Master of Pupets
Primećen član
- Poruka
- 683
Meni njihove pjesme zvuce sve isto,jedino moze proci The Trooper 8-)8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maidenka!? sta pobogu ti radish na owoj temi ?![]()
khm khm.. ovaj, ja verovatno idem sam na Blazea......znam za blaze-a..samo nemam sa kim da idem.....
khm khm.. ovaj, ja verovatno idem sam na Blazea...![]()
koje godine?e cula sam da Meideni 5.10... imaju koncert u Rijeci (Hrvatska)...
e cula sam da Meideni 5.10... imaju koncert u Rijeci (Hrvatska)...
da, oni su se zvanično oprostili od AMOLAD turneje koncertom na Doningtonu (download festival)...Ove godine sigurno nema vise koncerata, prvi sledeci je 4.2.2008. u Australiji (Somewhere back in time turneja)...
e cula sam da Meideni 5.10... imaju koncert u Rijeci (Hrvatska)...
Joj nisam pjesmu neku od Maiden poslusala već 2 - 3 mjeseca... Ali oni ce meni uvijek biti top. 1 . bend...
Ta turneja se ne sme propustiti! Iskreno se nadam da će dolaziti ovde ponovo, ako ne ovde a ono bar u Bugarsku (najjeftinija varijanta od okolnih zemalja)...
U medjuvremenu, idemo na Blaze-a!
Počela prodaja karata preko Eventima!
BLAZE BAYLEY (ex Iron Maiden)
NS TIME club
Bulevar Despota Stefana bb
21000 Novi Sad
12.10.2007, 22:00
Cena: 1000 din
BLAZE BAYLEY (ex Iron Maiden)
Hol bioskopa City akademik SKC Novi Beograd
Bulevar Zorana Djindjica 152a (ex Bulevar AVNOJ-a)
11070 Novi Beograd
13.10.2007, 22:00
Cena: 1000 din
Komplet za oba koncerta 1800 din
http://www.eventim-yu.com
Poštovani,
Talent box u zahvalnost fanovima grupe Iron Maiden koji su pomogli da se koncert u martu održi i protekne bez problema predstavlja Blaze Bayley bivšeg pevača ove grupe (1994-1999.) koji jedini nikada nije nastupao u Srbiji.
Koncerti će se održati u petak 12. oktobra u Novom Sadu u klubu NS Time i u subotu 13. oktobra u Beogradu u holu bioskopa City akademik SKC Novi Beograd ( bivša Politehnička akademija).
Karte su u prodaji od 03.10.2007. na prodajnim mestima EVENTIM-a (u Beogradu Dom omladine I Com trade šopovima, a u Novom Sadu Mungos) po ceni od 1000 dinara. Zainteresovani fanovi za oba koncerta mogu kupiti I komplet kartu po ceni od 1800 dinara. Najvatranije fanove koji rezervišu karte preko fan kluba Iron Maiden www.maiden-serbia.org čekaju specijalna iznenadjenja.
Blaze gostuje u Srbiji u okviru turneje "My life - unplugged" obuhvata specifičan opus u tri tzv. poglavlja: grupa Wolfsbane, Iron Maiden i grupa Blaze .
Blaze pruža neuobičajen, ali vrhunski set ispresecan razgovorom sa publikom, pričanjem viceva i jako prisnom atmosferom.
Na sajtu http://www.baconmusic.co.uk/content/live-blaze-bayley-rigger-newcastle-under-lyme-13-09-2007 možete pronaći recenziju nastupa Blaze Bayley.
S poštovanjem
Talent Box
bilo bi cool ali nasi organizatori razmisljaju ovako: "vec vidjeno, nema vise"pre toga nista..nadam se da ce doci kod nas ponovo![]()
...da, i Nirvana u Zaklopaci![]()
...da, i Nirvana u Zaklopaci![]()