi silovao..
Vucic je bio ucenik Slobe i Seselja, Sloba unistava ekonomiju i drzavu , a Seselj glumi snasu u vencanici , poziva na klanje a beci se i njegovi nista ne rade samo smetaju i doduse ne kradu...ne kradu.
Vucic je imao funkciju ministra informacija znaci kako da Slobine reci stignu na TV da tacno znamo kad ce biti koji moment muvanja, a da narod to ne vidi, gledajuci isti dnevnik.
Ja se ispraksovao , napisem sta je receno u dnevniku , moja porodica ovi stariji gledaju belo , kazu ti si lud....pa receno je totalno drugacije...ja kazem receno je ovo , videces sutra i prekosutra...
Ja 1.8 kazem Knin pao, ovi ostali kazu izdajice, stoko...ja kazem pao sto posto , kazu u dnevniku....Sloba je napravio takav sistem da dobijas tacne informacije ali ako okrenes sifru...a za boraniju blage veze nema...
Vucic sad pravi kopiju Slobinog sistema....dovlaci krimose, hoce da napravi vladavinu krimosa kao i Sloba, ali mora da pazi da nije sad onako lagano kao sloba sto je kontrolisao krimose.
Vec je poklao sve medije, nema vise nijednog.
Poklao opoziciju , nema nijedne..
Vratio Vulina brata, vratio reket, vratio bezvlasce ustanova....
Pitanje sta jos vidi kao Slobinu vladavinu , posto on ne zna dosta toga o odnosu Slobe i CIA i raznim tim zadacima koje je Sloba obavljao za CIA.