IPSOS anketa: SNS 48%, blokaderi 8.1%, svi ostali ispod toga

Malo morgen

er.png

Tetke treba da piju čaj i da tračare ne da jurišaju na žandare.

А мукице наше жандарске и интервентне, како су жустре кад их тетке нападну...:per:

Кад по њима лупају ватромети и цигле "Пристојне Србије", онда се жале теткама како не смеју да интервенишу...нису добили наређење... :lol:

Super. Ajmo onda izbori

samo vi sa 8% narucite

izbori se ne raspisuju kad vama prdne nego kad im je vreme

drugo vi nemate trenutno nista sto bi vam omogucilo ucesce na izborima

1. nemate registrovani politicki pokret ili stranku sto je elementaran uslov
2. nemate program pokreta/stranke
3. nemate ciljeve
4. nemate ljude

pa vi ste bre samo za ulicu!!!

samo vi sa 8% narucite

izbori se ne raspisuju kad vama prdne nego kad im je vreme

drugo vi nemate trenutno nista sto bi vam omogucilo ucesce na izborima

1. nemate registrovani politicki pokret ili stranku sto je elementaran uslov
2. nemate program pokreta/stranke
3. nemate ciljeve
4. nemate ljude

pa vi ste bre samo za ulicu!!!
Динста их Вучић, бриде уши!

Садшње штројење иде одлично и успешно је. Ко би победничку стратегију мењао када даје одличне резултате?

Kakvi odlicno, ne biste ovako kmecali na studente da vas ne razbijaju na atome

Koliko smo ono imali bese izbora u proteklih 13 godina kad odjednom ide odlicno pa
vas vise ne zanimaju...

Неће дати изборе све док потпуно не пропадне закржљала опозиција а тренд је такав... кренуло динстање из другог смера.

Сад иде пар година завртања ушију. На суво.

не могу да се раздвоје нити треба. не може влада да ради једно а скупштина друго, нити судство да суди ван скупштинских закона.
Nisam ni rekao to da treba, pročitaj celu rečenicu. Tri grane vlasti moraju da ograničavaju jedna drugu.

ima objasnjeno, ali ti i dalje ne razumes
гле чуда, ја који сам читао устав не разумем а ти који ниси све ти је јасно, вучић ти објаснио јер га спомињеш и где треба и где не треба. гарант га сањаш.
ево да ти ја неразуман покажем на примеру теологије.
света тројица су раздвојени или јединствени? раздвојени то значи да сваки има за себе власт. по теби власти у Србији има колико, пет шест седам осам...или једну?
вучићевац не пишем ти о пракси већ о теорији и уставу, можеш ли барем то да сконташ.

Back