Powerslave94
Aktivan član
- Poruka
- 1.245
Mislis zato sto se drogirao?
*** rock star!![]()
Ne, nego zato sto psuje Steve-a i Maiden...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis zato sto se drogirao?
*** rock star!![]()
to je covek,a ne bruce dick... kaludjerica. paul je pravi heavy metalac
Ne, nego zato sto psuje Steve-a i Maiden...![]()
Najbolji tekst koji sam u zivotu citao je Hallowed Be Thy Name..

well i guess you havent heard much texts
rispekta za mejdene iako ih nevolim puno, imaju muda i stvarno cepaju momci, tri gitare da dobro zvuce, tesko je, al kad neko ume ume... napravili su nesto sto nijedna hvy mJetal grupa nije, da se nelazemo... ne pricam o kvalitetu, koliko god to subjektivno bilo... prica se o tom nekom "legacy-u", "cult folowing-u"... jednostavno su doobooko utisnuti u istoriju rok, metala.. cega god
powerslave je intresantna pesma... intresantan tekst... ma jebu keve, sta reci![]()

Ne radi se u pesmi o bukvalnom strahu od mraka,da li ste čuli za metafore....čitajte malo pesme al iz knjiga...
No hope, no life, just pain and fear
No food, no looooooooove, just greed is here
Ijaoj !!! Kako ne shvatate da je vreme IM prošlo ?!??!?!?! Sada dolazi vreme novih talenata ---L I N K I N P A R K--- Ovo je 21. vek ljudi ?!?!?!??!!? Koliko puta da vam kažem da se okrenete nečemu modernijem ?!?!?!?!?
Ja ne razumem kako se Paul uspeo tako promeniti...
Bio je simpatican heavy metalac a sad...bolje da ne komentarisem.
Ne samo sto mu se izgled izdeformisao nego i glas.
Zanima me u kom bi pravcu isli mejdeni da on nije otisao.
Hahahahahah tek sad vidim sta je retard napisao..
Slazem se... stvarno je postao retard...kaze : Imao sam mnogo bolje pesme za album Killers, ali je Steve hteo da ubaci svoje.. On je bio ODLICAN, ODLICAN pevac..
Fenomenalan glas!
Kako je samo otpevao Phantoma ju ju ju
a onda je dosla droga,holesterol i mast. tri najopasnije stvari! zato je bruce uvek u top formi!

omfg svakim postom si mi cudniji...ne znam vise ni sta volis a sta ne![]()
btw, verovatno već znaš, ali ovde se jako dobro vidi razlika između Brusa i Dia...