Iron Maiden

hahahaha :D... znam ovo, gledao sam odavno, a ukucaj na you tube-u IRON MAIDEN WASTED YEARS LIVE MONTEREY 2008, da vidis kako je dobro, Bruce pusta Adriana da peva refren nekoliko puta... samo gledaj,mnogo je dobro... a gledaj ovo...
!!! Clive da se nije razboleo i sta vec, da nije otisao iz Maiden-a, da svira i dan danas, on bi bio najbolji bubnjar na svetu! kako ****

I Prisoner je isto sa tog koncerta...Mislim,ovaj link što si ostavio...

http://www.ead666.com
E kad budete imali 20% stvari koje ima ovaj indijanac, onda se javite! :lol:

Ja sam počeo sad da skupljam isključivo DVD bootlege, imam ih 30ak, DIVXe neću više (osim ako sam siguran da snimak ne postoji u boljem kvalitetu tj na DVD-ju), a audio za sada neću ni da počinjem, to je beskonačan posao, nemam nameru samo Maiden bootlezima da se bavim celog života. :lol:

Poslednja izmena:
Ja sam se zakleo da cu jednog dana da kupim sve albume Maiden-a original! Za sad imam AMOLAD original, Live After Death i Death On The Road original... Crusader :D... pa..ono...mogli bi da se menjamo :DDDDDDDD

evo da vam kazem koje zice koriste gitaristi iz iron maiden:

adrian smith koristi ernie ball rps hybrid slinky gauge 9-46

evo slika:
366660jpg.jpg

a dave murray koristi ernie ball power slinky gauge 11-48

366657.jpg

a janick gers koristi Ernie Ball Regular Slinky

ErnieBallRegularSlinky.jpg

Ja sam se zakleo da cu jednog dana da kupim sve albume Maiden-a original! Za sad imam AMOLAD original, Live After Death i Death On The Road original... Crusader :D... pa..ono...mogli bi da se menjamo :DDDDDDDD
Može, ako imaš nešto što mi treba, Maiden DVD bootlezi koje nemam bi bili sasvim dovoljni. :mrgreen:
A moj katalog se može videti u svakom trenutku, ne treba biti filozof pa pogoditi na kojoj adresi. :lol:

hahaha vidim na kojoj je adresi...ma mrzi me sad da skidam ovo, videcu sutra sta sve imas... pa...hmm...ja imam (osim ova 3 gore) Rock In Rio (ma ko ga nema) i Live in Ullevi Sweden 2005... verovatno imas ta 2...

ja isto :lol:
za sada imam 9 od Maidena (Iron Maiden, Number of the Beast, Powerslave, Somewhere in Time, Seventh Son, Fear of the Dark, Virtual XI, Brave New World i AMOLAD) i od Brusa 2: Accident of Birth i Best of :cool:

aaaaaaaa SpookyGirl hocu jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D... ma kupicu ih ja sve jednog dana...E, da nema neko Death On The Road video!? Ja imam samo audio...original...hehe... e da, treba mi i Beast Over Hammersmith iz 82!

aaaaaaaa SpookyGirl hocu jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D... ma kupicu ih ja sve jednog dana...E, da nema neko Death On The Road video!? Ja imam samo audio...original...hehe... e da, treba mi i Beast Over Hammersmith iz 82!

:D ja to par godina sakupljam polako...kad god mi se tako nađu neke pare koje ne znam na šta da dam..ja pravac ips XD

@Spooky

Koliko ceniš Accident ? :cvet:

uh, pa prajsles je xD maj prešs xD

Back