Iron Maiden

Limunovo_Drvo:
papaja ne budu KRETEN JEBENI IDIOTE
sta te boli ***** za njenim avatarom,ne svidja ti se tema idi sa nje,sta si glup...
i nas nerviraju neke tvoje stvari pa cutimo...

KRETENU
ostavi ljude
hahahahaa popizdeo covek
dodje to sa godinama
ja sam u slobodnoj "demokratskoj" drzavi i mogu da pricam ili pisem svejedno sta hocu
hahahaha ancika menjaj avatar

ma mozes ti u ***** pusiti u slobodnoj drzavi...ovo je forum i ne moras se proseravati bas na svakoj temi...i ne upotrebljavaj taj "smajli" XD jer ne znas ni sta znaci...
i smiri dozivljaj sa svojim forumima jer ni na jedom nisi uspio sakupiti 5 ljudi...

a ****** te demokratija i demokratska drzava...imas pravo sta hoces a?
e pa cekaj da ti se docepam IP adrese samo...exploit ce da radi...

Limunovo_Drvo:
ma mozes ti u ***** pusiti u slobodnoj drzavi...ovo je forum i ne moras se proseravati bas na svakoj temi...i ne upotrebljavaj taj "smajli" XD jer ne znas ni sta znaci...
i smiri dozivljaj sa svojim forumima jer ni na jedom nisi uspio sakupiti 5 ljudi...

Ma pusti Igora, on je oduvek imao takvih problema.
Nije vredan pažnje, jedino mi je krivo što je našao temu o Maidenima da uništava.

81.18.54.223
DYN-54-223.ADSL.neobee.net

:lol:
papajoo znam ti i provajdera cak :lol:
nemoj da jos trazim koje gatese prolazi i na koga je registrovano :lol: :lol: :lol:

sorry za unistavanje teme,ali moram kad je lik prvi poceo unistavati...

Limunovo_Drvo:
81.18.54.223
DYN-54-223.ADSL.neobee.net

:lol:
papajoo znam ti i provajdera cak :lol:
nemoj da jos trazim koje gatese prolazi i na koga je registrovano :lol: :lol: :lol:

sorry za unistavanje teme,ali moram kad je lik prvi poceo unistavati...
hvala, trebaće mi 8-)
ja imam i njegovu kućnu adresu, tako da ovo ubacujem u bazu "korisnih" podataka... :lol:

Limunovo_Drvo:

hahahaha XDXDXD
zivela demokratija
evo "XD" je smajli koji zatvorenih se ociju smeje XD
e radikalu jedan mrs

HeartEater:
glupi Beograd!nezna ni jedan koncert da organizuje.ali zato bosonogi bugari odradili sa 5 zvezdica.
Nije Beograd nego makedonska agencija Avalon iz Skoplja,zato je i bio na Sajmu,nisu hteli da plate Arenu,koliko bi kostao tek Partizanov stadion,zao mi je sto nije odlozen Maiden BG za jun,pa da bude na stadionu,mogli bismo da uporedimo sa Metallicom i Beograd nije kriv sto su Maiden imali losije ozvucenje nego Deep purple 2006,bio sam na sredini hale i bilo je perfektno,nisam verovao sa obzirom da se zna prica o hali i ozvucenju,Purple su imali dva video bima,Maiden ne....

Back