Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.901
Savremena "Marija na prkosima".J0 mislim da je s0b0t0ž0![]()
Strasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Savremena "Marija na prkosima".J0 mislim da je s0b0t0ž0![]()
I ja tebra BrnabaJ0 mislim da je s0b0t0ž0![]()

Nađite dobar luster...
ima čokolada od 100 grama, ona košta 1 evro...Srbi plaćaju tu istu čokoladu 1 evro, samo se čudno piše tih 100 grama...kod Srba je to 70 grama, a cena 1 evroKako po astronomskim cenama... Zar nije gas u srbiji najeftiniji u regionu, europi a i šire
E ovi nas stvarno prcaju u mozak non stop i smatraju debilima .Vladan Glisic, Misa Ilic - novinar i Biljana Satimaljov Obradovic predsednica jermenske nacionalne zajednice u Srbiji su takodje potvrdili da se radi o sabaotazi u EPS- u
SLUCAJNOST, GRESKA ILI NESTO MALICIOZNO - Da li je kolaps elektrane bila sabotaza? - (17.12.2021)
Drva ,drva …drvna mafija ragazi Corleone ,Eros Ramazzotti solo prdim po IbiciIma li grejanja, KLOSHUSI?

Samo drva.E ovi nas stvarno prcaju u mozak non stop i smatraju debilima .
Drva ,drva …drvna mafija ragazi Corleone ,Eros Ramazzotti solo prdim po Ibici![]()
Samo drva.
ItekakoPucketa li bagremovina
Itekako

To su tvoja nova imena za bukvu, hrast, jasen, bor, ugljen?Kod mene pucketa 6800 XT, 1080 ti, 6900 XT, RTX 3060 TI , RTX 3070, RX 1070 ti
Mesam...
Tebi je lepo, a što se srpska starčad smrzava kraj najjeftinijeg gasa u regionu, evropi pa i šire... To nikom ništa... Samo tri reči...Kod mene pucketa 6800 XT, 1080 ti, 6900 XT, RTX 3060 TI , RTX 3070, RX 1070 ti
Mesam...
Izvini samo mala ispravka Inspektor Vulin....tacnije pukovnik Inspektor Vulin...evo na Pinku, gostuje aleksandar vulin...kakve li gluposti odvaljuje, pa to više nije ni smešno...novinarka jovana jeremić, počela da se smeje na njegove gluposti, ne može više da izdrži...a onda ide još jedna smejurija...ekskluzivno obraćanje dragana markovića palme...on će govoriti o rudaskoj mafiji i krađi uglja...on najveća lopovčina uglja...kakav ljigavi stvor, mora biti neko, da podržava ove lopovčine ii umobolnike
Ovaj Magnohrom Kraljevo bi trebao da osavremeni svoje peci...Kod mene pucketa 6800 XT, 1080 ti, 6900 XT, RTX 3060 TI , RTX 3070, RX 1070 ti
Mesam...
pa valjda ima za toliko da i kupi , obican budilnikTebi je lepo, a što se srpska starčad smrzava kraj najjeftinijeg gasa u regionu, evropi pa i šire... To nikom ništa... Samo tri reči...
Sram te budi...
Kupi jedan PP aparat ako pucketaKod mene pucketa 6800 XT, 1080 ti, 6900 XT, RTX 3060 TI , RTX 3070, RX 1070 ti
Mesam...