Powerslave
Primećen član
- Poruka
- 724
Prvi redovi. Imao sam kartu za "pred scenu" (kako bugari kazu), kostala je 25e.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahaa popizdeo covekLimunovo_Drvo:papaja ne budu KRETEN JEBENI IDIOTE
sta te boli ***** za njenim avatarom,ne svidja ti se tema idi sa nje,sta si glup...
i nas nerviraju neke tvoje stvari pa cutimo...
KRETENU
ostavi ljude
Ma pusti Igora, on je oduvek imao takvih problema.Limunovo_Drvo:ma mozes ti u ***** pusiti u slobodnoj drzavi...ovo je forum i ne moras se proseravati bas na svakoj temi...i ne upotrebljavaj taj "smajli" XD jer ne znas ni sta znaci...
i smiri dozivljaj sa svojim forumima jer ni na jedom nisi uspio sakupiti 5 ljudi...
a ****** te demokratija i demokratska drzava...imas pravo sta hoces a?
e pa cekaj da ti se docepam IP adrese samo...exploit ce da radi...
hvala, trebaće mi 8-)Limunovo_Drvo:81.18.54.223
DYN-54-223.ADSL.neobee.net
papajoo znam ti i provajdera cak
nemoj da jos trazim koje gatese prolazi i na koga je registrovano![]()
![]()
sorry za unistavanje teme,ali moram kad je lik prvi poceo unistavati...
hahahaha XDXDXDLimunovo_Drvo:ma mozes ti u ***** pusiti u slobodnoj drzavi...ovo je forum i ne moras se proseravati bas na svakoj temi...i ne upotrebljavaj taj "smajli" XD jer ne znas ni sta znaci...
i smiri dozivljaj sa svojim forumima jer ni na jedom nisi uspio sakupiti 5 ljudi...
a ****** te demokratija i demokratska drzava...imas pravo sta hoces a?
e pa cekaj da ti se docepam IP adrese samo...exploit ce da radi...
Nije Beograd nego makedonska agencija Avalon iz Skoplja,zato je i bio na Sajmu,nisu hteli da plate Arenu,koliko bi kostao tek Partizanov stadion,zao mi je sto nije odlozen Maiden BG za jun,pa da bude na stadionu,mogli bismo da uporedimo sa Metallicom i Beograd nije kriv sto su Maiden imali losije ozvucenje nego Deep purple 2006,bio sam na sredini hale i bilo je perfektno,nisam verovao sa obzirom da se zna prica o hali i ozvucenju,Purple su imali dva video bima,Maiden ne....HeartEater:glupi Beograd!nezna ni jedan koncert da organizuje.ali zato bosonogi bugari odradili sa 5 zvezdica.
au.Aneurysm:Jbt jedva sam našao temu...
Dobio sam za domaći zadatak od profesora da slušam Maidene i AC/DC...![]()
majkemiVertex:To bi bilo lepo...
hell of a song!Master of Pupets:Najaca pesma Prowler sa albuma Iron Maiden