dejina811
Aktivan član
- Poruka
- 1.533
e sad ce biti crvenih rukavica u stanici milicije... da bog cuva nasu narodnu miliciju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Боли ме рацку за све.Pričajte vi šta god hoćete, on se jasno i veoma glasno usprotivio održavanju tog sumanutog skupa.
Danas sam ga slušala, svaka reč mu je bila na mestu.
E sad, ako u svemu što Čanak radi ili govori mora da postoji neka teorija zavere i naravno CIA i NATO, to je drugi par rukava.
To je već pomalo problem onih koji u svemu vide neku zaveru, nije njegov problem.
Apsolutno sam ga podržala kad je u pitanju osuda ovog nacističkog skupa.
O ostalim stvarima vezanim za NČ bi se dalo diskutovati.
Не постоји ту никаква "теорија завере".Pričajte vi šta god hoćete, on se jasno i veoma glasno usprotivio održavanju tog sumanutog skupa.
E sad, ako u svemu što Čanak radi ili govori mora da postoji neka teorija zavere i naravno CIA i NATO, to je drugi par rukava.
To je već pomalo problem onih koji u svemu vide neku zaveru, nije njegov problem.
Не постоји ту никаква "теорија завере".
Али је јасно као дан, види се и с тог фамозног Марса који неки поменуше, да они савршено одговарају једни другима, и да би, како сам већ давно раније рекла, НЧ, ЧЈ, и остали из тог "друштва" били врло, врло несрећни да ових неонациста нема.
Интереси, ништа друго.
Pričajte vi šta god hoćete, on se jasno i veoma glasno usprotivio održavanju tog sumanutog skupa.
Upravo tako,a i kako on ume da spusti vadikalcinama............:razz::razz:
Oni su uglavnom prirodno ograničeni, tako da njima nije teško "spustiti!:?
Ма, како не видиш да је то код њих, заправо, све део "истог пакета"?Ne mislim tako. Čanak i Čeda bi bili veoma nesrećni da ne postoji Koštunica ili Tadić, a što se nacista tiče, ovo je samo normalna reakcija svakog ljudskog bića, uključujući i NČ.
Nisam čula da se ČJ oglašavao po ovom pitanju, a nije ni bitno.
Ма, како не видиш да је то код њих, заправо, све део "истог пакета"?
Наравно да је нормално реаговати најжешће против (нео)нациста.
А, ја лично, би их дословно и - тукла, "мотком умоченом у извесну течност", како неко рече
Тако да не видим ништа специјално храбро и ново у Чанковој реакцији у том смислу.
А чух мало и ЧЈ, жестоко осуђује, наравно. Али, као да заправо на посебно перверзан начин и - ужива у томе.
Мислим, ако схваташ шта желим рећи. тешко је описати на овако мало простора и времена.
e sad ce biti crvenih rukavica u stanici milicije... da bog cuva nasu narodnu miliciju!
Веза је - комплементарна.Iskreno, Norma, ne vidim. Možda sam naivna, ali stvarno ne vidim vezu izmedju NČ i nacista.
Наравно да не агитује отворено. Заправо, то је комплексно питање, не бих се смела заклети.Ne agituje za otcepljenje Vojvodine ili slično,
Ништа. Напротив. Делује врло позитивно.protestuje čovek zbog održavanja nacističkog skupa u svom gradu. Šta je loše u tome?
Sramota ! Davidovic je jedan jako miroljubiv i prijatan decko. Mislim da je sramota sto je skup razbijen i sto su ljudi pohapseni. No naravno... ubrzo ce Goran izaci i nasaviti svoj rad. A najvecu podrsku ce upravo imati u hiljadama ljudi koji ce mu u odsudnom momentu dati krucijalnu podrsku na izbornim mestima.
Srbija Srbima !!![]()
Веза је - комплементарна.
Најопасније је управо то, кад нешто, на први поглед, изгледа сасвим у реду, и не би се имало шта замерити, напротив.
Кажем, и ја бих протестовала, из све снаге, и рекох, шта бих радила тим нацистима.
Али, није у том овде поента.
Јер, кад мало дубље и пажљивије погледаш ствари...
Наравно да не агитује отворено. Заправо, то је комплексно питање, не бих се смела заклети.
Ништа. Напротив. Делује врло позитивно.
Али, како рекох, то је само оно што се види на први поглед.
Јер, испод привидне маске беса против неонациста, заправо избија оно једно посебно - уживање томе, како поменух. ("Уживање", у политичком, не правом емоционалном смислу)
Схвати, њима је то - ПОТРЕБНО, да би казали, "ето, каво је стање у Србији".
У њој "вршљају неонацисти, фашисти"... Бла, бла, бла...
И како "власт није у стању да заустави нацисте". Штавише, "потајно их подржава". (По ЧЈ и НЧ). Јер, божемој, шта би се друго очекивало од Коштунице, који је, јел' те, исто неонациста. А и Тадић, поготово![]()
А то, упркос свему знамо да, ако озбиљно говоримо - није тачно.
ЧЈ и НЧ су рекли да нису задовољни како је власт и како су "ограни реда" реаговали.
А ја бих онда питала:
А у чему то власти и органи нису адекватно реаговали?
Скуп је, прво - забрањен.
Друго, неонацисти су добили жешће батине.
Шта је још полиција требало да уради?
Pa dobro... I Adolf Hitler je bio genije.. samo sto je pukao rat jer je napao Ruse.. da nije danas bi Cercil bio zlikovac
To su vec pricice za malu decu titove pionirske osnovne skole... te o Hitleru...
Hitja je bio covek na mestu sta mu fali :?!?!

Pa dobro... I Adolf Hitler je bio genije.. samo sto je pukao rat jer je napao Ruse.. da nije danas bi Cercil bio zlikovac
To su vec pricice za malu decu titove pionirske osnovne skole... te o Hitleru...
[Pa dobro... I Adolf Hitler je bio genije.. samo sto je pukao rat jer je napao Ruse.. da nije danas bi Cercil bio zlikovac
За највећи део оног што си написала, слажем се. И ја бих тако поступила.Policija je sasvim dobro postupila. Ništa drugo i nisu mogli da urade, a i šta bi?
Sve ovo drugo što si navela, ne vidim baš u tom svetlu. Uostalom, oni su opozicija, ne očekuješ valjda da hvale vladu i njihove rezultate. Mada, isto tako mislim da je Čanak pozvan da se žestoko usprotivi - on živi u Novom Sadu.
A, iskreno, i sama sam se zapitala zašto ta organizacija nije zabranjena i stavljena van zakona? Jednostavno, neka idu u ilegalu, pa onda policija ima osnova da ih hapsi i u drugim situacijama, ne samo kada organizuju miting.
A ako zabrana nije u duhu demokratije, izem ti takvu demokratiju u kojoj je dozvoljeno osnovati udruženje koje poštuje nacističke ideje.
To treba zabraniti i bukvalno se fizički, na najbrutalniji način, obračunavati sa njima.
To su deca zaludjena nekim idiotskim idejama, pa ako već roditelji ne mogu da ih spreče u tome, onda neka to uradi policija.
Ma kako zvučala krvožedno, dala bih policiji odrešene ruke u ovom slučaju - do kraja.