IPSOS anketa: SNS 48%, blokaderi 8.1%, svi ostali ispod toga

Studenti i građanski zborovi, prosvetne zajednice, svi koji su imali želju da demantuju i ometaju sreću deblokadera plaćenih 50 evra da glume pristojne Srbe.
нисам те замолио да ми пишеш о деблокадерима, то не треба да ти буде аргумент.
дакле, који студенти и да ли су ти зборови правна категорија или бар регистровани или обичан скуп из улице?
нема спонтаности, значи неко је организовао под изговором и опет иза деце овог пута малолетне.
зар то није цинизам, зар то није кукавички?
нећу да причам о кршењу закона и злоупотреби деце.
да ли би се ти крила иза сопствене деце?

Koga CIA MI6 i BND planiraju na celo blokaderske liste - zna li se sta?
Zaboravio si Crnog papu, Ročilde, ljude guštere, vanzemaljce sa plavim očima i sve druge neprijatelje tvog predsednika na koje nam ukazuju Pink i Informer.

Vodi računa sledeći put. Slušaj šta govore tvoji autoritet Pokojni Žeks i Dragan J. Vučićević i ponavljaj sve što si čuo od njih, jedino tako možeš odbraniti predsednika. Inače je propao i on, a sa njim i ti.

Ne mora predsednik da bude osuđen u tekućem mandatu da bi država bila pravna država.
па прича се да је вучић лопов, а сигурно и у осталим државама за свог председника тврде исто. дакле ако је лопов, правна држава треба да реагује. има ли таквих држава?

pocrkalo ti pola afd-a
Ja sam veliki ljubimac AfD-a.

1756847318048.png

дакле, који студенти и да ли су ти зборови правна категорија или бар регистровани или обичан скуп из улице?
нема спонтаности, значи неко је организовао под изговором и опет иза деце овог пута малолетне.
Ah, to je regularno. Gurnu žene i maloletnike pred kordon žandarmerije i bace kamen.Kamere uključene ,ful priča.

Zaboravio si Crnog papu, Ročilde, ljude guštere, vanzemaljce sa plavim očima i sve druge neprijatelje tvog predsednika na koje nam ukazuju Pink i Informer.

Vodi računa sledeći put. Slušaj šta govore tvoji autoritet Pokojni Žeks i Dragan J. Vučićević i ponavljaj sve što si čuo od njih, jedino tako možeš odbraniti predsednika. Inače je propao i on, a sa njim i ti.

ne ozbiljno ko ce na celo blokaderske liste

ti si tamo u stabu pa pitam

zna li se sta?

Ali kad čujem ''kriju se iza dece'' ?? Gde se ja to krijem iza svog deteta koje je student?? Samo mi to objasni jer očito sam neupućena, što reče kolega forumaš, mora da sam nesposobna pa moram da se krijem iza svog deteta, šta li..il se krijem iza Picule što bi rekli pojedine ''velike patrijote'' ovde. Jednostavno, ljudi se organizuju za svaku takvu akciju i putem društvenih mreža, ne dođe niko da nas plati ili potera... Sve što su zahtevi studenata su i moji zahtevi, dakle, ne krijem se već ih maksimalno podržavam do ispunjenja tih zahteva.

mora da je pogresio ovaj poistavljas

sad nadjoh da aleksinac ima 33.000 stanovnika

40 blokadera na 33.000 stanovnika je malo slozices se ?
Ima 14 000 stanovnika. Cela opstina sa selima udaljenim 20 km ima mozda 30 000 stanovnika. Aleksinac je sada verovatno manji od tvoje Raske s obzirom na iscrpljene rudnike i to da je Raske stratesko mesto za Kosovo. Jedan Pirot i Zajecar imaju po 38 000.

па прича се да је вучић лопов, а сигурно и у осталим државама за свог председника тврде исто. дакле ако је лопов, правна држава треба да реагује. има ли таквих држава?
Ima mnogo država gde su bivši predsednici završili u ćuzi.

Ali nije to uslov da Srbija postane pravna država.

Uslov je da se razdvoje zakonodavna, izvršna i sudska vlast, i da se međusobno ograničavaju. Mi to nemamo, imamo kult jednog čoveka.

Ah, to je regularno. Gurnu žene i maloletnike pred kordon žandarmerije i bace kamen.Kamere uključene ,ful priča.
ту су ме највише разочарали, то је тако ниско да немам речи. али не верујем да су то наши смислили сигурно су то већ негде видели ко шиптарска црвена шака и оно лудачко скакање.
једини наш производ су сендвичари и сад ново ћаци.

Зато што у држави постоји политичка криза.

Ванредни избори се не расписују кад се неком дигне кита (као што је било много пута од 2012. године), већ кад настане политичка криза.

Председничке изборе нико не помиње. Буквално нико.
nemaš ti pojma šta je politička kriza , ti se samo frljaš sa izrazima
politička kriza je kada vlast ne može da donosi odluke a taj problem ne postoji
postoji nešto što se zove želja da se dođe na vlast ako je moguće bez izbora a taj crtani film nećete gledati

ту су ме највише разочарали, то је тако ниско да немам речи. али не верујем да су то наши смислили сигурно су то већ негде видели ко шиптарска црвена шака и оно лудачко скакање.
једини наш производ су сендвичари и сад ново ћаци.
To nije za 50€ i sendvič to je od srca. Mene teško šta može da razočara. Zo su političke igrice, jedino me iznenadi da se neko neironično primi. Mi smo u ovom rovu, neprijatelj je tamo.
:roll:

Uslov je da se razdvoje zakonodavna, izvršna i sudska vlast, i da se međusobno ograničavaju. Mi to nemamo, imamo kult jednog čoveka.
preti sudijama, podmitio policiju sa stanovima u pola cene, samo ga se studenti ne boje, i jos bar pola gradjana srbije

malo preti, malo podmicuje, ali ne moze sve, nekom 🥪 nekom kvadrati, milioni, ... a nekom ko je goloruk bejzbolka po vilici od "heroja"

Ali kad čujem ''kriju se iza dece'' ?? Gde se ja to krijem iza svog deteta koje je student?? Samo mi to objasni jer očito sam neupućena, što reče kolega forumaš, mora da sam nesposobna pa moram da se krijem iza svog deteta, šta li..il se krijem iza Picule što bi rekli pojedine ''velike patrijote'' ovde. Jednostavno, ljudi se organizuju za svaku takvu akciju i putem društvenih mreža, ne dođe niko da nas plati ili potera... Sve što su zahtevi studenata su i moji zahtevi, dakle, ne krijem se već ih maksimalno podržavam do ispunjenja tih zahteva.
"деца памте" јел тако беше парола
шта је то него оно задње најцрње у човеку.
да ли би се ти крила иза своје малолетне деце због политичких циљева? (били су малолетни, или си их родила пунолетне :D)

ti videoo kamen, aljek video bokser, a kamera zabelezila pendrek zandarski, kome cemo verovati?
onaj pandur u civilu sa zatvorenim okom kaze da nista nije video, istraga da utvrdi,a svi videli kako on ulece medju zandarmeriju i dobija pendrekom

Back