IRON MAIDEN Beograd

Ne razumem o cemu pricas
Ja hocu da skacem, derem se i mozda neka mini-sutka, ali da me neko lema od batina, padnem i zavrsim u urgentnom i ne cujem ni jedan solo sa gitarom i Brusov glas ne dolazi u obzir - za to sluze hc koncerti
U VIP ne bih isao ni da mi plate, a Koka Kolu ti poklanjam (mozes da je zavalis nekom u facu za vreme sutke)

Profesionalac:
Nisam siguran ali mislim da Iron Maiden svira 14.3. :mrgreen:

Pa recimo strasna bi bila situacija da pola koncerta provedem spasavajuci sopstveni zivot umesto slusanja Maidena. A i ne bi bilo lepo ako bi me zivog izgazili i izlomili (onda bih verovatno otkinuo glavu nekome (Pametan je Ozzy (Ko razume shvatice :mrgreen: )))
Znam. Zezam se. Metaliku ne slusham uopshte. Ozi je malo debilan jer je odmerio snagu sa bespomocnim pacovom.
@difrent from others...
Pa postoji umerenost. Nikom ne prija alkohol ako popije 10 litara i mora na ispiranje zheludca. A i koji ce ti ***** koncert sa kog ce svi izaci u invalidskim kolicima.

Whitesnake:
Taj rad!Ima opshti pokolj bre da bude :) !!!
dok god je Brus pevač, sumnjam... sećam se jednog snimka sa koncerta u Sao Paulu, znači gde je gomila ludih Brazilaca, koji su se samo gurali u prvim redovima... kad se završila pesma, Brus je načisto popizdeo...
da ga citiram:
...ok you guys... girls... whatever... all of you guys down on the front here... right... I'm gonna get really fu'king pissed off in a minute if... ok, my Portugese is no fu'king good, all right? I'm gonna tell you in English: STOP FU'KING PUSHING! here, all right? Because we came to see people in Sao Paulo who we love at the concert... I don't wanna see you people in a fu'king cemetary or graveyard tonight, all right? So quit pushing. All right? If you gonna mosh, you fu'king go mosh somewhere else! It's TOO dangerous, you understand? Understood down here? Ok, so we stopped pushing side to side, front to back... If somebody... yes, you assholes! Will you stop it, alright? QUIT! No, no push, all right? Ok? it's dangerous, people in the middle are gonna get hurt... Ok? Is this cool? Yeah... All right. We see how we get on..

bilo je još dosta sličnih snimaka...

Back