Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zašto smo onda DOS-u izglasali još jedam mandat ?Lustracija je utopija. To je i DOS pričao u kampanji pa prc- ništa...
samo gledajLustracija je utopija. To je i DOS pričao u kampanji pa prc- ništa...
Utopija je jer svi oni koji dođu nastave gde su prethodni stali.A zašto smo onda DOS-u izglasali još jedam mandat ?
Zbog ubistva Đinđića ?
Zašto je lustracija utopija?
Zbog "poturica" ? (preletača iz drugih stranaka).
Ako studenti sa predlogom lustracije izađu pred izbore, onda to ima težinu da izađu ponovo na ulice ako je ne bude posle izbora.
Ne mirim se sa tim. I nama će jednom doći prolećeUtopija je jer svi oni koji dođu nastave gde su prethodni stali.
To sam i sam mislio 2000, a onda sam naučio.Ne mirim se sa tim. I nama će jednom doći proleće.
I studenti se ne mire. Retko se oni dižu. A kad se dignu ništa ne bude kao ranije.
Dosovci su bili nasposobni a zapalo ih vreme da moraju da rasprodaju puno, da sačuvaju socijalu ... Mnogo nezaposlenih, mnogo propalih firmi a oni nespodobni za tranziciju (pogledaj Poljsku).To sam i sam mislio 2000, a onda sam naučio.
A ko je sad sposoban. Nema osobe ni blizu Đinđiću. Onda se i jurišalo za nešto, nije bilo divljačjog lupanja, palhevine osim na kraju čega sam se postideo. Nismo nervirali ljude beskorisnim blokadama, već smo im prilazili. Ovaj nasilnički metod ne donosi ništa.Dosovci su bili nasposobni a zapalo ih vreme da moraju da rasprodaju puno, da sačuvaju socijalu ... Mnogo nezaposlenih, mnogo propalih firmi a oni nespodobni za tranziciju (pogledaj Poljsku).
Narod je više glasao protiv njih nego za ove.
Šarena koalicija ,+ sps.. +ostali bez glavnog - Đinđića... ) .
DOS bez Ðinđića je bio skup nesposobnih intelektualaca koji u životu nisu napravili ništa.
grupa JOKS*
Kako nismoA ko je sad sposoban. Nema osobe ni blizu Đinđiću. Onda se i jurišalo za nešto, nije bilo divljačjog lupanja, palhevine osim na kraju čega sam se postideo. Nismo nervirali ljude beskorisnim blokadama, već smo im prilazili. Ovaj nasilnički metod ne donosi ništa.
Ma to je dečja igra...Kako nismoa 5. X - ? A lupanje u šerpepištaljke..
A ja se čudim - otkud da si otvorio ovoliko tema o Nestoroviću?i hocu
ja cu za ugledne ljude profesore a ti glasaj za balavandere sa 0% radnog i zivotnog iskustva
Da si bolestan dal bi isao kod balavandera da te leci ili kod Nestorovica?![]()
Bravo za debakl, ne moze da se sakrije sns sibicarenje.
Ukupno 147%.Taktok anketa:
SSZR 56%
SNS 45%
NDS 25%
SPS 12,6%
SRS 8,7%