porin50
Ističe se
- Poruka
- 2.137
Oće neko da javi što se događa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tek posle pet ce biti nesto, a koliko je milicije po gradu, ***** ce neko nesto da uradi. ima lepo da odu negde ne podbari ispred radnje na pivo i mrs` kuci!
Значи, шта? Скуп Давидовићеваца је замењен скупом Чанковаца, још са полицијским обезбеђењем?
Чанак и Давидовић су једни другима потребни, и један без другог не постоје.
tek posle pet ce biti nesto, a koliko je milicije po gradu, ***** ce neko nesto da uradi. ima lepo da odu negde ne podbari ispred radnje na pivo i mrs` kuci!

Pomoćnik načelnika Uprave policije Željko Nikač izjavio je za B92 da građani mogu biti mirni, jer će policija nadgledati današnja okupljanja u Novom Sadu.
"Vojvodina je multietnička sredina, to su ipak viševekovne vrednosti i sada čekate da dođe neko da naruši neko spokojstvo. Ako dođe do narušavanja javnog poretka, ako dođe do napada bilo kog građanina, pojedinca, naši će reagovati . Mi imamo dobru jedinicu i nama nije cilj represija, nama je cilj prevencija. Upravo ovo rešenje koje je doneto za Novi Sad, pa to i gospodina Davidovića i njegov interes štiti, interes njegovih tih par pristalica", rekao je Nikač.
Nikač kaže da u policiji postoje odeljenja koja redovno prate grupe koji su nosioci retrogradnih ideja:
"Pa, oni se prate. Recimo na nivou Beograda je bio u jednom trenutku podatak između 400 i 600. To je uglavnom mlađa populacija, da kažem neki polusvet ili nedovoljno baš kulturan svet ili ljudi koji su ostavljeni na marginama društva. Možda se malo radilo u prošlosti sa njima. Uglavnom se misli na sekcije i na grupe i pojedince koji su nosioci tih retrogardnih ideja. Ima ih. Recimo ova grupa skinhedsa, imali smo u prošlosti problema zbog njihovog odnosa prema romskoj populaciji", kazao je Nikač.
Misliš u odnosu na ranije napredovala?Ala nam se policija izmangupriala. Počeli i oni kao političari :wink:

Лепо одиграно!
Глупави Давидовић је од Чанка и НАТО издајника направио жртве.
Само умоболни нацистички мозак као Давидовићев ово може да направи.
Лепо сам рекао да ће Давидовић да ради за НАТО издајнике....
Сад си збунио бабу скроз! Куј то издао НАТО?
Е вала ако су издали НАТО.НАТО издајници- Чанак, Чеда...
Auuuu ovoliko strana zbog dvadesetak debilaIncident na antifašističkom skupu
7. oktobar 2007. | 10:18 -> 18:02 | Izvor: B92, FoNet, Beta, Tanjug
Novi Sad, Beograd -- Novosadska policija privela je vođu Nacionalnog stroja Gorana Davidovića i još oko 20 pripadnika te neonacističke organizacije.
.

Auuuu ovoliko strana zbog dvadesetak debila
Srećom, Korać & Dulić spasiše srbiju od fašista:shock:
Nego,malo mi čudno, s' obzirom na podršku odredjenih patriotskih forumaških struja, strujica i pojedinaca ovom skupu, kako to da nije komentarisan sam naziv organizacije:
NACIONALNI STROJ?
Zar ne kažu 'rvati "stroj"![]()

Управо тако.Чанак и Давидовић су једни другима потребни, и један без другог не постоје.
Auuuu ovoliko strana zbog dvadesetak debila
Srećom, Korać & Dulić spasiše srbiju od fašista:shock:
Nego,malo mi čudno, s' obzirom na podršku odredjenih patriotskih forumaških struja, strujica i pojedinaca ovom skupu, kako to da nije komentarisan sam naziv organizacije:
NACIONALNI STROJ?
Кажу, ал' има друго значење.[/I]
Управо тако.
То је, заправо, и и најважније у свему овом.
hebote, toliko buke oko 30-tak likova koji su na kraju popili par pendreka...
eeee, kad nisu stigli 3 Slovaka i 2 Slovenca, meni bilo smešno, kad ono 20% od cele grupe
desetkovani u samom startu:grin::grin::grin:
Лепо одиграно!
Глупави Давидовић је од Чанка и НАТО издајника направио жртве.
Само умоболни нацистички мозак као Давидовићев ово може да направи.
Лепо сам рекао да ће Давидовић да ради за НАТО издајнике....