boskko
Aktivan član
- Poruka
- 1.365
Taj koji ne voli,neka u širokom luku zaobiđe temu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kazem ja,maidene uglavnom slusaju deca. s njima uglavnom pocinju da slusaju rock- metal.
uh kolko samo boljih grupa ima.

Neko voli,neko ne voli i normalno je da svako ima svoje misljenje!
Ne razumem zasto je idiot???
Smorili ste vise vi fanovi,cim neko ne voli vasu Maiden religiju odmah ga vredjate!

Ja imam 23 ,i od Mejdena nisam ništa bolje slušao...Jedino dođe period kada mi ''dosade'' , pa slušam nešto drugo...
Inače,poznajem toliko ljudi koji obožavaju Mejdene,a imaju 40,45 godina.
Gerynach, aj pokušaj da budeš malo manji idiot nego što jesi.![]()
Dobro to sto ne voli, ali ne mora da pravi retarda od sebe... A jel se on tebi svidja pa mu se tako uvlacis u bulju ili sta? i da, IRON MAIDEN IS OUR RELIGION![]()
Jao bolje cuti,nemas pojma kolko si sad lupio!
Poenta ovog sto sam htela da kazem je da ne vredjate ljude samo zato sto vam se misljenja razlikuju.
Temple of the Iron Maiden vozdra!
Ja imam 23 ,i od Mejdena nisam ništa bolje slušao...Jedino dođe period kada mi ''dosade'' , pa slušam nešto drugo...
Inače,poznajem toliko ljudi koji obožavaju Mejdene,a imaju 40,45 godina.
Gerynach, aj pokušaj da budeš malo manji idiot nego što jesi.![]()
Ima 0 boljih grupa... Maiden je bas najbolji zato sto ima MNOGO tih starijih fanova, ali uvek ima novih mladjih... a 99% tih novih mladjih ostaju da ih slusaju... onaj 1% bar slusa, pa prestane, a nisu retardirani kao ti da slusaju sta mu drugi pricaju... kompleksi su neizlecivi![]()

mene bi bilo sramota da imam 23 god. a da se nisam mrdnuo od te decije grupe. a verovatno se jos palis na cudovista i tako to. razumem sto powerslave to slusa on je jos nezreo al ti.
ZBOGOM DEGENERICI
Mejdeni su odlichan bend,ali ima i mnogo boljih...Razumem ja kad je neko fanatik,al' trudi se da budesh objektivan...![]()
Znao sam manje od 5 pesama , otisao na koncert ili nisam zazalio ni dinar koji sam dao.
Svaka Cast... Geynach bi mogao i da nauci nesto... Dobio si reputaciju![]()

Hvala
I The number of the beast je bar na mene ostavilo najjaci utisak.

Iron Maiden+Metallica=Savrsenstvo
‚Vrhunac certa u Bg-u je bila pesma Poweslave.I možda Sanctuary.Jeste da je za sve pesme bila ludnica,ali za ove dve sam u Fan Pitu mogao da poginem.Jako su podigli atmosferu.
Pa i Transylvania na početku,pa Čerčilov govor,pa moja možda omiljena,Aces High....To je bilo strašno...
A onaj drugi deo Marinera, baš ovaj :
Then the spell starts to break
The albatross falls from his neck
Sinks down like lead into the Sea
Then down in falls comes the rain.
Posle toga...Ludilo.Guranje,skakanje...Ne mogu da opišem....
Inače,da li ste znali da Mariner nije njihova pesma,nego pesma SAMUEL TAYLOR COLERIDGE- a .
Mada su ubacivali neke svoje reči...I naravno,to što je njihovo, napisao je Steve.
Pesma govori o mornaru koji je ubio albatrosa,i prati ga prokletstvo da mora da gleda sve oko sebe kako bivaju ubijeni,dok on preživljava.Nisam imao pojma o ovome do skoro,dok mi drug,koji studira engleski,nije rekao da je radio analizu pesme Rime of The Ancient Mariner...I ja se malo raspitao na Google-u,i došao do saznanja.
UP THE IRONS