MarilynManson
Iskusan
- Poruka
- 6.453
ah, posle koncerta mogu i da mrem....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To pishe na limenoj ogradi preko puta moje zgrade. A ja pritom znam momka koji je to uradio.+SpookyGirl+:posle će da bude džabe ste krečili![]()
E pa zato i ja idem. Ja i moja tri ortaka cemo da se razvalimo pa to nebi propustio. A nisam preterani ljubitelj Iron Maidena. Mada nema veze. Super su oni!difrent from others...:jedva cekam maidene iako nisam bas njihov fan!mislim ta masa...covece!Bice strava ako se neko slucajno ne seti da sabotira svirku,kao sto je obicaj na nasim prostorima...
Eh ne znash kakav sam ja pod uticajem alkohola. A tek kad obujem martinke. Pa taj ko mi pridje mrtav je. Ne bi za mene nikad tako neshto pomislio ali jeste tako.bufla:ako nekome bude trebala tvoja pomoc
uanpred ima moje saucesce![]()
![]()
![]()
![]()
Nije bash tako. To kada mesham crno i belo vino inace nije tako.bufla:aha
posle jednog litra padas u neosvest![]()
Ma kaki. Ja slusham grupu ali ne toliko. Idem da se iskacem. Ne ulecem ja u shutke jer necu da me izgaze mnogo sam mali lako nekom naletim na cokulu. Pa alkohola mora malo biti. Ipak. To je Metalika!andja_stay_cool:jbt koji ste kretenosi..idete na koncert..a ne slusate ih zapravo...nalivacete se alkoholom..umesto da uzivate u svakom trenutku koncerta..i dolazite sa martinkama koje 'nabudzujete' metalom, i ko zna sve cim..da bi se potukli???
aj zapitajte se malo.......
za tako nesto se ide na HC svirkuandja_stay_cool:jbt koji ste kretenosi..idete na koncert..a ne slusate ih zapravo...nalivacete se alkoholom..umesto da uzivate u svakom trenutku koncerta..i dolazite sa martinkama koje 'nabudzujete' metalom, i ko zna sve cim..da bi se potukli???
Ovo je nesto najpametnije sto sam ikad procitao na ovom forumu!andja_stay_cool:jbt koji ste kretenosi..idete na koncert..a ne slusate ih zapravo...nalivacete se alkoholom..umesto da uzivate u svakom trenutku koncerta..i dolazite sa martinkama koje 'nabudzujete' metalom, i ko zna sve cim..da bi se potukli???
Ja necu da se tucem sto posto. Ne volem da ulecem u shkutke. Ja idem tamo da bi slusho Metaliku!Profesionalac:Ovo je nesto najpametnije sto sam ikad procitao na ovom forumu!
Idemo da slusamo i gledamo majstore heavy-ja a ne da se peglamo i da se umesto slusanja muzike borimo za prezivljavanje! Inace Maideni mrze takav neandertalizam na koncertu i sigurno je da ce stati sa sviranjem ako izbije neka veca sutka (Brus se u sred pesme drao na JEDNOG lika u masi koji je divljao)! I nadam se da ljudi imaju mozga i ne rizikuju izbacivanje sa koncerta zarad peglanja i divljanja!
Nisam siguran ali mislim da Iron Maiden svira 14.3.Ocean_state:Ja idem tamo da bi slusho Metaliku!
Pa recimo strasna bi bila situacija da pola koncerta provedem spasavajuci sopstveni zivot umesto slusanja Maidena. A i ne bi bilo lepo ako bi me zivog izgazili i izlomili (onda bih verovatno otkinuo glavu nekome (Pametan je Ozzy (Ko razume shvaticeCobRa-SiC-:Nekakomi njihova muzika i nie bažza šutke... al nevidim štabi tu moglo ida bude strašno...
Profesionalac:Ovo je nesto najpametnije sto sam ikad procitao na ovom forumu!
Idemo da slusamo i gledamo majstore heavy-ja a ne da se peglamo i da se umesto slusanja muzike borimo za prezivljavanje! Inace Maideni mrze takav neandertalizam na koncertu i sigurno je da ce stati sa sviranjem ako izbije neka veca sutka (Brus se u sred pesme drao na JEDNOG lika u masi koji je divljao)! I nadam se da ljudi imaju mozga i ne rizikuju izbacivanje sa koncerta zarad peglanja i divljanja!
A oces mozda i da ti plate da dodjes?difrent from others...:Da su oni bas takvi majstori odrzali bi koncert za DZABE!
Aj sredis neku fotku sa Brusomzoranpetrovic84:Ja cu raditi kao obezbedjenje, WU-HU! Jos ce da mi plate!![]()