Ipak mars 7.oktobra!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj da relativizujes nacizam time sto je u Hrvatskoj ili na Kosovu stanje tesko. Sukobi u exYU su bili etnickog i vjerskog karaktera, a ne fasistickog i antifasistickog.

Nemoj ti da relativizujes hrvatski nacizam. Jesu li hrvati drzali koncentracione logore, gde su se istakli i svojim izumom - logorom za decu, jesu li hrvati, 50 godina kasnije, tokom samo par dana proterali nekoliko stotina hiljada Srba... Ako to nije nacizam onda ne znam sta je. Da su kojom nesrecom hrvati imali na raspolaganju sredstva i moc koju je imao hitler svet bi i dan danas bio u paklu.
Dakle, vise se pozabavi svojim genocidnim narodom a manje pridikuj Srbima.

The term soft drug is most usually applied to cannabis (marijuana or hashish) because it is not associated with deaths,[1] crime, or violence amongst users,[2] and is WITHOUT evidence of physical addiction
Коме веровати Википедији или нашим докторима?

Напао си ме за потпуно погрешну ствар. Написао си да алкохол и марихуана спадају у исту категорију дрога па те ја питам која је то пошто марихуана садржи тхц, а алкохол је органско једињење.

prvo
da si chito udzbenike u osnovnoj
ja ne bi imo potrebe da stavljam link na vikipediju

drugo
po chemu ono gore nije tachno?

trece
a THC nije organsko jedinjenje :D :D :D ?

chetvrto
znajuci kakvi su medicinski u ovoj zemlji
uglavnom im i ne verujem
al za ovo moz slobodno da ih pitash :D ?

i na kraju
vec sam ti reko
da obe spadaju u grupu psihoaktivnih droga

alkohol je legalan u srbiji, marihuana nije
u pola australije su zabranjeni i 1 i drugo
u holandiji su dozvoljeni i jedno i drugo

ALI
NACIZAM, RASIZAM I SHIRENJE MRZNJE SU SVUDA ZLO I KAO TAKVIM SE I TRETIRAJU!

p.s. marihuanu u zivotu nisam probao, alergichan sam i na duvanski dim, dok alkohol bash i ne odbijam, tako da si se u svojoj retard-propovedi extra zaebo 8)

U Njemackoj je ukapirali sta su radili u IIWW, tek sezdesetih godina, kad su dosle mladje generacije koje je bolio ku*** za Hitlera i razumnije, neostrasceno su razmisljali. Oni kojima je Hitler bio isprao mozak svojevremeno, ostali su tako isprnog mozga da svoje smrti.

Problem je shto je Nirnberg u Nemachkoj uchinio svoje.
Iako je u NATO paktu, Nemachkoj je zabranjeno da poshalje svog vojnika bilo gde u svet... Ovde ova radikalska azhdaja uzima maha a ljudi i popovi vaspitavaju decu u tom duhu, mada je u tom tripu realno najvishe nekih 30% populacije...

Nemoj ti da relativizujes hrvatski nacizam. Jesu li hrvati drzali koncentracione logore, gde su se istakli i svojim izumom - logorom za decu, jesu li hrvati, 50 godina kasnije, tokom samo par dana proterali nekoliko stotina hiljada Srba... Ako to nije nacizam onda ne znam sta je. Da su kojom nesrecom hrvati imali na raspolaganju sredstva i moc koju je imao hitler svet bi i dan danas bio u paklu.
Dakle, vise se pozabavi svojim genocidnim narodom a manje pridikuj Srbima.

Nije. Ono prije 50 godina, sve sa logorom za dijecu jeste, i ti istomisljenici tih sto su drzali logore za dijecu oce da marsiraju u Novom Sadu 7.10.

Da je Hrvatska u zadnjem ratu. imala moc Treceg Rajha, ne bi svijet bio danas u paklu, bar ne po izjavama tadasnjih politicara koji su pricali o tome da Hrvatsku treba osloboditi, pobijediti u nametnutom ratu... itd.

Hitler je pricao i ubijao sve koji nisu Arijevci, slicno i saveznici mu Ustase, kao i ovaj Davidovic sto prica i ovi iz Obraza.

Naprav razliku. Mozemo se mi ovdje sporiti oko svega ostalog, ali oko fasizma i nacizma, ne mozemo. To treba sasijeci u korijenu.

Iako je u NATO paktu, Nemachkoj je zabranjeno da poshalje svog vojnika bilo gde u svet... Ovde ova radikalska azhdaja uzima maha a ljudi i popovi vaspitavaju decu u tom duhu, mada je u tom tripu realno najvishe nekih 30% populacije...

malo li je 30% :(

mislio sam na generacije koje sad imaju onoliko koliko smo mi imali 2000

veruj mi, stanje je razocharavajuce :(

Max Hardcore:
A i autonomija Vojvodine je onda "legitiman cin kao posledica vecinskog nesrpskog stanovnistva..."? Samo sto su Srbi vecina u Vojvodini.
Uzasno si glup i uzasno skribomanski nastrojen. Najgora kombinacija.

