Powerslave94
Aktivan član
- Poruka
 - 1.245

Ovo si ti?
Good shit xD
Da ti sam ja hahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo si ti?
Good shit xD
hahahaha... znam ovo, gledao sam odavno, a ukucaj na you tube-u IRON MAIDEN WASTED YEARS LIVE MONTEREY 2008, da vidis kako je dobro, Bruce pusta Adriana da peva refren nekoliko puta... samo gledaj,mnogo je dobro... a gledaj ovo...
!!! Clive da se nije razboleo i sta vec, da nije otisao iz Maiden-a, da svira i dan danas, on bi bio najbolji bubnjar na svetu! kako ****
Da ti sam ja hahaha... mnogo *****m a?
Nije bre! Ove Children Of The Damned i The Prisoner su sa Beast Over Hammersmith! 1982!

Može, ako imaš nešto što mi treba, Maiden DVD bootlezi koje nemam bi bili sasvim dovoljni.Ja sam se zakleo da cu jednog dana da kupim sve albume Maiden-a original! Za sad imam AMOLAD original, Live After Death i Death On The Road original... Crusader... pa..ono...mogli bi da se menjamo
DDDDDDD

Ja sam se zakleo da cu jednog dana da kupim sve albume Maiden-a original! Za sad imam AMOLAD original, Live After Death i Death On The Road original... Crusader... pa..ono...mogli bi da se menjamo
DDDDDDD

aaaaaaaa SpookyGirl hocu jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ma kupicu ih ja sve jednog dana...E, da nema neko Death On The Road video!? Ja imam samo audio...original...hehe... e da, treba mi i Beast Over Hammersmith iz 82!
@Spooky
Koliko ceniš Accident ?![]()