IRON MAIDEN Beograd

difrent from others...:
jedva cekam maidene iako nisam bas njihov fan!mislim ta masa...covece!Bice strava ako se neko slucajno ne seti da sabotira svirku,kao sto je obicaj na nasim prostorima...
E pa zato i ja idem. Ja i moja tri ortaka cemo da se razvalimo pa to nebi propustio. A nisam preterani ljubitelj Iron Maidena. Mada nema veze. Super su oni!

jbt koji ste kretenosi..idete na koncert..a ne slusate ih zapravo...nalivacete se alkoholom..umesto da uzivate u svakom trenutku koncerta..i dolazite sa martinkama koje 'nabudzujete' metalom, i ko zna sve cim..da bi se potukli???

aj zapitajte se malo.......

andja_stay_cool:
jbt koji ste kretenosi..idete na koncert..a ne slusate ih zapravo...nalivacete se alkoholom..umesto da uzivate u svakom trenutku koncerta..i dolazite sa martinkama koje 'nabudzujete' metalom, i ko zna sve cim..da bi se potukli???

Ma kaki. Ja slusham grupu ali ne toliko. Idem da se iskacem. Ne ulecem ja u shutke jer necu da me izgaze mnogo sam mali lako nekom naletim na cokulu. Pa alkohola mora malo biti. Ipak. To je Metalika!

andja_stay_cool:

za tako nesto se ide na HC svirku

andja_stay_cool:

Ovo je nesto najpametnije sto sam ikad procitao na ovom forumu!

Idemo da slusamo i gledamo majstore heavy-ja a ne da se peglamo i da se umesto slusanja muzike borimo za prezivljavanje! Inace Maideni mrze takav neandertalizam na koncertu i sigurno je da ce stati sa sviranjem ako izbije neka veca sutka (Brus se u sred pesme drao na JEDNOG lika u masi koji je divljao)! I nadam se da ljudi imaju mozga i ne rizikuju izbacivanje sa koncerta zarad peglanja i divljanja!

Profesionalac:

Idemo da slusamo i gledamo majstore heavy-ja a ne da se peglamo i da se umesto slusanja muzike borimo za prezivljavanje! Inace Maideni mrze takav neandertalizam na koncertu i sigurno je da ce stati sa sviranjem ako izbije neka veca sutka (Brus se u sred pesme drao na JEDNOG lika u masi koji je divljao)! I nadam se da ljudi imaju mozga i ne rizikuju izbacivanje sa koncerta zarad peglanja i divljanja!
Ja necu da se tucem sto posto. Ne volem da ulecem u shkutke. Ja idem tamo da bi slusho Metaliku!

Znaci, poruka svima bi glasila:"Vrati se kuci po ponasanje"-kako bi moja baba rekla...
Samo neizivljene zivotinje i seljaci idu na koncerte radi tuce,alkohola...Pa zar se ne osecate kao debilni majmuni koji svojim ponasanjem odaju nepostovanje bendu..Bolje idi na koncert Olje karleuse, pa tamo ugazi seljancure..

Ocean_state:
Ja idem tamo da bi slusho Metaliku!
Nisam siguran ali mislim da Iron Maiden svira 14.3. :mrgreen:

CobRa-SiC-:
Nekakomi njihova muzika i nie bažza šutke... al nevidim štabi tu moglo ida bude strašno...
Pa recimo strasna bi bila situacija da pola koncerta provedem spasavajuci sopstveni zivot umesto slusanja Maidena. A i ne bi bilo lepo ako bi me zivog izgazili i izlomili (onda bih verovatno otkinuo glavu nekome (Pametan je Ozzy (Ko razume shvatice :mrgreen: )))

Profesionalac:

Da su oni bas takvi majstori odrzali bi koncert za DZABE!

Ako imas nadimak"fajrontmejker" i partybrejker"(JA I MOJ KUM) onda ces se postarati da das sve od sebe pa da se izdivljas.Ako sam vec platio jeb_enih 2600 bar da se provedem po svom ukusu.Sto se tice smaraca koji stoje sa strane NEK SE DRZE SA STRANE!Ja imam bend i najvise mrzim takve sto stoje sa strane i ponekad klimu glavom i wow mi smo na svirci!

difrent from others...:
Da su oni bas takvi majstori odrzali bi koncert za DZABE!
A oces mozda i da ti plate da dodjes?

Btw. niko nije pominjao stajanje sa strane i klimanje glavom... Nije sve bas tako crno-belo, ili da se alkoholises, bacas pegle po drugima, lemas ih i gazis martinkama sa 768 eksera ili da stojis sa strane i blenes. Jesi li odgledao ijedan hard&heavy koncert u zivotu (video)? Ja NIGDE u svetu nisam video da neko divlja na Maidenima... Btw btw kakav bend imas kad ovako razmisljas? Death-punk-black-suicide-hardcore? Odrasti...

kakva bre pegla covece?ako je moglo na white stripes na 05.exitu da bude opsta sutka sto nebi na maidenima?a jesi li ti bio u zivotu na nekom koncertu?(razume se blizu bine)jer odpozadi ne izgleda kao izbliza! a necu ja biti jedini koji ce da pravi sutku(e imas i deo za VIP ako se osecas fansy mozes i odatle da posmatras,imas koka kolu za dz!)

Back