bufla
Veoma poznat
- Poruka
- 13.576
Pray the lord 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocean_state:More marsh. Ako vec ocesh da je prodash prodaj je za manje pare ili sacekaj neko vreme pa prodaj za 6000.
Dobro covece ja se tu malo zavitlavam ti se nervirash. Ma samo ti prodaj i po normalnoj ceni i to je super. Moj drug je prodo kartu na licu mesta jer su mu ponudili vishe i samim time mene ispalio pa sam i ja nakraju prodo da ne bi isho sam jer bi se teshko vratio(ali ne za koncert Iron Maiden).chupac:Kao prvo, pacijentu, ja nisam tapkaros
Kao drugo, pare za kartu nisam nasao na ulici i precu otici na koncert nego da je dam nekom za manje para
Kao trece, da mi je neko trazi 13 marta ja bi mu je dao za normalnu cenu
Nego za koji koncert ?Ocean_state:Dobro covece ja se tu malo zavitlavam ti se nervirash. Ma samo ti prodaj i po normalnoj ceni i to je super. Moj drug je prodo kartu na licu mesta jer su mu ponudili vishe i samim time mene ispalio pa sam i ja nakraju prodo da ne bi isho sam jer bi se teshko vratio(ali ne za koncert Iron Maiden).
Live fest. Ono shto je bilo 15.og i 16.ogWhitesnake:Nego za koji koncert ?
Ja sam tad bio bolestan,imao visoku temp. i tako bolestan mislio da odem sat,dva pre pocetka da bi kupio kartu poshto je nisam imao,a svo drushtvo me ispalilo u zadnjem trenutku a meni se nenormalno ishlo,i poshto sam bio mnogo bolestan,pa nisam ni imao snage da odem,nisam ni otishao na svu srecu jer karata nije bilo josh par sati pre koncerta(a to nisam ni znao tad),jedino kod tapkarosha koju si preskupi!Jedno 20-ak min. pre koncerta zove me neki ortak da me pita ocu sa njim na koncert i da li sam kupio kartu i kaze mi kako juri tapkaroshe oko skc-a da uzme kartuOcean_state:Live fest. Ono shto je bilo 15.og i 16.og
Taj rad!Profesionalac:Ok ajd sam sebi da odgovorim
VIP ulaznice podrazumevaju mesta za sedenje na tribinama i nista vise
Znaci tu ne bih isao ni da mi plate a kamo li za 5k![]()
Ma vazicrusader84:A inače će ti VIP da se ubrišu za spektakl, što se zvuka bar tiče. Opšte je poznato kako su sa na Purpleima "usrećili" ti što su bili gore na galeriji.![]()
ma ima sigurnoDjordja:eee jel mene ljudi loze,ili stvarno vise nema karata?isla sam na sajt bilet servisa..ali nista ne govore o tome...a ovde svi govore nema vise karata
GalllerijaLjudi jel ima neko predstavu kakve su ono VIP ulaznice od 5000 dindzi?
vec je rekoDjordja:za koliko je prodajes???????
A gde ima da se kupe josh uvek ?Bodom:Ima karata,ali se prodaju za 3200kinti, valjda
Ja sam svoju odavno kupila![]()
cuti tuBodom:Ima karata,ali se prodaju za 3200kinti, valjda
Ja sam svoju odavno kupila![]()