dejina811
Aktivan član
- Poruka
- 1.533
Непријатеља Божијих се гнушај - Свети Филарет Московски
pa mi smo sami sebi neprijatelj... a to sto se u boga uzdas, bolje rukave da zasucete pa se nekog posla prihvatite!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Непријатеља Божијих се гнушај - Свети Филарет Московски
По чему атеисто?
Која јајара од човека прозива СПЦ на нету. Ај ми пошаљи поруку где и кад да се нађемо да те лепо испребијам за овај безобразлук.
Vladislava!? Vladislava!?
Jeli Vladislav možda nosio kukolja na mišici i vikao zig hajl!?
Nisam ateista, a jeretici ste po svemu...
Po Hristu su svi braca, Hrishcanske vrednosti su veoma jasno odredjene,
a vi ste gomila fashista, i militaristi u pokushaju...
Kvazi Hrishcani koji opravdavaju chak i ubistvo...
Obrazom gazduje db-preko crkve...
Koga cesh ti da satiresh? 8)Сви и јесу браћа. Само је проблем што је твоје знање о хришћанству на нивоу б92 џукела (по ономе што си до сада написао). Ако би имао имало знања о хришћанству знао би да се убиство оправдава када је неко други нападнут и живот му је угрожен. Онда ти имаш право да га браниш. По теби испада да су сви хришћански владари били јеретици, а Цар Лазар је требао Турке хлебом да гађа!?
Воли непријатеље СВОЈЕ
Непријатеља Божијих се гнушај (ја се тебе гнушам)
Непријатеље отачаства сатри!
Свети Филарет Московски, један од највећих православних духовника
Не потиче, дакле, овакав став из страха слабића, нити значи пасивност очајника. Него значи ово: кад је пушка ти је - пушка ми је, онда коме Бог и срећа јуначка. Али ако је њему избачена пушка из руку, голоруком вадити очи, сећи нос и уши и руке, то никад и за никад. То би нас и као појединце и као народ уништило и наше кости и у овом гробу преметнуло!"[/CENTER]
Opet navodite istu glupost. Lepo vam je objašnjeno ovde:Тито, Стаљин, Лењин, Троцки, Мао Цедунг, севернокорејци, Пол Пот.
Па комунисти су побили више људи него нацисти!!!
Ево сад једна у низу листи које објављују на западу (оно што ти зовеш нормалан свет) и на њој 6-7 комуниста, а и "наш" Тито заузео десето место са скором од милион невиних жртава.
Ти се бори са комунистима ако хоћеш...
To je zato što je Svetska zdravstvena organizacija zauzela zvaničan stav da to nije bolest.Мењају законе који се тичу њих, а то је сасвим довољно. Ево сад у Канади се боре за закон по коме Црква не сме да говори ( желе да се забрани мишљење у ДЕМОКРАТСКОМ друштву) против педера да је то болест и да треба да се лече.
Kako su to ugrožena prava Srba u Vojvodini?Pederkasti kladionicar se pojavio.... Samo me zanima opravdanje za skup.... Ugrozena prava Srba u Vojvodini???Danas ga ukljucili u Radio Fokus... Slatko sam se ismejao... Kao i onima posle njega koji su ga hvalili.... Voditelj je posebna prica....
Све је то у реду, али зашто онда правите шетњу у Новом Саду на Химлеров рођендан?Ни ми не носимо нити вичемо зиг хајл.
Ми смо националисти и православци тако да не можемо имати никакве везе са нацистима и сличним западњачким материјалистичким идеологијама.
Opet navodite istu glupost. Lepo vam je objašnjeno ovde:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5098946&postcount=903
Znači, te liste su idiotske, pročitaj sa linka zašto, a vi istu priču ponavljate kao pokvareni gramofončići. Zašto? Izgleda da se neki drže Hitlerove maksime da će ljudi u 1000 puta ponovljenu laž verovati više nego u jednom rečenu istinu. To je osnova nacističkog marketinga. I niste njegove pristalice? Ma jok, taman posla ...
Nemojte glumatati da kao slavite slavu! Nigde se niste ogradili od Davidovića, a vaš je miting i najavljen kao zamena za njegov koji je zabranjen. To se srpski kaže: ''Nije šija nego vrat''.
Uzgred, odlučite se već kojim ćete jezikom govoriti. Ako hoćete da koristite onaj od pre 300 godina, onda to činite u celosti, a ne samo kod reči ''srbski''. Ako vas mrzi da učite stari jezik, onda pričajte kao sav ostali svet. Lingvistička nedoslednost vas čini smešnim.
To je zato što je Svetska zdravstvena organizacija zauzela zvaničan stav da to nije bolest.
Kako su to ugrožena prava Srba u Vojvodini?
Све је то у реду, али зашто онда правите шетњу у Новом Саду на Химлеров рођендан?
Значи и ови Словенци и Пољаци кренуше у НС да прославе Путинов рођендан са све свастикама и осталим зезалицама?Не, грешка, на Путинов и рођендан Дезмонда Тутуа![]()
Свако осим нациста (и комуниста) - они су изразили своје мишљење кроз своја (не)дела.Gle pa naravno da ce da odrze mars... moz misliti nisu dobili dozvolu ccc
Naravno.. i treba... svako ima pravo da izrazi misljenje.. a ovi amero demokrati koji bi da lupaju zabrane nek se nose...
Тако је! Витештво, а не нечовештво!
Значи и ови Словенци и Пољаци кренуше у НС да прославе Путинов рођендан са све свастикама и осталим зезалицама?
Свако осим нациста (и комуниста) - они су изразили своје мишљење кроз своја (не)дела.
Милиони људи које су побили је било и више него довољно да покажу шта мисле, и на који начин желе да оставаре у дело своје идеје.
Значи и ови Словенци и Пољаци кренуше у НС да прославе Путинов рођендан са све свастикама и осталим зезалицама?
А можда марширају за јединство Србије.Можда славе рођендан Дезмонда Тутуа... он је узоран католик и Нобеловац!
а где си то прочитао... мислим шта су носили?
''Srpska policija zabranila je ulazak grupi slovenačkih i poljskih državljana koji su se sa fašističkim parolama uputili na sutrašnji miting u Novom Sadu, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.''
http://www.rts.co.yu/jedna_vest.asp?source=komentar&IDNews=201017