Ja ovde nisam govorio o Vojvodini nego Kosovu,gde su Srbi manjina.Sto se same autonomije tice,ona se pravi u podrucjima sa visenacionalnom sredinom i srazmerno broju nacionalnih indentiteta i zastupljenosti u parlamentu.

Dakle nema veze,kada je rec o Vojvodini,sto su Srbi vecina.Jer uloga stanovnika koji su nesrbi:Madjari,Hrvati,Romi,Rusini,Slovaci...itd, jako je velika.Treba imati u vidu da postoje mesta gde su Srbi manjina u Vojvodini,tj pojedinim opstinama.

Da bi nazi go.vnaru mogao samnom da diskutujes,prvo bi trebao da polozis ustavno pravo(koje nisi polozio i razumes sta znaci pojam "autonomija").Izvinjavam se na mom neakademskom recniku,ali primetio sam da volis svakome da dobacis i kao ispadnes mnogo pametan...:roll: :mrgreen:

Dok su trajali Nirmberski procesi, slicno su se Njemci odnosili prema tom sudu kao i ovdje prema Haskom. Tek kad je Ninmberg zavrsio svoj posao, pa kad su krenuli da analiziraju i pricaju sta se tamo desavalo, ljudi su poceli da kapiraju.

Tako da je moguce da Hag i ovdje odigra tu ulogu. Ali, ne dok sudi "nasima", nego tek kad se ukapira da se sudilo zlocincima.

Dok su trajali Nirmberski procesi, slicno su se Njemci odnosili prema tom sudu kao i ovdje prema Haskom. Tek kad je Ninmberg zavrsio svoj posao, pa kad su krenuli da analiziraju i pricaju sta se tamo desavalo, ljudi su poceli da kapiraju.

Tako da je moguce da Hag i ovdje odigra tu ulogu. Ali, ne dok sudi "nasima", nego tek kad se ukapira da se sudilo zlocincima.

mislish da ce na balkanu da svane to jutro???

Ja ovde nisam govorio o Vojvodini nego Kosovu,gde su Srbi manjina.Sto se same autonomije tice,ona se pravi u podrucjima sa visenacionalnom sredinom i srazmerno broju nacionalnih indentiteta i zastupljenosti u parlamentu.

Sta lupetas sad, sta srazmerno?? Jesi rekao da je autonomija na Kosovu uvedena zbog toga sto su vecina stanovnika - siptari. A u Vojvodini je ista takva autonomija uvedena iako su vecina stanovnika - Srbi. Da li je ta tvoja prazna glava sposobna da uvidi kakve gluposti ti pricas?

Dakle nema veze,kada je rec o Vojvodini,sto su Srbi vecina.Jer uloga stanovnika koji su nesrbi:Madjari,Hrvati,Romi,Rusini,Slovaci...itd, jako je velika.

A to se procenjuje kako? Pa i da je velika, valjda je veca uloga stanovnika - Srba, koji su i vecina??

Treba imati u vidu da postoje mesta gde su Srbi manjina u Vojvodini,tj pojedinim opstinama.
Pa sto onda nije uvedena autonomija u tim opstinama a ne na celoj teritoriji Srpske Vojvodine?

i kao ispadnes mnogo pametan...

Sa kim diskutujem veruj mi da mi to nije ni najmanji problem. :D:D:D

Upravo isto kao i hrvati - koje nisu uspeli proterati - pobili su. I pre 50 godina i pre 10.
U Srbiji nikad nije bilo nacizma dok je on ocigledno urodjen u tvom narodu.

Talijani, Madjari, Slovenci,... itd. Sve do marginalnih grupa, gay i lezbejskih. Hitler je sve to ubijao i hendikepirane, jer je htijeo "cistu Arijevsku rasu", pri tom ni on ni njegovi generali nisu bili arijevci.

Hrvati se bili naostreni na Srbe i obratno, ali to nije nacizam. Ne sporim da je bilo koketiranja sa nacizmom i fasizmom, to je radio i Milosevic, a i Tudjman, posebno u vremenima predizbornih kampanja. Ali sam sukob nije bio nacistickog - fasistickog karaktera, vec etnickog sa elementima vjerskog.

Zato ti i kazem, kad zadnji sukob proglasavas za fasisticki, onda moras objasniti ko su bili antifasisti?

Nemoj da umanjujes ono sto je nacizam i fasizam uradio ovdje. Time relativizujes tadasnje zrtve, a mnogo ih je palo u YU, da bi se oslobodili tog zla.

Zato ti i kazem, kad zadnji sukob proglasavas za fasisticki, onda moras objasniti ko su bili antifasisti?

Pa ocigledno Srbi. Samo su se Srbi zalagali za ocuvanje multietnicke Jugoslavije dok se i iz postupaka i zlocina, i iz objavljenih dokumenata i transkripata hrvatskog vodjstva jasno vidi da im je politika bila nacisticka ciji je cilj bio napraviti etnicki cistu hrvatsku - proterivanjem i ubijanjem Srba. I to ste najvecim delom i uspeli postici nakon akcije etnickog ciscenja 1995.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back