Iron Maiden

pa kazem ja,maidene uglavnom slusaju deca. s njima uglavnom pocinju da slusaju rock- metal.
uh kolko samo boljih grupa ima.

Ima 0 boljih grupa... Maiden je bas najbolji zato sto ima MNOGO tih starijih fanova, ali uvek ima novih mladjih... a 99% tih novih mladjih ostaju da ih slusaju... onaj 1% bar slusa, pa prestane, a nisu retardirani kao ti da slusaju sta mu drugi pricaju... kompleksi su neizlecivi :P:P:P:P

Ja imam 23 ,i od Mejdena nisam ništa bolje slušao...Jedino dođe period kada mi ''dosade'' , pa slušam nešto drugo...
Inače,poznajem toliko ljudi koji obožavaju Mejdene,a imaju 40,45 godina.

Gerynach, aj pokušaj da budeš malo manji idiot nego što jesi. :P

Ma pusti ga, vidis da je retardiran... Taman sam pomislio da sklonim ovaj potpis svoj ali necu... kad je retard... Ja ih slusam od 2005...

Ja imam 23 ,i od Mejdena nisam ništa bolje slušao...Jedino dođe period kada mi ''dosade'' , pa slušam nešto drugo...
Inače,poznajem toliko ljudi koji obožavaju Mejdene,a imaju 40,45 godina.

Gerynach, aj pokušaj da budeš malo manji idiot nego što jesi. :P

mene bi bilo sramota da imam 23 god. a da se nisam mrdnuo od te decije grupe. a verovatno se jos palis na cudovista i tako to. razumem sto powerslave to slusa on je jos nezreo al ti.
ZBOGOM DEGENERICI

Pa on je zreliji nego sto ces ti ikad u zivotu da budes! HAH, MI SE PALIMO NA CUDOVISTA, RECE GEJ KOJI SLUSA MERILIN MENSONA I SATIRYCON HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!! Svakim postom si gluplji i gluplji

Ima 0 boljih grupa... Maiden je bas najbolji zato sto ima MNOGO tih starijih fanova, ali uvek ima novih mladjih... a 99% tih novih mladjih ostaju da ih slusaju... onaj 1% bar slusa, pa prestane, a nisu retardirani kao ti da slusaju sta mu drugi pricaju... kompleksi su neizlecivi :P:P:P:P

Mejdeni su odlichan bend,ali ima i mnogo boljih...Razumem ja kad je neko fanatik,al' trudi se da budesh objektivan...:)

Mejdeni su odlichan bend,ali ima i mnogo boljih...Razumem ja kad je neko fanatik,al' trudi se da budesh objektivan...:)

Nema boljeg HEAVY METAL benda. Ima uticajnijih, Black Sabbath i mozda Judas Priest, ali boljih nema. BTW Gledam sad REVELATIONS sa ovog CD-a Somewhere Back In Time, *** kako mi je zao sto je nisu svirali kod nas... Can I Play With Madness takodje... Ta pesma je stvorena za koncert... Crusader je slusao oba grrrrrr

I ako sam slusao 9117 ( :D ) The Number Of The Beast uzivo, moram da kazem da je ova ovde najbolja, ****** SU KEVU SA PESMOM! I Wasted Years takodje, ADRIAN PEVA EXTRA jaoooo... Kad Kaze : Sooooooooo, Understaaaaaaaaaand, ADRIAN... pa ovaj : Dont waste your time always searcing for those wasted years... BEAUTIFUL! Face up, make your stand, and realise you're living in the golden years! :D Mariner **** kevu takodje, ali nisam toliko puta gledao uzivo, ali je 10000% od Live After Death verzije... Mada mislim da je kod nas bila bolja, ali ne znam, bio sam u jebenom soku celu pesmu, misleci : JE LI OVO MOGUCE?

‚Vrhunac certa u Bg-u je bila pesma Poweslave.I možda Sanctuary.Jeste da je za sve pesme bila ludnica,ali za ove dve sam u Fan Pitu mogao da poginem.Jako su podigli atmosferu.
Pa i Transylvania na početku,pa Čerčilov govor,pa moja možda omiljena,Aces High....To je bilo strašno...
A onaj drugi deo Marinera, baš ovaj :

Then the spell starts to break
The albatross falls from his neck
Sinks down like lead into the Sea
Then down in falls comes the rain.
Posle toga...Ludilo.Guranje,skakanje...Ne mogu da opišem....

Inače,da li ste znali da Mariner nije njihova pesma,nego pesma SAMUEL TAYLOR COLERIDGE- a .
Mada su ubacivali neke svoje reči...I naravno,to što je njihovo, napisao je Steve.
Pesma govori o mornaru koji je ubio albatrosa,i prati ga prokletstvo da mora da gleda sve oko sebe kako bivaju ubijeni,dok on preživljava.Nisam imao pojma o ovome do skoro,dok mi drug,koji studira engleski,nije rekao da je radio analizu pesme Rime of The Ancient Mariner...I ja se malo raspitao na Google-u,i došao do saznanja. :D

UP THE IRONS

‚Vrhunac certa u Bg-u je bila pesma Poweslave.I možda Sanctuary.Jeste da je za sve pesme bila ludnica,ali za ove dve sam u Fan Pitu mogao da poginem.Jako su podigli atmosferu.
Pa i Transylvania na početku,pa Čerčilov govor,pa moja možda omiljena,Aces High....To je bilo strašno...
A onaj drugi deo Marinera, baš ovaj :

Then the spell starts to break
The albatross falls from his neck
Sinks down like lead into the Sea
Then down in falls comes the rain.
Posle toga...Ludilo.Guranje,skakanje...Ne mogu da opišem....

Inače,da li ste znali da Mariner nije njihova pesma,nego pesma SAMUEL TAYLOR COLERIDGE- a .
Mada su ubacivali neke svoje reči...I naravno,to što je njihovo, napisao je Steve.
Pesma govori o mornaru koji je ubio albatrosa,i prati ga prokletstvo da mora da gleda sve oko sebe kako bivaju ubijeni,dok on preživljava.Nisam imao pojma o ovome do skoro,dok mi drug,koji studira engleski,nije rekao da je radio analizu pesme Rime of The Ancient Mariner...I ja se malo raspitao na Google-u,i došao do saznanja. :D

UP THE IRONS

Ja sam tu Samuelovu verziju odavno citao, Steve je napisao vecinu pesme, ali ima 2 dela i Samuelove... ono Day after day, day after day, we stuck nor breath nor motion, as idle as a painted ship, upon a painted ocean, water water everywhere and all the boards did shrink, water water everywhere, not any drop to drink, i onaj spori deo One after one by the star dogged moon...

Ali Adrian je genije. :D
Dave-ove solo deonice su previše monotone,uvek iste.
A Adrian zna da ubaci i tapping,i da malo promeni nešto za razliku od Dave-a-

Da čujem,ko vam je omiljeni član Mejdena?
Meni je svakako Adrian,ali i Clive Burr,koji,nažalost,nije više član Mejdena.

Back