IPSOS anketa: SNS 48%, blokaderi 8.1%, svi ostali ispod toga

Lustracija je utopija. To je i DOS pričao u kampanji pa prc- ništa...
A zašto smo onda DOS-u izglasali još jedam mandat ?
Zbog ubistva Đinđića ?

Zašto je lustracija utopija?
Zbog "poturica" ? (preletača iz drugih stranaka).

Ako studenti sa predlogom lustracije izađu pred izbore, onda to ima težinu da izađu ponovo na ulice ako je ne bude posle izbora.

A zašto smo onda DOS-u izglasali još jedam mandat ?
Zbog ubistva Đinđića ?

Zašto je lustracija utopija?
Zbog "poturica" ? (preletača iz drugih stranaka).

Ako studenti sa predlogom lustracije izađu pred izbore, onda to ima težinu da izađu ponovo na ulice ako je ne bude posle izbora.
Utopija je jer svi oni koji dođu nastave gde su prethodni stali.

To sam i sam mislio 2000, a onda sam naučio.
Dosovci su bili nasposobni a zapalo ih vreme da moraju da rasprodaju puno, da sačuvaju socijalu ... Mnogo nezaposlenih, mnogo propalih firmi a oni nespodobni za tranziciju (pogledaj Poljsku).
Narod je više glasao protiv njih nego za ove.

Šarena koalicija ,+ sps.. +ostali bez glavnog - Đinđića... ) .
DOS bez Ðinđića je bio skup nesposobnih intelektualaca koji u životu nisu napravili ništa.

grupa JOKS*

Dosovci su bili nasposobni a zapalo ih vreme da moraju da rasprodaju puno, da sačuvaju socijalu ... Mnogo nezaposlenih, mnogo propalih firmi a oni nespodobni za tranziciju (pogledaj Poljsku).
Narod je više glasao protiv njih nego za ove.

Šarena koalicija ,+ sps.. +ostali bez glavnog - Đinđića... ) .
DOS bez Ðinđića je bio skup nesposobnih intelektualaca koji u životu nisu napravili ništa.

grupa JOKS*
A ko je sad sposoban. Nema osobe ni blizu Đinđiću. Onda se i jurišalo za nešto, nije bilo divljačjog lupanja, palhevine osim na kraju čega sam se postideo. Nismo nervirali ljude beskorisnim blokadama, već smo im prilazili. Ovaj nasilnički metod ne donosi ništa.

Back